Şampuan ve Saç Kremleri Şampuan Önerisi?

tunamina97

Obsesif Polyanna
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
24
3
1
27
Öncelikle selamlar herkese. Garnier olia saç boyasını kullandıysanız içindeki şampuanımsı kremimsi güzel saç bakım ürününü biliyorsunuzdur. Saçı uzun süreli ipek gibi yapan ve kokusu günlerce ilk gün olduğu gibi kalan. Ben o şampuanı nereden bulabilirim, onu merak ediyorum. Bir ara ekstra boya almayı bile düşündüm sırf o içindeki için. Saçımı iki ayda bir kere falan boyuyorum o süre zarfında da çok az olduğu için içindeki saç bakım ürünü, tek seferde bitiyor. Ama onun gibi ipeksi yumuşaklık elde edebileceğim bir şampuan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü şampuanımdan hiç ama hiç memnun değilim. Boyadan ötürü saçlarım zaten kırılıyor ve bir hâyli yıpranık. Önereceğiniz şampuan aynı anda saçımdaki hasarı da onarabilirse harika olur. Şimdiden teşekkürler bayanlar.

Canım Carrot Care tam senin isteklerine göre mutlaka denemelisin. İnternet sitelerine girip bir incelemeni tavsiye ederim. Ben yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum. Çok iyi geldi. Hem de Türk markası , şampuan tuz içermiyor. Saç kremi inanılmaz yumuşak yapıyor ve bitkisel ürün . Tavsiye ediyorum.

gratiste hask coconut monoi oil serisi var.
hayatımda kullandığım en güzel saç kremiydi diyebilirim.

ama şampuanını kullanmadım. eminim oda güzeldir.

MERHABA ARKADAŞLAR BANA Bİ ARKADSIM TRESAN ISIRGAN OTLU SAMPUANI ONERDİ KULLANAN VAR MI ARANIZDA ACABA TAMAMEN BİTKİSEL OLDUGUNU SOYLUYORLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…