Şampuan ve Saç Kremleri Şampuan arıyorum..

tr_lelli

Elbet bir gün çiçek açar umutlar 🌸
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
45.257
115.531
1.123
Arkadaşlar daha önce elidor kullanıyordum 6 sene kadar gayette memnundum..
2si bir arada olanından kullanıyordum fakat yeni çıkanlar sadece şampuan olarak değişmişler ve saçıma iyi gelmedi.. Ayrıca krem de kullanmak istemiyorum saçı döküyor ve sırtta sivilce yapıyor..

Ani bir kararla Bioblas aldım... Sonuç hüsrannn saçımı açamadım açayım derken bir sürüde döküldü..

Şimdi yeni saçıma iyi gelebilcek bir şampuan arıyorum lütfen yadımcı olun..
Saçım ince telli zayıff artık yıpransın istemiyorum yeterince zayıf zaten..
Yumuşacık kolay taranan bir şampuan arıyorum tavsiye edermisiniz şampuan..boshayallersmile

canım bi şampuanı uzun süre kullanmak zararlı. en fazla altı ay öneriyor uzmanlar. ben tresan kullanıyorum. saç kremini de sadece saçımın uçlarına uyguluyorum dökme falan yapmıyor. ayrıca saç kremi saç dökmez bildiğim kadarıyla, sadece dökülen saçların saçtan kolayca akmasını sağlar. o zaman da saçın daha çok döküldüğü hissine kapılırız. bence sen bitkisel bi şampuan kullan saçın cansızsa. ve yıkadıktan sonra da saçını açmaya yarayacak sıvı bi saç kremi al. kurutmadan önce sık. ve kurut. yumuşacık yapıyor ve tarak akıp gidiyo saçtan.. öneri olarak, tam markasını hatırlamıyorum ama mavi bi sıvı kullanıyorum ben. kuaför ürünü..

o mavi fön suyu diyolar kuaförler ondan aldım var + gliss de aldım(pembesinden)
Ben mi yanlış biliyorum saç kremi saç döküyor diye belkide sizin dediğiniz doğru ben o saçlarım döküldükçe krem yapıyor bunu hissine kapılıyorum
Ama kremli saçı duş alırken mesela arkaya sıtımıza doğru akıtıyoruz ya o krem cilltte kalıp sırrta sivilce yapıyormuşş..
Elidora mı dönsem napsam kararsız kaldım saçımı açamıyorum açılmıyor..

Kesinlikle Tresemme Smooth and Silky şampuan! Tam dediğiniz gibi saçlar çok kolay taranıyor. Çok pahalı da değil bu şampuan 900 ml lik şişesi 20 tl filan. Eğer parfümerilerde bulamazsanız kuaförsepeti diye bir yerde hem de bir alana 1 bedava olarak satılıyor.

şampuan olarak bişey diyemiycem ben de aradığı şampuanı henuz bulamayanlardanım ama yumuşaklık için -fön suyu yada krem olmadan -yani silikonsuz- tamamen doğal bi yumuşaklık için- kuru saçlara gliserin diye bi başlık var oraya bi göz at istersen. ben henuz deneyemedim ama deneyenler gayet yumuşattığını yazmışlar, yaramadı diyen kimse yok. en azından yumuşaklık için onu kullanabilirsin canım.

not. 1-2 saat içinde denemiş olucam ben de=)

Kesinlikle Tresemme Smooth and Silky şampuan! Tam dediğiniz gibi saçlar çok kolay taranıyor. Çok pahalı da değil bu şampuan 900 ml lik şişesi 20 tl filan. Eğer parfümerilerde bulamazsanız kuaförsepeti diye bir yerde hem de bir alana 1 bedava olarak satılıyor.

bu şampuanın içinde dimethicone ya da ona benzer -amodimethicone gibi- bişey var mı içindekiler kısmına bi bakabilir misin rica etsem? ben de şampuan arıyorum da.. silikonsuz bişey seçmek istiyorum açıkçası.. yoksa bi de onu deniycem =)

Arkadaşlar daha önce elidor kullanıyordum 6 sene kadar gayette memnundum..
2si bir arada olanından kullanıyordum fakat yeni çıkanlar sadece şampuan olarak değişmişler ve saçıma iyi gelmedi.. Ayrıca krem de kullanmak istemiyorum saçı döküyor ve sırtta sivilce yapıyor..

Ani bir kararla Bioblas aldım... Sonuç hüsrannn saçımı açamadım açayım derken bir sürüde döküldü..

Şimdi yeni saçıma iyi gelebilcek bir şampuan arıyorum lütfen yadımcı olun..
Saçım ince telli zayıff artık yıpransın istemiyorum yeterince zayıf zaten..
Yumuşacık kolay taranan bir şampuan arıyorum tavsiye edermisiniz şampuan..boshayallersmile

neeeeeeeeeeeeeeeee sırtta ki sivilceleri saç kremi mi yapıomuşohaoldumsmilebende sırt sivilcelerinden muzdaribim çünkü aaaa şoktayım ve ben hep saç kremi kullanırım yaniiakannehir

Ben bir süredir Defne Galı şampuan kullanıyorum , saçı açıyor mu diye sorarsan hayır , ama onun haricinde beğendim. Saç kremi kullanıyorum gliss in şeker pembesi renki olanını yumuşak yapıyor memnunum. Sırtta sivilcelenme yapmıyor ben de ama cilde göre değişir tabii. Böyle bir sorunun varsa gliss in banyo sonrası kullanılan sıvı kremleri ( krem sanırım adı ) var onlardan dene , arkadaşında yazdığı gibi kurutma öncesi fısfıs ile sıkıldığı için sırtında problem olmaz.

