Misafir gelmeyecek olsa ınanki öyle dediğini yapardım=)))valla bende koşturma devam. bugün banyonun fayansları döşenecek bir oraya koşuyorum bir buraya :) birde nasıl uykum var anlatamam :)
boşver temizliği bence yat direk
Bide kaynanam gelecek çok titiz bi kadın=)) onun stresi de var tabi bende=))temizliği can ister mi hiçben kocam gelmeye doğru başlıyorum temizliğie. Ayyy çok yoruldum gün boyu yardım et diyorum bir de hahahaahahha
sen bi kadın tut kadın..Bide kaynanam gelecek çok titiz bi kadın=)) onun stresi de var tabi bende=))
demekki senden kacıolariki dakkkka gittik herkes üşüşmüş buraya yaa olmaz böyle şey
sence bu cimrilikle borç yaparmaym aklın kesior musen 7 cihaana borçlusundur bence
nereye gidecen ayran demlicektikHe geldim de gidecem bi bakayım dedim=)
nerden bagdaştrdn ikimizi
alır alır ödemezsin bencesence bu cimrilikle borç yaparmaym aklın kesior mu
ammada bir edion boşver yardm edecek tabiğğtemizliği can ister mi hiçben kocam gelmeye doğru başlıyorum temizliğie. Ayyy çok yoruldum gün boyu yardım et diyorum bir de hahahaahahha
Sen demleyedur ben temizlik yapcam=))nereye gidecen ayran demlicektik
ulan temzlikci tut sene ne ugrasıonBide kaynanam gelecek çok titiz bi kadın=)) onun stresi de var tabi bende=))
amannn be iyi git ne halin varsa görSen demleyedur ben temizlik yapcam=))
demekki senden kacıolar
Tripcanamannn be iyi git ne halin varsa gör
Wuhuuuuu ozguvene gel
benden kaçanın kafadan sorunu vardır
bugun herşeye üşeniyorum havaya kıs gelmiş resmen haTripcan
wuuwww diyosnnn bak sen bak
benden kaçanın kafadan sorunu vardır
Evet burasida kapali ama sicak:)bugun herşeye üşeniyorum havaya kıs gelmiş resmen ha
bu sne bi yaz gelmck zaten iki ay sonra geri sonbahar gelecek lenEvet burasida kapali ama sicak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?