sinirlendim yine.15 yaşında evlenip hamile olan bir kız var. birde ona aman kocana iyi yemekler yap güzel güzel seviş seni aldatmasın diyen mallar var...
Canimmmmm :)
Ya bencsirf bu yuzden girmiyorum iste bdv ye. Insani deli ediyolar delisinirlendim yine.15 yaşında evlenip hamile olan bir kız var. birde ona aman kocana iyi yemekler yap güzel güzel seviş seni aldatmasın diyen mallar var...
BDVYa bencsirf bu yuzden girmiyorum iste bdv ye. Insani deli ediyolar deli
artk ceza almak nayyyn
Bdv ye giriyosa insan zaten ceza almadan cikmasi zor. Ben zor tutuyorum kendimi yazmamak icin. En iyisi mi uzak durmsk ☺
artk ceza almak nayyyn
giriyom ama yazdıkarımı cok dsunerek yazıyom bakıyom ıyı bısy cıkmıyor agzımdan silip cıkıyomBdv ye giriyosa insan zaten ceza almadan cikmasi zor. Ben zor tutuyorum kendimi yazmamak icin. En iyisi mi uzak durmsk ☺
Aman dikkat et zms, cezalarin uzamaya basladi cunku :/giriyom ama yazdıkarımı cok dsunerek yazıyom bakıyom ıyı bısy cıkmıyor agzımdan silip cıkıyom
Yazıklar olsun bu insanlarasinirlendim yine.15 yaşında evlenip hamile olan bir kız var. birde ona aman kocana iyi yemekler yap güzel güzel seviş seni aldatmasın diyen mallar var...
Kuzuuuum böcükümCanimmmmm :)
hoşgeldin Canım=))geldim bebisim
ewt bidaha olursa 4 gun olcak sanırımAman dikkat et zms, cezalarin uzamaya basladi cunku :/
Amaaan ne olacak sankiiim=))ewt bidaha olursa 4 gun olcak sanırım
h.buldum bebısımYazıklar olsun bu insanlara
Kuzuuuum böcüküm
hoşgeldin Canım=))
kız gecmiyor gunlerAmaaan ne olacak sankiiim=))
Ne yapıyorsun bakiiimh.buldum bebısım
O sistemi tam bilmiyorum ama ban yedikce uzuyomus onu biliyorumewt bidaha olursa 4 gun olcak sanırım
Napiyosun canim benimYazıklar olsun bu insanlara
Kuzuuuum böcüküm
hoşgeldin Canım=))
camasır katladım canım telıde sarja soktum kapalıNe yapıyorsun bakiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?