Ne durumu o başka?yaa neden biliyor musun, yüzümde çıkan bazı sivilceler giderken leke bırakıp gidiyor. bende taktım kafaya. iş yerinde deli gibi forumları okuyorum ne ilacı kullanıyım diye hahahahaDD neyse bi krem aldım şimdi bi süre bırakırım okumayı benim de içim bayılıyordu valla gerçi şimdi de başka bi durum var onu okumaya başladım. ufffffffff (
Günaydın amin inşallahhhhGünaydınlarr güzel bir hafta olması dileğiyle
günaydın tatlm belli oldumu atamalar =)Günaydınlarr güzel bir hafta olması dileğiyle
günaydın tatlm belli oldumu atamalar =)Günaydınlarr güzel bir hafta olması dileğiyle
ehh iyi bakalım senden naber canm nasılsınmarmi günaydın naber :)
yok güzelim bir cumayıda hüsranla kapadık bu hafta cumaya kaldı umudlar nasılsıngünaydın tatlm belli oldumu atamalar =)
aa nie ki ya nolduyok güzelim bir cumayıda hüsranla kapadık bu hafta cumaya kaldı umudlar nasılsın
anlamıyorum ki neyi bekliyorlar. geç olsunda güç olmasın diyoruz bizde artıkaa nie ki ya noldubende iyiym canm pazartesi sendromu yaşıyorum cok sıkıcı bi gün
Ne durumu o başka?
aman canm dogru diorsn gec olsnda güc olmasn boşver hadi inşallah banada bir yoldaş gelir =)anlamıyorum ki neyi bekliyorlar. geç olsunda güç olmasın diyoruz bizde artık
burada hava kapalı bir rüzgar var sorma gitsin pazartesi gününü gözünde büyütme öyle
oğluşun nasıl
Ay canım inşallah herşey normal bi şekilde gelişir. Sonuç belli olunca sevinelim o halde bizde=)Kafam o kadar karıştı ki. 2 aydır bebek istiyoruz. son adet tarihim 3 haziran. yıllık izne 26 sında cıkcam diye 25inde test yaptırıım dedim, eğer gebe kalmışşsam ona göre rakı balık falan yapmiyim diye. 26sında ki test negatifti. izindeyken de adet olmam lazımdı ama olmadım. 15 temmuzda da doktora gidim dedim adetlerim gecikiyor napsak da düzene girse diye. bi de gittim ki hamileyım ama hcg de 36 çıktı. adetlerim de 35 günde bir olur da, okuyorum geç döllenme falan yazıyor. uffff ne bilim. bi tane kimyasal gebelik geçirince şimdi hiç de sevinemedim değer de düşük olunca. 2 hafta beklicem sabredebilirsem :)))
oooyy yanıyormuş sizin orasıda mersin gibiaman canm dogru diorsn gec olsnda güc olmasn boşver hadi inşallah banada bir yoldaş gelir =)
ciddi mi ay burda acaip sıcak ya.. durumuor su an 42 derece
ogluusmda iyi ablası 14 aylıkk oldu artıkyavas yavas adım atmaya basladı 2 gündür
herkez cok gec kalms vırt zır diordu kafama takmıodm
hayırlı olsun canım inşallah değerin kat ve kat artar inşallah. değer düşük başlayınca gerçekten geriyor geçtiğimiz şubatta bu süreci yaşadım bugün hcg baktıracan mıKafam o kadar karıştı ki. 2 aydır bebek istiyoruz. son adet tarihim 3 haziran. yıllık izne 26 sında cıkcam diye 25inde test yaptırıım dedim, eğer gebe kalmışşsam ona göre rakı balık falan yapmiyim diye. 26sında ki test negatifti. izindeyken de adet olmam lazımdı ama olmadım. 15 temmuzda da doktora gidim dedim adetlerim gecikiyor napsak da düzene girse diye. bi de gittim ki hamileyım ama hcg de 36 çıktı. adetlerim de 35 günde bir olur da, okuyorum geç döllenme falan yazıyor. uffff ne bilim. bi tane kimyasal gebelik geçirince şimdi hiç de sevinemedim değer de düşük olunca. 2 hafta beklicem sabredebilirsem :)))
İnşallah senin de olurhayırlı olsun canım inşallah değerin kat ve kat artar inşallah. değer düşük başlayınca gerçekten geriyor geçtiğimiz şubatta bu süreci yaşadım bugün hcg baktıracan mı
bende ikinci evladımı istiyorum benimde bat 21 temmuz bakalım bu ay nasip oldumu hayırlısı ile
ufff insallah iyi çıkar. ama bu sefer sanki daha sakinim ilki olumsuz alınca. sanki alışmış gibiyim bakalım hayırlısı neyse o olsun.Ay canım inşallah herşey normal bi şekilde gelişir. Sonuç belli olunca sevinelim o halde bizde=)
insalllah olumlu sonuçlar alırsın sen de hayırlısı ilehayırlı olsun canım inşallah değerin kat ve kat artar inşallah. değer düşük başlayınca gerçekten geriyor geçtiğimiz şubatta bu süreci yaşadım bugün hcg baktıracan mı
bende ikinci evladımı istiyorum benimde bat 21 temmuz bakalım bu ay nasip oldumu hayırlısı ile
en güzelini yaparsın bende idrarda çift çizgi gördükten sonra bir kan testi yaptırıp 6 hafta sonunda gideceğim draufff insallah iyi çıkar. ama bu sefer sanki daha sakinim ilki olumsuz alınca. sanki alışmış gibiyim bakalım hayırlısı neyse o olsun.
insalllah olumlu sonuçlar alırsın sen de hayırlısı ile
hayır baktırmayacagım. 2 hafta daha beklemeyi düşünüyorum. ilk düşüğümde devamlı gittim gittim anca ki stres oldum her seferinde sonucun yeterince artmadığını görünce. 2 hafta bekleyip öyle gideceğim. geç döllenme olmuş olabilir haftaya tekrar gel dedi doktor. zaten kan sonucu normal çıksa bu sefer de kalp atışı duyulacak mi kese görülecek mi onun paniği. en iyisi beklemek biraz daha.
Üzümünü yerim senin çekirdeksizse:)Gunaydin kizlar :))
shila- hayirli olsun :)) insallah sorunsuz gecer hersey :)) ay uzumume kardes geliyo :))
inşallah canım bakalım, çok ümitlendirmiyorum kendimi sonra üzülmiyim diye. hayılısıyla gelsin ne diyim :))Gunaydin kizlar :))
shila- hayirli olsun :)) insallah sorunsuz gecer hersey :)) ay uzumume kardes geliyo :))
senin ilk gebeliğin mi canıminşallah canım bakalım, çok ümitlendirmiyorum kendimi sonra üzülmiyim diye. hayılısıyla gelsin ne diyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?