Dur kiz daha 8 haftalik olduk yeni. :) subatta dogurcam nasipse :)Kiz sen ne zaman doğuracan
ins. siz de 2. kez dusun yaaaİlk ban 5 gün=)) 2.ye allah büyükyok yok düşmezsin inşallah
İnşallah ikizim sağlıcakla hayırlısıylaDur kiz daha 8 haftalik olduk yeni. :) subatta dogurcam nasipse :)
Düzelir canım zamanla.. anladım harcama parani kalsın
Düşmem niye düşelim deli=ins. siz de 2. kez dusun yaaa
Iyi canimm sayacamm safagini:)Dur kiz daha 8 haftalik olduk yeni. :) subatta dogurcam nasipse :)
5 bin e dokunma diğerini harcaBilmiyorum canim ya kendime giysi alayım diyorum yadq harcadım mi diyeyim ne diyeyim
Esimede bir hediye alayım
belli olmaz bu isler :)Düşmem niye düşelim deli=
Az kalmis:)Seneye doğuracak daha
Aynen öyle yapayım da bankami kontrol eder hesabı falan5 bin e dokunma diğerini harca
Kiz al ölümlü dünya gözün arkada kalmasin :)Bilmiyorum canim ya kendime giysi alayım diyorum yadq harcadım mi diyeyim ne diyeyim
Kiz al ölümlü dünya gözün arkada kalmasin :)
Kiz insallah senin kontorum biterde sabahin köründe bana cagri vermesinn aminnbelli olmaz bu isler :)
Oyle canimm ama yarin icin endiselenirsen bu gunun geçerÖyle de yarının ne olacağı belli olmuyor.
belli olmaz bu isler :)
inşallah sende düşersin şöyle 1 aylık falanins. siz de 2. kez dusun yaaa
bankadaki parana dokunma. acil durumda kurtarıcın olur...Bilmiyorum canim ya kendime giysi alayım diyorum yadq harcadım mi diyeyim ne diyeyim
Düşmem niye düşelim deli=
sayak vallaIyi canimm sayacamm safagini:)
belli olmaz bu isler :)
Çok dogru soyleedinOyle canimm ama yarin icin endiselenirsen bu gunun geçer
Tabi ne kaldı şunun şurasında=))Az kalmis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?