- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi Yasamenerjisi
-
İnce ayrıntı için teşekkürlerUrtekram nordic berries. Sacinizda boya varsa tavsiye ederim.
Tabii once kucuk boyunu alip deneseniz daha iyi olur cunku ucuz bir sampuan degil maalesef.
Bir de otaci naturway sarimsakli sampuan da dokulmeme iyi gelmisti ama saclarimi kazik gibi yapiyordu.
Dalan in yesil sisedeki sampuanlarina da bakabilirsiniz. Gratis gibi yerlerde seyahat boyu oluyor.
Bir de sacinizi sampuanlarken sirtiniza sampuan degmemesine dikkat edin. Biotin de kullaniyormussunuz sirtinizda tuylenme olmasin.
Saydıklarımı denedim, yıllarca bu 3lüyü değiştire değiştire kullanırım, çok memnunum, ne kepeklenme ne matlaşma, gerçi saçtan saça değişir :)Denediniz mi hic?
Yok denemedim hiç ,şimdi sırayla buradaki önerileri deneyeceğim .Organix diye bi marka var onu denediniz mi herkes begeniyor.
Onun disi da hindistancevizi, findik yagi, zrytinyagi vs. Yağ bakimini 2 haftada bir yapmaniz lazim. Icine de evigen ampul kirarsiniz mis gibi dokulmeyensaclar.
Sadece sampuan yetmez.
Hayir kullanmiyorum. Sacimda boya yok,orjinal halim. Ihtiyac duymuyorum. Annemin saci rofleli,o da ayni markanin bebek ve yaslilar icin olan sampuanindan kullaniyor yine krem kullanmadan. O da cok memnunBu marka aklımda ,tonik ve yüz kremini kullanıyorum ve çok memnunun .ekstra krem kullanıyor musunuz peki ?
Kesinlikle sactan saca degisiyor ama su bir gercek hangi sampuani kullanirsak kullanalim bir muddet sonra etkisini yitiriyor. Uzun vadede zarar verdigini dusunuyorum sampuanlarin.Saydıklarımı denedim, yıllarca bu 3lüyü değiştire değiştire kullanırım, çok memnunum, ne kepeklenme ne matlaşma, gerçi saçtan saça değişir :)
Illaki, boşuna denilmiyor 2-6 ay arası değiştirilsin şampuanlar diye, dediğin gibi etkisini kaybediyor belli süre sonra. Benimkiler ince telli, ama çok mesela :)Kesinlikle sactan saca degisiyor ama su bir gercek hangi sampuani kullanirsak kullanalim bir muddet sonra etkisini yitiriyor. Uzun vadede zarar verdigini dusunuyorum sampuanlarin.
Dogustan gur ve saglikli saclari olan insanlar icin bu soylediklerim gecerli olmayabilir. Onlar cok sansli bu konuda :)
Kiymetini bilIllaki, boşuna denilmiyor 2-6 ay arası değiştirilsin şampuanlar diye, dediğin gibi etkisini kaybediyor belli süre sonra. Benimkiler ince telli, ama çok mesela :)
Doğumdan ne kadar zaman sonra böyle oldu? Ben de yeni doğum yaptım sayılır da henüz saçıma bir şey olmadıVitaminlere bakıldı canım ,onlarda bir sıkıntı yok,doktor ekstra biotin verdi değeri sınırda diye .
Ya öyle bir haldeyim ki ,düzleştiysem olmuyor ,maşa yapsam olmuyor ,böyle gergin sert saçma sapan bir haldeler .sürekli tepede toplu halde geziyorum
Ben yapmadım ama eczanede ampul şeklinde e vitamini varmis onun bi paketinin tamamını kırıp samsuna katip kullanıyormuşsun o şekilde iyi geliyormus diye duymuştum bi dene istersenKızlar kullandığınız ve memnun kaldığınız şampuan önerisi var mı ? Doğumdan sonra saçlarımın yapısı çok değişti ,çok fazla bakım vs de yapıp sarıp yatamıyorum malum bebekleyim sürekli .
Şöyle saçları besleyecek ,yumuşatacak biraz kendine getirecek şampuan var mı bildiğiniz ?
Ben yapmadım ama eczanede ampul şeklinde e vitamini varmis onun bi paketinin tamamını kırıp samsuna katip kullanıyormuşsun o şekilde iyi geliyormus diye duymuştum bi dene istersenKızlar kullandığınız ve memnun kaldığınız şampuan önerisi var mı ? Doğumdan sonra saçlarımın yapısı çok değişti ,çok fazla bakım vs de yapıp sarıp yatamıyorum malum bebekleyim sürekli .
Şöyle saçları besleyecek ,yumuşatacak biraz kendine getirecek şampuan var mı bildiğiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?