yani yarısını siz yaptnzda sizi saymıorum caaktrmahayat yapti boyle diyosu n
biliyorumiki dakikada satarm seni ruhun duymaz
Tabiki de=))biliyorumallahtan ikizim var o beni hayatta satmaz. hatta ölse gelir ruh olarak yanımda kalır yine satmaz çirkef kazulet
ben var gibiyim. ama uyukluyorumSelam kim var kim yok=))
Selam kız ne yapıyorsunselam kızlar
:):) duru hanımla uğraşıyorum canım❤♡❥ღ❣Selam kız ne yapıyorsun
Bende gözler gidiyor oturduğum yerde=)) anneanne diyor geç yat biraz içeri=))ben var gibiyim. ama uyukluyorum
Ne yapıyor duru=) iyi mi:):) duru hanımla uğraşıyorum canım❤♡❥ღ❣
iyi canım ❤♡❥ღ❣ bol bol anasını emiyor :) sen napıyorsun? :)Ne yapıyor duru=) iyi mi
İyiyim bende çok yorgunummmiyi canım ❤♡❥ღ❣ bol bol anasını emiyor :) sen napıyorsun? :)
hayırdır canım :)İyiyim bende çok yorgunummm
Bayram da antep in bi ilçesindeydik kaynanamlar falan düğün vardı. Öyle çok yemek yedirdiler ki bana ölecektim bi ara.. bide geç yat erken kalk gün boyu çok yoruldum. Dün gece döndük ama çok şükürhayırdır canım :)
oh yat dinlen canım ya ❤♡❥ღ❣ çok yorma kendini :) havalarda fena ısındaBayram da antep in bi ilçesindeydik kaynanamlar falan düğün vardı. Öyle çok yemek yedirdiler ki bana ölecektim bi ara.. bide geç yat erken kalk gün boyu çok yoruldum. Dün gece döndük ama çok şükür
Kaynanamlar var=))oh yat dinlen canım ya ❤♡❥ღ❣ çok yorma kendini :) havalarda fena ısındadaha da artacakmış
hahah sana dinlenmek haram yaniKaynanamlar var=))
kiz buralardayim buri etiketlemedikten sonra giremiyom burayazms rainbow nerdesin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?