- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
Hahaha kiz ne guldumkiz buralardayim buri etiketlemedikten sonra giremiyom burayanerden bulcam da gurcem :)) nasilsin tatlim
kiz hemsom bildirim gelmiyor :)Hahaha kiz ne guldumnasil nerden buluyunmda girim
Son mesajlarina bak o zaman asik :)kiz hemsom bildirim gelmiyor :)
kiz gozukmuyor coook coook gecmise gitmek lazimSon mesajlarina bak o zaman asik :)
Daha 7 haftalik kiz :)kiz gozukmuyor coook coook gecmise gitmek lazimkiz daha buyumedimj bebisin cinsiyeti ne
hm daha noktaymis :)) degerlerin nasil cok yuksek olara dewam ediyir mu ya gerci ikiz olsa 2 kalp sesimi olurdu ?Daha 7 haftalik kiz :)
Tek kese tek bebek canim :)hm daha noktaymis :)) degerlerin nasil cok yuksek olara dewam ediyir mu ya gerci ikiz olsa 2 kalp sesimi olurdu ?
Allah saglikli olarak eline almayi nasip etsin ♡♡♡Tek kese tek bebek canim :)
Artik deger bakmiyorlar ultrasonla gelisim takip ediliyor gayet iyiyiz simdilik :)
Izlenen konulardan gir bacimkiz hemsom bildirim gelmiyor :)
Allah saglikli olarak eline almayi nasip etsin ♡♡♡
Gunaydin ikizimm :)Günaydın kızlarrr=))
Gunaydin ikizimm :)
Gunaydin kizlarr :)
ne yapıyorsunuz beybiler=)))Günaydın Kızceler
YENİ Bbankadan geldim şimdi ögle arasına cıkacagm kankacmne yapıyorsunuz beybiler=)))
kabak çıtlatıyorum sem nabıyorsunne yapıyorsunuz beybiler=)))
dün töbe etmedin ikizimin bedduaları tutuyo. dinimiz amin hepsi tutar inşallaheve gidiym bide ilaç içecegim kafam catlıo yine
hadi len ordan gidiyorm ben cok özledm kıvrcımı telefondan cekişio bnadün töbe etmedin ikizimin bedduaları tutuyo. dinimiz amin hepsi tutar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?