günaydnlar hoşgeldinizGünaydınn sabaha kadar sacma sapan degisik ruyalar gordum
Dalga gecer kocam dilinden dusurmezcingen gibi ol cok zevklü olur
Hosbulduummgünaydnlar hoşgeldiniz
Bnmki alisck bi tip degilah bu erkekler ah benmkide sevmiorduda alıştırdım şimdi benden daha cok sevio
hahahahah bende esmerim. Sarıya boyatcam diyorum, eşimde bana heee Kibariye eksikti evde diyorcingen gibi ol cok zevklü olur
durun durdunuz yerde oynamayn saclarnzda allh allahhahahahah bende esmerim. Sarıya boyatcam diyorum, eşimde bana heee Kibariye eksikti evde diyorD
o zaman vur kafasınaBnmki alisck bi tip degil
Cidden dudunuyon mu bi boytta bklm yakismis mihahahahah bende esmerim. Sarıya boyatcam diyorum, eşimde bana heee Kibariye eksikti evde diyorD
sizi bi yerden gözüm ısırıo bayanHosbulduumm
He ediyorum ne olmuş=))bırak balkonu şimdi sen milleti taciz mi edioun
burası güneşli=))Amin ınsallahh
Hava da nasil kapali icim sıkıldı resmen oralarda da oyle mi
adam haklı bi kere=))))))hayır yani kırktır nedir ya mal adam
boyat ta kalmasın=)))Bayramdan once yaparim insaAllah . Kizlar boytcam ama kendim ortuliyim icimde kalmasin
ayıp denen birşey var demekki aramızdaki sapık sendinn haa millete parnak atanHe ediyorum ne olmuş=))
burası güneşli=))
adam haklı bi kere=))))))
boyat ta kalmasın=)))
Ben onun tarafındayim =) Sen kazuletsin=)))ayıp denen birşey var demekki aramızdaki sapık sendinn haa millete parnak atan
neresı haklı lan o uyuzn
Cidden dudunuyon mu bi boytta bklm yakismis mi
Bende diplere dusunmuyom sadece uclara olsa yeter en iyisi mavi sanirim :)Hayır düşünmüyorum. Boyalı değil saçlarım arada gölge falan bişeyler yapiim diyorum eşim yok diyor, sarı yapiim o zaman diyorum bende. Tabi ki ciddi değilim. Çingene çıttt çıtttt
Benim de kendi ana rengi. Tüm boya yapmadım hiç şuan uçlarda da yok sadece kendi rengi.. ama bazen heves edince gidip uçlarını boyatiyorum oda akıp gidiyor zaten yada kestiriyorum:)Bende diplere dusunmuyom sadece uclara olsa yeter en iyisi mavi sanirim :)
Bende başlıyorum temizliğe=)) kolay gelsinHaydin gorusuruz ins. Pencereler bi girisem
Sen bi adimm gel ben kavimmler göcuyumm
Immm nerden acabaaasizi bi yerden gözüm ısırıo bayan
BİLMEM Kİ NERDEN ACEPImmm nerden acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?