Şampuan ve Saç Kremleri Şampuan sorunsalı

içeriğinde bu kelimeleri bulamadım... o zaman sizce ne kullanmalıyım? kuaförler saç kremi kullanmayın diyor. sizinde dediğiniz gibi kremde bile oluyor.o zaman saç kreminde ya da kremli şampuanda da var belki bunda zarar etkisi saç kreminden daha azdır... meşhur sinemaki kürü tarifi veren kuaför japongülü arkdaşımızda mavisuyu kullanabilirsiniz demişti

Ne kullanırsanız kullanın saçınızı arada bir arındırmanız gerekiyor. Bunun için bildiğiniz maden suyuyla saçlarınızı ıslatın ve diplerine masaj yapın. Ya da aynı şekilde 2 kaşık yemek sodasını (karbonat) 1 litre suya atıp karıştırdıktan sonra bu suyla saçlarınızı yıkayın. 15 günde bir yapmanız yeterli olur. Defne yağı ve cam terebenti de saçları arındırmak için güzel alternatifler.
Sudaki kireç bile saçlara yapışıp ağırlaştırırken bu kozmetik malzemelerin saçları yormaması imkansiz. Fön suyu, 7/24 kremler hep silikon bazlı içeriğe sahip dediğim gibi. Ben kullanmamayı tercih ediyorum ama siz kullanmak istiyorsanız sizin tercihiniz yanlış anlaşılmasın.

Saçlarınızın kolay taranmaması saç uçlarındaki kuruluğa işaret. Bunun için Yves Rocher'in Nutrition serisinin durulanmayan bakım kremi var fiyatı 14 tl. Galiba bu üründen 30 kere filan bahsettim bu forumda ama gerçekten sürekli kullandığım ve çok çok memnun kaldığım için. Üstelik içeriğinde silikon yerine bitkisel özler var. Bir deneyin derim.

Back