Burdayim benkızlarrrrr nerdesiniz lady yok hadi sohbete muhabbete :)
ikizimmm_heidi_ Sonsuzaskkk shila- @Zms kaya Velvette
naberrr cınımmmBurdayim ben
Iyidir baby senden naber???naberrr cınımmm
Ayni be yaIyidir baby senden naber???
iyilik kız seni sormalı asıl=)_heidi_ naberrr canım
kızlarrrrr nerdesiniz lady yok hadi sohbete muhabbete :)
ikizimmm_heidi_ Sonsuzaskkk shila- @Zms kaya Velvette
ben seslendim hıhı evetBiri bana mı seslendi
valla sıcak iş güç tadilat yorgunluk vs vs gidiyor. şu sıralar yaşamaktan ziyade gün doldurur gibi hissetmeye başladım. sende nasıl gidiyor..Nasıl gidiyor bakalım
valla sıcak iş güç tadilat yorgunluk vs vs gidiyor. şu sıralar yaşamaktan ziyade gün doldurur gibi hissetmeye başladım. sende nasıl gidiyor..
Ev tadilati. Yeni bir ev aldik icini yaptiriyoruz zevkimize gore ama cok zor ismisNe tadilatı var kız
Ev tadilati. Yeni bir ev aldik icini yaptiriyoruz zevkimize gore ama cok zor ismis
ben varla yok arasıyim. Senin nasıl gidiyorKızlarr...._heidi_ cnm naparsın?? Kimler var kimler yok ??
Aynen...bende fazla giremiyorum.. teli elimde görünce kızıyor annemler. ..ben varla yok arasıyim. Senin nasıl gidiyor
Tabi canım uzun zaman görmeyincee bazen bizimkiler de kızıyor bana..Aynen...bende fazla giremiyorum.. teli elimde görünce kızıyor annemler. ..
Iyi diyelim :) pek yogunum cok giremiyorum artikinn:) sen hamilelik düşünüyo musuniyilik kız seni sormalı asıl=)
Kiz yok tozla pislikle isim yok. Derdim secmek secilenin olmamasi vs. Parke seciyorum uygun supurgeligi olmuyor duvar boyatiyorum boyayan sallapati yapmis dalga dalga. Yok pimapenin sinekligiydi yok kuvetin hedesiydi yok ebesinin dedesiydi deliricigimmmmmmmm imdat diye bagiriciiiimmmBir sürü pislik toz dimi ama sonunu düşün bak mis gibi sevdiğin evde oturacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?