Yorumumuz ne kadar benziyorFarmasinin güvenilirliğini sorguluyorum ben. Bu tarz ürünler için muhendisinoğlu hesabını takip ediyorum. Ürünlerin içeriğini inceleyip zararlı olmayanları yazıyor. Onun dediklerinin fiyatına bakıp bütçenize en uygununu alabilirsiniz. Aklımda en uygun ebebek in şampuanı kalmış temiz içerikli olarak.
Ben Siveno marka kullanıyorum. Kızım 7aylık, köpük şampuan kullanıyorum, uzun süre gittiği için de gözüme fazla gelmiyor 20lira. Göz de yakmıyor
Aklın yolu birYorumumuz ne kadar benziyor
Unibaby sodyum benzoat içeriyor canım. Ben de bilmeden almıştım, öğrenince kullanamadım. Çöpe gitti..Farmasiye guvenemiyorm ben nedense.
Sabah erkek kalkan Farmasi satıyor.
Muhendısınoğlu yenidoğan için Uni baby temiz içerik demişti.15 tl falan.
Cok uygunmuş ,ilk defa duydum bu markayıFarmasinin güvenilirliğini sorguluyorum ben. Bu tarz ürünler için muhendisinoğlu hesabını takip ediyorum. Ürünlerin içeriğini inceleyip zararlı olmayanları yazıyor. Onun dediklerinin fiyatına bakıp bütçenize en uygununu alabilirsiniz. Aklımda en uygun ebebek in şampuanı kalmış temiz içerikli olarak baby&me ismi.
Ben kızıma Siveno marka kullanıyorum. Kızım 7aylık, köpük şampuan kullanıyorum, uzun süre gittiği için de gözüme fazla gelmiyor 20lira. Göz de yakmıyor
Ben Sivenoyu internetten alıyorum normalde. Joker, Babymall ve Migrosta görmüştüm. Vegan bir ürün. Yeşil çay kokulu, ben kokusundan memunum ama kokusunu beğenmeyen olabiliyormuş.Cok uygunmuş ,ilk defa duydum bu markayı
O da mı e bebekte satılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?