Doğru evet=))) istersen ev de alabilirsin burdan =))))Alinan hediye iade edilmez ayip
sen cagirBugün eşim in dayısinin da doğum günü oda bizi yemeğe çağırsaydi keşke=))))))))
hm tamam ben cok beklerim ozmanoluyor tabiki mesaj sayısı,beğeni vs onlarla alakalı
Allah razi olsun cnm herkesin her istedigi hayirlisiyla olsn insallah :**:/// böyle bi durumda ne denir hiç bilmiyorum ama tez zamanda olur inşallah.
İyilik kız senden naber=)
Iyidir kuzu senden naber :))
Selam valla şuan burda ben varım galiba bende hamile olmadım hiçSelamlar arkadaşlar kimse bana cvp yazmıyor yaaa hiçmi benim durumda olan hamile arkadaşlar olmadihamileliginde indirekt coombs pozitif çıkan olmadımi hiç
Tmm cnm çok sagol genede cvp verdiğin içinSelam valla şuan burda ben varım galiba bende hamile olmadım hiçdiğer arkadaşlara bi soralım nemesis
Rica ederim yardımcı olamadım ama=(Tmm cnm çok sagol genede cvp verdiğin için
Kan uyusmazligi canim o. Gunumuzde cozumu basit ignesi var onu yaptiriyorsun. Dogdugundada bebege bir igne yapiliyor. Sorun kalmiyor. Yinede en uygun aciklamayi doktorun yapacaktir. Sen yinede cok canini sikma :)Selamlar arkadaşlar kimse bana cvp yazmıyor yaaa hiçmi benim durumda olan hamile arkadaşlar olmadihamileliginde indirekt coombs pozitif çıkan olmadımi hiç
Yesss datlum
Kan uyusmazligi olduğunu biliyorum cnm benim 3.bebeğim diğer cocuklarimda vuruldum iğnelerimi vuruldugum halde bunda pozitif çıkıyor ve titrem yüksek çıkıyorKan uyusmazligi canim o. Gunumuzde cozumu basit ignesi var onu yaptiriyorsun. Dogdugundada bebege bir igne yapiliyor. Sorun kalmiyor. Yinede en uygun aciklamayi doktorun yapacaktir. Sen yinede cok canini sikma :)
Canım benim tanıdığın kanı değişti yanlış hatırlamıyorsam=) şimdi eşşek kadar ergen bir delikanlı :) için rahat olsunKan uyusmazligi olduğunu biliyorum cnm benim 3.bebeğim diğer cocuklarimda vuruldum iğnelerimi vuruldugum halde bunda pozitif çıkıyor ve titrem yüksek çıkıyortitrem yuksek çıktığı için iğnenin bi faydası yokmus artık takip altında olmam gerektiğini perinatologun artik bana bakacagini bi anormallik olursa anne karninda bebeğe kan değişimi yapılacağını söylüyorlar benim gibi olup sorunsuz doğum yapan oldumu onu merak ediyorum
İnşaallah canim benim bebegimde Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirCanım benim tanıdığın kanı değişti yanlış hatırlamıyorsam=) şimdi eşşek kadar ergen bir delikanlı :) için rahat olsun
İnşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin=)İnşaallah canim benim bebegimde Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir
Amiinn allah razı olsun cnm inşaallahİnşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin=)
Sağol senden de razı olsunAmiinn allah razı olsun cnm inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?