napım dersın . benım kasımda soz yada nısan durumum var bununlamı ugrascamÇirkinlesir diyorsun yani şimdi sen ona karşı sert çıktıkca inada bindirip yapabilir,
biraz bekle bakalım sana ulaşmak için hangi yollara başvuracak, baktın atak yapıyor direkt erkek arkadaşına anlatırsin eğer anlayışla karşılayacak biriyse.napım dersın . benım kasımda soz yada nısan durumum var bununlamı ugrascam
kuzum bıkac kere baska numaralardan ulastı erkek arkadasıma da anlattım haberı var asla saklamam .biraz bekle bakalım sana ulaşmak için hangi yollara başvuracak, baktın atak yapıyor direkt erkek arkadaşına anlatırsin eğer anlayışla karşılayacak biriyse.
O zaman dert etme erkek arkadasin zaten durumun farkındadir...kuzum bıkac kere baska numaralardan ulastı erkek arkadasıma da anlattım haberı var asla saklamam .
Aleykum selam canımKızlar bi selam verim dedim...
İçimden bi ses her an senden hamilelik haberi alıcağımı söylüyor nedenseAleykum selam canım
bı daha ararsa soyle bana dedı , dun eskı numaramı aradgını soylemedımO zaman dert etme erkek arkadasin zaten durumun farkındadir...
Daha ufukta öyle bi durum yok=))) belki birkaç ay sonra rabbim nasip ederseİçimden bi ses her an senden hamilelik haberi alıcağımı söylüyor nedense
senın cocugun var dıe hatrlıyorum yanlısmı kalmıs aklımdaDaha ufukta öyle bi durum yok=))) belki birkaç ay sonra rabbim nasip ederse
Eğer arkadaşın dün o numarayı açtığını biliyorsa arama mesajı düştüğünü söyle ama zaten numara kapalı arar durur, eğer yeni numarani ararsa da söylersinbı daha ararsa soyle bana dedı , dun eskı numaramı aradgını soylemedım
Cocugum yok canım 1 yılık evliyim=)senın cocugun var dıe hatrlıyorum yanlısmı kalmıs aklımda
yok bılmıyor banka sıfresı nedenıyle actım zaten ,Eğer arkadaşın dün o numarayı açtığını biliyorsa arama mesajı düştüğünü söyle ama zaten numara kapalı arar durur, eğer yeni numarani ararsa da söylersin
kusura bakma canım nolur yanlıs bısey demedım dımıCocugum yok canım 1 yılık evliyim=)
Aynen canım bi süre bekleyok bılmıyor banka sıfresı nedenıyle actım zaten ,
ben sımdı hıc sesımı cıkartmıyım o zaman
bıdaha ararsa kardesıme fılanda soylıycem
Yok kız ne kusuru=) olur öyle karıştırmalar şurada kaç kişiyiz bende karıştırıyorum bazen=))kusura bakma canım nolur yanlıs bısey demedım dımı
bnm beynım sulandı son zamanlarda
bn tup mıde amelıyatı oldum cok hızlı zayıfladım b 12 ve dıger vıtamınler yerlerde resmen o yuzden cok unutup cok karıstrıyorum herseyıYok kız ne kusuru=) olur öyle karıştırmalar şurada kaç kişiyiz bende karıştırıyorum bazen=))
Kız çok mu kilo vardı da olduuun? Evet b12 falan çok unutkanlık yapıyor. İlaç kullanıyor musun onlar için pekibn tup mıde amelıyatı oldum cok hızlı zayıfladım b 12 ve dıger vıtamınler yerlerde resmen o yuzden cok unutup cok karıstrıyorum herseyı
Aa kaç kiloydun ki?? Nasıl cesaret ettin??bn tup mıde amelıyatı oldum cok hızlı zayıfladım b 12 ve dıger vıtamınler yerlerde resmen o yuzden cok unutup cok karıstrıyorum herseyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?