Şampuan ve Saç Kremleri Şampuan Kullanma Tekniğim ;)

peacock

tavuskuşu
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
639
300
158
Merhaba arkadaşlar , bir süredir şampuanımı sulandırarak kullanıyorum , bitmiş şampuan şişemi atmadım, onun içine birazcık sıkıyorum, (normalde çok daha fazla sıkardım), bunu iyice köpürtüyorum şişeyi sallayarak ve o köpükle saçımı yıkıyorum , normalde 2 defa yıkardım, böyle yapınca 2.ye gerek bile kalmıyor, saçlarım inanılmaz hafifledi ve yumuşadı bu teknikle . Saçıma masaj yaparak sürüyorum yumuşak hareketlerle ve çok sıcak su kullanmıyorum .
Buarada kuaförüm saç için en önemli olanın şampuan olduğunu söylemişti yıllar önce , biz genelde maskelere para yatırıp şampuanı es geçeriz ama o aslında şampuana para yatırmak gerektiğini söylemişti , ben de o zamandan beri dikkat ederim ve haklı olduğunu görürüm. Doğru şampuan ve doğru uygulamayla saçlarınızdaki farkı siz de göreceksiniz.

hangi şampuanı öneriyorsun cnm?
canım ben şu an çalışmıyorum çok kaliteli şeyler alamıyorum o yüzden ama bioblas'ın keratinlisi iyi geliyor, çünkü saçlarım platin, yıprandı, benım ekstra boyle keratin gibi saça yapışan şeyler kullanmam gerekiyor. Onun dışında yine bu fiyatlarda otacı, fiyto, yves roche var, onları da kullanıyorum . Ama daha iyi bir şeyler alayım dersenız tabi ki, kerastase , davines , loreal expert (kuaforlerde satılan serı ) garantili iyi markalar, bunlar kendini ispatlamış ,alıp da pişman olan azdır galiba.
Bir de mesela saç tipiniz nasıl ? Benım kalın telli, kuru ve kıvırcık. Şu an da yıpranmış , çünkü açılma işlemi gördü.Benim saçıma iyi gelen ürünler bunlar.
Bir de mutlaka düzenli maske yapmanızı öneririm , saç tipinize göre ve saç düzleştiricisi kullanmamanızı eğer kullanıyorsanız :)

şampuan değişmekten mahvediyorum saçlarımı ben de..
tam uyuyor derken yok silikon var yok şu var bıtkısele geceyım bıtkıseller de sertleştirdigi için koparak döküyor..
bilemedim napıcam şimdilik pantene devam

Back
X