Şampuan

Sepesel

Küsmek istiyorum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
1.645
3.217
53
37
Herkese merhaba
Konuyu buraya actım eminim kimse görmeyecek,bdv ye açsam ban yiyecegim
Neyse yinede şansımı denemek istedim
Kızım 26 aylık oldu.dogdugundan beri penaten şampuan kullanıyorum.abim sagolsun yurtdışından getiriyordu.burda var ama bi şampuana 40-50lira vermek malesefki eşimin biraz zoruna gidiyo,sanki biz o şampuanlamı büyüdük diyo
Acaba piyasadaki hangi şampuanı tercih etmeliyim
Bide evimizin karsısındaki kuaför ablamız farmasi satıyo,o markayada dogal diyolar.farmasi mi alsam diye kararsız kaldım

Ben gördüm yazınızı ama yorum yapcak bilgim yok:) yani marketlerden alcaginiza farmasi daha iyidir cocuk icin sampuani vardır illa deneyin ne gerek yok okadar para wermeye

Farmasinin güvenilirliğini sorguluyorum ben. Bu tarz ürünler için muhendisinoğlu hesabını takip ediyorum. Ürünlerin içeriğini inceleyip zararlı olmayanları yazıyor. Onun dediklerinin fiyatına bakıp bütçenize en uygununu alabilirsiniz. Aklımda en uygun ebebek in şampuanı kalmış temiz içerikli olarak baby&me ismi.

Ben kızıma Siveno marka kullanıyorum. Kızım 7aylık, köpük şampuan kullanıyorum, uzun süre gittiği için de gözüme fazla gelmiyor 20lira. Göz de yakmıyor

İnstagramda mühendis oğlu diye bir hesap var onu takip edebilirsiniz en doğal içerikli ürünleri paylaşmaya çalışıyorlar.Biz kuzenimin bebeğine oradan gördüğümüz bir ürünü kullanıyoruz şuan marka vermek doğru olur mu bilmiyorum ama baby&me köpük şampuan.Fiyatı da 13 14 lira civarı.

Farmasinin güvenilirliğini sorguluyorum ben. Bu tarz ürünler için muhendisinoğlu hesabını takip ediyorum. Ürünlerin içeriğini inceleyip zararlı olmayanları yazıyor. Onun dediklerinin fiyatına bakıp bütçenize en uygununu alabilirsiniz. Aklımda en uygun ebebek in şampuanı kalmış temiz içerikli olarak.

Ben Siveno marka kullanıyorum. Kızım 7aylık, köpük şampuan kullanıyorum, uzun süre gittiği için de gözüme fazla gelmiyor 20lira. Göz de yakmıyor
Yorumumuz ne kadar benziyor:KK54:

Kızım 4 yaşında
Sebamed kullandık şimdiye kadar.
Ablamın hediyesiyle.farmasi kullanıyoruz şu anda

Bende mustela kullanıyorum ama artık bende alamayacağım, pahalı. Ucuz ama güvenli bir seçenek arayışındaydım. Arkadaşlar Baby&me demiş bende bakayım. Benim de aklımda uni baby vardı.

Farmasiye guvenemiyorm ben nedense.
Sabah erkek kalkan Farmasi satıyor.
Muhendısınoğlu yenidoğan için Uni baby temiz içerik demişti.15 tl falan.
Unibaby sodyum benzoat içeriyor canım. Ben de bilmeden almıştım, öğrenince kullanamadım. Çöpe gitti..

Farmasinin güvenilirliğini sorguluyorum ben. Bu tarz ürünler için muhendisinoğlu hesabını takip ediyorum. Ürünlerin içeriğini inceleyip zararlı olmayanları yazıyor. Onun dediklerinin fiyatına bakıp bütçenize en uygununu alabilirsiniz. Aklımda en uygun ebebek in şampuanı kalmış temiz içerikli olarak baby&me ismi.

Ben kızıma Siveno marka kullanıyorum. Kızım 7aylık, köpük şampuan kullanıyorum, uzun süre gittiği için de gözüme fazla gelmiyor 20lira. Göz de yakmıyor
Cok uygunmuş ,ilk defa duydum bu markayı
O da mı e bebekte satılıyor

Cok uygunmuş ,ilk defa duydum bu markayı
O da mı e bebekte satılıyor
Ben Sivenoyu internetten alıyorum normalde. Joker, Babymall ve Migrosta görmüştüm. Vegan bir ürün. Yeşil çay kokulu, ben kokusundan memunum ama kokusunu beğenmeyen olabiliyormuş.

Baby&me ebebek markası zaten, onun köpüğü de normali de var canım, fiyatı daha uygun

Back
X