Kremli şampuanlardaki krem ve saç köküne temas ettirilerek kullanılan diğer kremler saç için zararlı. Zaten bütün saç kremlerinde uçlara uygulayın yazar.

evet canım maalesef sivilce yaptığı doğru:( bi uzmandan dinlemiştim tv de. ben saçımı kremleyip yıkadıktan sonra tekrar yıkıyorum sırtımı. bu şekilde kurtuldum o sorundan. ömceden en son kremi sürerdim

bu şampuanın içinde dimethicone ya da ona benzer -amodimethicone gibi- bişey var mı içindekiler kısmına bi bakabilir misin rica etsem? ben de şampuan arıyorum da.. silikonsuz bişey seçmek istiyorum açıkçası.. yoksa bi de onu deniycem =)

Var güzelim. Silikonsuz birşey arıyorsan Nature's Gate güzel.

evet canım maalesef sivilce yaptığı doğru:( bi uzmandan dinlemiştim tv de. ben saçımı kremleyip yıkadıktan sonra tekrar yıkıyorum sırtımı. bu şekilde kurtuldum o sorundan. ömceden en son kremi sürerdim

evet bende en son krem kullanıp çıkıorum ve sivilceden kurtulamıorum yani:sinifsinif:

Ben elidora geri dönücem sanırım.. kremiyle beraber artık.. bualamdım bi türlüü
Helede bioblası anında çöpe attım bugün saçımı böyle topak topak döktü tararken sanki saçıma sakız yapışmışda topak olmuş gibi yoldu lanet şey çöpe yolladım..
Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için ama bulamıyorum denediklerim keçe gibi yapıyor.. :(
Fascination canım saçkreminin yaptığını doktorum söyledi..
sürekli çıkıyordu
Saç kremi kulanıyormusun ? dedi
Ozamnlar kullanıyordum banyo sonrası uçlarına sürüp 2 dk bekletip duş alıyordumyukardan aşşa su geldiği için saçım sırtıma doğru akıyordu ee durulanıyosun tekrar keselenmiyosun saç kremi ciltte kalıyodu..
benim hem göğüs bölgemde hemde sırtımda baya sivilcem vardı şimdi yok ama izleri var..
Saçlarımı kremledikden sonra öne eğip akıtmamı söylemişti..
Yanlış yapıyormuşum..
O yüzden kremi bırakmıştım ama tekrar dönücem..

Saçlarım boyadan ve bioblastan sonra kazık gibi oldu
nasıl açıcam
hedensholders annem kullanıyodu ondan da denesemmi..

Saçlarım boyadan ve bioblastan sonra kazık gibi oldu
nasıl açıcam
hedensholders annem kullanıyodu ondan da denesemmi..
var ya benimde saçlarım boyalı bu yüzden loreal boyalı saçlar için kullanıodum daha beter yaptı sonra dediler ki rejoice kullan kullandım o kadar kepek yaptı ki anlatamam sonra tekrar blendax a geçtim bi daha asla değiştirmem canım blendaxım benimbayanssulusmile

kızlar bütün şampuanlar hikaye.ben artık sebamed kullanıyorum ve çok memnunum.içinde dimeticon yok yumuşacık yapıyor 2 güne bir yıkıyorum saçımı çünkü malasef o da 2.gün yağlandırıyor.gözlemlediğim kadarıyla en kaliteli kimyasalları sebamed kullanıyor.size de tavsiye ederim.biraz pahalı ama paraya kıyın artık nolcak

var ya benimde saçlarım boyalı bu yüzden loreal boyalı saçlar için kullanıodum daha beter yaptı sonra dediler ki rejoice kullan kullandım o kadar kepek yaptı ki anlatamam sonra tekrar blendax a geçtim bi daha asla değiştirmem canım blendaxım benimbayanssulusmile

Bende tekrar elidora dönücem galiba
Peki saç kremi döküyormu saçı doğrumu burda bi arkadaş çok güzel açıkladı dediki sadece dükülecek olan saçı akıtıyor dedi ben mi yanlış biliyormuşum ben döküyo diye hep biliyordum ve bırakmıştım dönüş yapıcam..
Tekrar elidor koparak dökülmelere karşıya dönücem galiba..
kafam karıştı..

bence saç kremi kullanmak gerekio çünkü nasıl ki yüzümüzün neme ihtiyacı var o kadar nemlendirici sürüoruz saçında nemlenmeye ihtiyacı var saçı ipek gibi yapıo hele ki saçınız boyalıysa mutlaka süpürge yapıda bi saç istemiosanız kullanmalısınız arkadaşlarm çünkü o kadar ısıya bilmem neye maruz kalıolar hem ben saç kremi kullanınca saçlarım daha akışkan ve daha parlak baıkmlı oluyolar sadece şampuan yetersiz kalıo işte bakım kısmını saç kremi yapıo nasıl ki vücudumuzu da yüzümüzüde sadece yıkamak yetmiosa bunu da öyle bence...

Back
X