Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Selamlar arkadaşlar kimse bana cvp yazmıyor yaaa hiçmi benim durumda olan hamile arkadaşlar olmadi hamileliginde indirekt coombs pozitif çıkan olmadımi hiç

Selamlar arkadaşlar kimse bana cvp yazmıyor yaaa hiçmi benim durumda olan hamile arkadaşlar olmadi hamileliginde indirekt coombs pozitif çıkan olmadımi hiç
Kan uyusmazligi canim o. Gunumuzde cozumu basit ignesi var onu yaptiriyorsun. Dogdugundada bebege bir igne yapiliyor. Sorun kalmiyor. Yinede en uygun aciklamayi doktorun yapacaktir. Sen yinede cok canini sikma :)

Kan uyusmazligi canim o. Gunumuzde cozumu basit ignesi var onu yaptiriyorsun. Dogdugundada bebege bir igne yapiliyor. Sorun kalmiyor. Yinede en uygun aciklamayi doktorun yapacaktir. Sen yinede cok canini sikma :)
Kan uyusmazligi olduğunu biliyorum cnm benim 3.bebeğim diğer cocuklarimda vuruldum iğnelerimi vuruldugum halde bunda pozitif çıkıyor ve titrem yüksek çıkıyor titrem yuksek çıktığı için iğnenin bi faydası yokmus artık takip altında olmam gerektiğini perinatologun artik bana bakacagini bi anormallik olursa anne karninda bebeğe kan değişimi yapılacağını söylüyorlar benim gibi olup sorunsuz doğum yapan oldumu onu merak ediyorum

Canım benim tanıdığın kanı değişti yanlış hatırlamıyorsam=) şimdi eşşek kadar ergen bir delikanlı :) için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…