keske yerınde olsamİyilik canım 3 saattir yatakta bi o tarafa dönüyorum bi bu tarafa senden naber=)
gunaydınn tatlımGünaydın:)
Sen burda olmadığın için kimse de gelip yazmıyor=)herkesin cenesi çekilmş
Ne oldu ?keske yerınde olsam
bomba haberlerım var
Valla aynen:))))herkesin cenesi çekilmş
:))) Nasılsın bakalımgunaydınn tatlım
benm aslında ruhum burdaSen burda olmadığın için kimse de gelip yazmıyor=)
ikizler kaç aylık oldu =)Valla aynen:))))
Sen nerelerdesin esas ladymmherkesin cenesi çekilmş
Tabi tabi=))benm aslında ruhum burda
11 aylikikizler kaç aylık oldu =)
dun eskı hattımı bı acmıs bulundum banka ısım ıcın ,Ne oldu ?
Daha çok düşer o senin peşine vursun kafasıni duvarlara.dun eskı hattımı bı acmıs bulundum banka ısım ıcın ,
hemen arama mesajı dustu , hala benı arıyormus eskısı
ıyı olmaya calısıyorum , basım agrıyor bıraz mıgrenım tuttu:))) Nasılsın bakalım
yuzsuzluge baksana sevgılım var dedım ınstada ısmını gordu hala arıyor onun yuzunden facemı kapattımDaha çok düşer o senin peşine vursun kafasıni duvarlara.
Dengesiz ya, yüzsüz ışte. Sevgilin olduğunu biliyor aramaya devam ediyor çirkinlik.. Sevgilinle senin aranı bozmak için kasıtlı yapıyor olabilir..yuzsuzluge baksana sevgılım var dedım ınstada ısmını gordu hala arıyor onun yuzunden facemı kapattım
napım sımdı ben ?Dengesiz ya, yüzsüz ışte. Sevgilin olduğunu biliyor aramaya devam ediyor çirkinlik.. Sevgilinle senin aranı bozmak için kasıtlı yapıyor olabilir..
Bence hiçbirşey yapma arasin dursun kapalı olan numaranı.. Sen hayatını yaşamaya bak.napım sımdı ben ?
dun bı an arayıp basıcaktım kufuru .
o sanıyorkı ondan baskasıyla asla olamam .
iş numaramıda bılıyor . ama engellı heryerden. sevgılıme msj atar dıe cekınıyorum pıslık bır ınsan ıftıracı yalancıBence hiçbirşey yapma arasin dursun kapalı olan numaranı.. Sen hayatını yaşamaya bak.
Çirkinlesir diyorsun yani şimdi sen ona karşı sert çıktıkca inada bindirip yapabilir,iş numaramıda bılıyor . ama engellı heryerden. sevgılıme msj atar dıe cekınıyorum pıslık bır ınsan ıftıracı yalancı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?