Şampuan ve Saç Kremleri Şampuan derdi

İnce ayrıntı için teşekkürler

Organix diye bi marka var onu denediniz mi herkes begeniyor.
Onun disi da hindistancevizi, findik yagi, zrytinyagi vs. Yağ bakimini 2 haftada bir yapmaniz lazim. Icine de evigen ampul kirarsiniz mis gibi dokulmeyensaclar.
Sadece sampuan yetmez.
Yok denemedim hiç ,şimdi sırayla buradaki önerileri deneyeceğim .

Bu marka aklımda ,tonik ve yüz kremini kullanıyorum ve çok memnunun .ekstra krem kullanıyor musunuz peki ?
Hayir kullanmiyorum. Sacimda boya yok,orjinal halim. Ihtiyac duymuyorum. Annemin saci rofleli,o da ayni markanin bebek ve yaslilar icin olan sampuanindan kullaniyor yine krem kullanmadan. O da cok memnun

Saydıklarımı denedim, yıllarca bu 3lüyü değiştire değiştire kullanırım, çok memnunum, ne kepeklenme ne matlaşma, gerçi saçtan saça değişir :)
Kesinlikle sactan saca degisiyor ama su bir gercek hangi sampuani kullanirsak kullanalim bir muddet sonra etkisini yitiriyor. Uzun vadede zarar verdigini dusunuyorum sampuanlarin.
Dogustan gur ve saglikli saclari olan insanlar icin bu soylediklerim gecerli olmayabilir. Onlar cok sansli bu konuda :)

Illaki, boşuna denilmiyor 2-6 ay arası değiştirilsin şampuanlar diye, dediğin gibi etkisini kaybediyor belli süre sonra. Benimkiler ince telli, ama çok mesela :)

Illaki, boşuna denilmiyor 2-6 ay arası değiştirilsin şampuanlar diye, dediğin gibi etkisini kaybediyor belli süre sonra. Benimkiler ince telli, ama çok mesela :)
Kiymetini bil ben anneme cekmisim, dogumdan sonra dokulunce baya kel olacagim sandim ama sukur dokulenler geri geldi. En azindan olani guclendirmeye calisiyorum :)

Doğumdan ne kadar zaman sonra böyle oldu? Ben de yeni doğum yaptım sayılır da henüz saçıma bir şey olmadı
Zaten 2 tutam saçım var o da mahvolursa ne yaparım

şampuan olarak kerastase discipline kesinlikle öneririm. ekstra kreme bile gerek yok ama kullanmak isterseniz de urban care keratin maskesi duştan çıkmadan önce 1-2 dk saçta bekletip sonra durulayıp çıkıyorsunuz. sonuç yumuşacık, kolay taranan ve dökülmeyen saçlar oluyor. :)

Ben yapmadım ama eczanede ampul şeklinde e vitamini varmis onun bi paketinin tamamını kırıp samsuna katip kullanıyormuşsun o şekilde iyi geliyormus diye duymuştum bi dene istersen

Ben yapmadım ama eczanede ampul şeklinde e vitamini varmis onun bi paketinin tamamını kırıp samsuna katip kullanıyormuşsun o şekilde iyi geliyormus diye duymuştum bi dene istersen

Bioderma node p ve bonacure Q10 dönüşümlü kullanmaya başladım...aslinda bioderma cok iyi ama kış diye herhalde kurutmaya başladı hafiften o yuzden dönüşümlüye döndüm

Aslinda avedanin sampuanlarini cok merak ediyorum...

Eyüp sabri tuncerin zeytinyagli şampuanı çok güzel Canım.. rofleli sac kullanıyorum ve denemediğim şampuan kalmadı diyebilirim.. yves rocher, jhon frieda, organix, hask, urban... bunların hepsini denedim yinede istediğim yumuşaklığı ve verimi alamadım. Süslü sözlükte dolaşırken buna denk geldim ve aldım çok memnunum içeriği çok temiz paraben ve sls içermiyor tavsiye ederim

Benim de saçlarım çok kötü son zamanlarda. Graitislerde organix var. Keratin katkılı sülfatsız. Kremini de kullanırsanız değişim görebilirsiniz. Beni az da olsa iyileştirdi

sampuan saci disaridan beslemez.
sorun icerdendir.
degerlerinize baktirip sorunu icerden halletmeli disaridanda destek vermelisiniz.
Bunlar vitaminler, yaglar ve bitkisel sampuanlarla olmali.

Merhaba bayanlar benim derdim de hangi urunu kullanmalıyim kafamkarıştı gür yumusacik dolgun sac istiyorum cok araştırdım bitkisrl sampuan kurutuyor diyorlar k eratin bakımı yıpratır diyorlar bitki yaglari sac alisinca ayni eski haline gelir diyorlar yardim edebilecek var mu ne yapsam karar veremedim parlak yumuşak sac istiyorum

Ben de öncelikle içeriden beslenmenin önemli olduğunu düşünenlerdenim :) Onun dışında, "zorunlu" dip boya ve kırk yılda bir fön dışında epeydir işlem yapmıyorum saçıma. Kışın bile sadece birkaç damla doğal yağ sürüp kendi halinde kurumaya bırakıyorum (saç yapım hafif dalgalı, ince telli, dipler yağlanmaya eğilimli ama geneli kuru sayılabilir). Mutfakta ne varsa kafamda zaten: yumurta, bal, hindistancevizi yağı, zeytinyağı, badem yağı vs. :)

Şampuandan henüz tamamen vazgeçemedim. Dönüşümlü olarak Yves Rocher'nin köpürmeyen şampuanını (Low Shampoo) ve Otacı'nın - köpüren - Argan yağlı şampuanını kullanıyorum. Piyasadaki en temiz ve organik şampuanlar değil belki, ama yine de içerik bakımından fena sayılmazlar. En berbat sülfat türlerini (SLS vs.) ve silikon içermiyorlar (silikona benzer maddeler var gerçi içlerinde Saçımdaki etkileri gayet iyi: kepeklenme, diplerde aşırı yağlanma, uçlarda kuruma kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…