Benide yiÜzümünü yerim senin çekirdeksizse:)
O doğana kadar yerim:) o doğduktan sonra pabucun dama=))Benide yi
Kabul ediyorumO doğana kadar yerim:) o doğduktan sonra pabucun dama=))
Tamam anlaştık=)))Kabul ediyorum
sarilip yat iste kocanla sende :) dinlenin biraz :)Kendimi iyi hissetmiyorum ya çok yorgunum dökülüyorm resmen
Koca nerde bacım=)8 de gitti işesarilip yat iste kocanla sende :) dinlenin biraz :)
Aa ben evde sandim hastaydi yaKoca nerde bacım=)8 de gitti işe
şubat ayında bir düşük yapmıştım. bebek gelişmiyor hcg yavaş artıyordu. işte o yüzden şimdi de hcg düşük çıkınca yine aynısı mı olacak diye gitmek istemiyorumsenin ilk gebeliğin mi canım
hahaha aynen öyle oluyor. benim de ablam geliyor ablamı takan yok, hemen yeğene saldırı :))O doğana kadar yerim:) o doğduktan sonra pabucun dama=))
Cocuk okuma yazma ogrenene kadar bana kaldinizhahaha aynen öyle oluyor. benim de ablam geliyor ablamı takan yok, hemen yeğene saldırı :))
Çok kişi izinde olunca mecburen gitmek zorundaAa ben evde sandim hastaydi ya
Kendin yat o zaman bacim derdin ne :)
aynen=)hahaha aynen öyle oluyor. benim de ablam geliyor ablamı takan yok, hemen yeğene saldırı :))
Onun asıl tadı zaten okuma yazma öğrenene kadar ki süreç=)Cocuk okuma yazma ogrenene kadar bana kaldiniz
benimde şubatta gebelik oldu mart ayında dış gebelik tanısı ile gebelik sonlandırıldı. güzel düşün arkadaşım inşallah güzel olacakşubat ayında bir düşük yapmıştım. bebek gelişmiyor hcg yavaş artıyordu. işte o yüzden şimdi de hcg düşük çıkınca yine aynısı mı olacak diye gitmek istemiyorum
çok geçmiş olsun canım, benim kendiliğinden düşmüştü şubattaki herhangi bir müdahale yapmadan. bu sefer vallahi çok güzel düşünüyorum, hayırlısı ne ise o olsun. amin :)benimde şubatta gebelik oldu mart ayında dış gebelik tanısı ile gebelik sonlandırıldı. güzel düşün arkadaşım inşallah güzel olacak
İyi olacak Allahın izniyleçok geçmiş olsun canım, benim kendiliğinden düşmüştü şubattaki herhangi bir müdahale yapmadan. bu sefer vallahi çok güzel düşünüyorum, hayırlısı ne ise o olsun. amin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?