- 23 Ağustos 2009
- 639
- 300
- 158
Merhaba arkadaşlar , bir süredir şampuanımı sulandırarak kullanıyorum , bitmiş şampuan şişemi atmadım, onun içine birazcık sıkıyorum, (normalde çok daha fazla sıkardım), bunu iyice köpürtüyorum şişeyi sallayarak ve o köpükle saçımı yıkıyorum , normalde 2 defa yıkardım, böyle yapınca 2.ye gerek bile kalmıyor, saçlarım inanılmaz hafifledi ve yumuşadı bu teknikle . Saçıma masaj yaparak sürüyorum yumuşak hareketlerle ve çok sıcak su kullanmıyorum .
Buarada kuaförüm saç için en önemli olanın şampuan olduğunu söylemişti yıllar önce , biz genelde maskelere para yatırıp şampuanı es geçeriz ama o aslında şampuana para yatırmak gerektiğini söylemişti , ben de o zamandan beri dikkat ederim ve haklı olduğunu görürüm. Doğru şampuan ve doğru uygulamayla saçlarınızdaki farkı siz de göreceksiniz.
Buarada kuaförüm saç için en önemli olanın şampuan olduğunu söylemişti yıllar önce , biz genelde maskelere para yatırıp şampuanı es geçeriz ama o aslında şampuana para yatırmak gerektiğini söylemişti , ben de o zamandan beri dikkat ederim ve haklı olduğunu görürüm. Doğru şampuan ve doğru uygulamayla saçlarınızdaki farkı siz de göreceksiniz.