Herkeste aynı =)))Cokkk sıcak
Niye kız=)kız bende huuu huuu luk hava yok
Ya biraz off off luk hava var
Nasilsiniz bakemmmHerkeste aynı =)))
Oooo yeni birisi mi katilmis aramiza hele anlat kimlerdensinn:)Çok sıcak hemde.
Evde pisiyoruz
Biz iyiyiz kaynanamla oturuyorum sen ne yapıyorsun bakalım nasılsınNasilsiniz bakemmm
Niye kız=)
Oooo yeni birisi mi katilmis aramiza hele anlat kimlerdensinn:)
Bende sehir tiru yaptimm istanbul ardindan bursa gorumclero ziyarete bayrammm neyseki kendi evine geldimm naska yerde uykusiz kaliyomm:)Biz iyiyiz kaynanamla oturuyorum sen ne yapıyorsun bakalım nasılsın
5 gun bideeeeeBiz ikizim le 5 er gün düştük zaten=)))
Harcama kalsın maşallah o parayı da yeni evlisin iyi biriktirmissin=) bi de evliliğin ilk zamanı cicim ayı derler de aslında tartışmanin çok olduğu dönem. Sonra düzeliyor ne kadarlık evlisinNiye olsun ya şu evlilik konusu ışte
Bende yeni evliyim
Ama hergün tartışma
Artık kocam ne derse dinliyorum da iki gündür rahatım
Ama
Işte para biriktirdigimi öğrendiği için sana 5 6 ay para vermeyecegim biriktirdigini ye dedi.
600 lirasını gördüğü halde böyle dedi.
5 bin liraylirayi bankamatikte gorse ne der bilmiyorum.
Kararsizim harcayayim mi
Yoksa kalsın mi.
Çünkü beni evden de kovmustu emmin değilim açıkçası suan düzgün ilişkimiz.
Bende kocaelinde yasiyomm 3 yilik evliyimm caannimm memnun oldummAynen kendi halinde biriyim siteyi nasıl kullanacaimi tam bilmiyordum ama yavaş yavaş cozutoeum kendi sorunlarımsorunlarım var ışte onun için üye oldum
20 yaşındayım 5 aylık evliyim siz
kiz zillliBende sehir tiru yaptimm istanbul ardindan bursa gorumclero ziyarete bayrammm neyseki kendi evine geldimm naska yerde uykusiz kaliyomm:)
Bende aynıyim=)) şimdi de kaynanamlar var allahtan zamanim da geçiyorBende sehir tiru yaptimm istanbul ardindan bursa gorumclero ziyarete bayrammm neyseki kendi evine geldimm naska yerde uykusiz kaliyomm:)
Soylemem diyorsun yani oyle olsun.sen de dusersin biguuuuuuuuuun
Bende 1 yıllik evliyim gaziantep te yaşıyorumAynen kendi halinde biriyim siteyi nasıl kullanacaimi tam bilmiyordum ama yavaş yavaş cozutoeum kendi sorunlarımsorunlarım var ışte onun için üye oldum
20 yaşındayım 5 aylık evliyim siz
Kim o acabakiz zillli
Bekarliktan kalma param.Harcama kalsın maşallah o parayı da yeni evlisin iyi biriktirmissin=) bi de evliliğin ilk zamanı cicim ayı derler de aslında tartışmanin çok olduğu dönem. Sonra düzeliyor ne kadarlık evlisin
İlk ban 5 gün=)) 2.ye allah büyük5 gun bideeeeeneysd bu konulari kapatalim ben okadar dusmem derim simdi duserim
Kiz sen ne zaman doğuracanSoylemem diyorsun yani oyle olsun.
Düzelir canım zamanla.. anladım harcama parani kalsınBekarliktan kalma param.
Öğrenciyken evlendim ben. Işte esim veriyodu kendimden kisip biraz biriktirdim öncesi tamamı benim
Işte.
Aynen sorun çok
Cicim ayı falan değil dövüş kavga ayı resmen
Çok kırılkırıldim ama herşeyi ona bıraktım bakalım nolacak
5 aylık evliyim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?