Şampuan ve Saç Kremleri şampuan üreticez önerileriniz nelerdir

eger bitkiselse sarımsak olmalı bence içinde ve guzel kokusu olmalıkı sarımsagı bastırmalı ve saglıklı saçlarımız olmalı :)

bencede asıl özü sarımsaklı saçı destekleyen bileşimde ama esans olarak menekşeli vb. :30:bir kokuya sahip olabilir. vallahi yığılma olur yahu:) zaten sarımsaklı ama güzel kokan şampuan arıyorum tma benlik :))

bebişim saçı uzatacak bı sampuan yapmaya basarır:nazar:sanız varya degıl turkıye dunyada satıs patlaması yaparsınız tek onerebılecegım bu:28:

teşekür ederim kızlarr:54:
siz şampuan üreticek olsanız bi bayan olarak kutusunu hangi modelde yapardınız
sadece klasik birşey yapıcağınızı sanmıorumm

Görüntüden çok maliyet önemli canım, standard bir şişe tasarımı yeterlidir...

Bunun dışında sülfat, sodyum bulunmayan ve brezilya fönüne uygun biçimde nemlendiricili hazırlanmış panthenollü hatta birazda biotin eklenmiş bir bitkisel şampuan sanırım piyasada ciddi manada tutar...

Ben her ne kadar dimentichone yani silikon kullanılmasını tasvip ediyorsamda kulaktan dolma bilgilerden dolayı bazı kişilerin özellikle silikonsuz şampuan arayışına girmelerinden yola çıkarak silikonsuz şampuan üretimi yapabilirsiniz...

Zor bir iştir inşallah sermayeyi sabun köpüğüne yüklemezsiniz...

Paketi çevreyi kirletmeyen geri dönüştürülebilir olsun derim. Hayvanlar üzerinde test edilmemiş ve içinde sağlıksız birşey olmasın isterim, hayırlı olsun

dökülmeyi durdursun..
saç tellerimizi kalınlaştırsın yeni saçlar çıkarsın.
yağlanmayı önlesinn..
ayy çok ve imkansız şeyler istediğim farkındayım ama napimmm şikayetlerim bunlar..

ben türkiyede bulamadığım bi şampuan istiyorum yani şöyle:
-yağlı kepekli kırık yıpranmış saçlar için bi şampuan istiyorum malesefki türkiye de yok ama fransa da var l'oreal paris in üstelik hem kepeğe karşı hem kırık önleyici çok güzel ama türkiye ye gelince bulamadım.
gliss oil nutritive kullandım saçımı yağlandırdı iyice
kepeğe karşı kullandım saçlarımı yıprattı sertleştirdi
ben hepsi bi arada bi şampuan istiyorum:5:

bence organik sertifikalı bir şampuan olsun, içindeki tüm maddeler organik ve çevre dostu zannediyorum tutar, arkadaşların dediği gibi kutusu doğada yüzde yüz çözünebilen bir maddeden olsun

Back
X