- 25 Mart 2014
- 68
- 16
- 48
- Konu Sahibi kubragnctrk
Kızlar malumunuz başlıktan da anlaşılacağı gibi yıpranmış küsmüş. kabaran, dökülmüş, kuru ve sert saçlarımı sonunda adam ediyorum galiba. Artık şampuan, saç krem, serum, besleyici yağ vb. hiç bir şeye ihtiyacım yok. Elimi bile sürmüyorum. Bir kaç yıldır baya popülermiş dünyada fakat benim bir süredir haberim var. Zaten doğal yollardan ulaşabileceğim her nimete sonsuz bir ilgim var. Zate Rabbimiz doğayı bizim hizmetimize sunmadı mı? Elhamdülillah. Şimdi gelelim konumuza; bakın kızlar onlarca şampuan reklamı var hemen hepimiz en az beş markanın ürünlerini kullanmışızdır kanımca en azından ben çok daha fazlasını kullandım sahi hangimizin saçı onlarınkinin yarısı kadar bile olsa öyle parlak pürüzsüz göründü? Artık kandırmayalım kendimizi ve artık lütfen görelim hepsinin bir pazarlama taktiği ve para tuzağı olduğunu! Yıllardır saçlarımızı bu taktikle kimyasallarla bozup aynı kimyasallarla düzeltmeyi vaat edip bizleri aptal yerine koydular açık ve net yani ben sonuna kadar arkasındayım bu düşüncemin. Yahu aslında anlamayacak bir şey yok azıcık duygusal düşünmeyip yani demek istediğim bu sefer olacak hadi bir de bunu deneyeyim diye ümit etmeyi bırakıp biraz gerçekci bakacak olursak her şeyin kabak gibi ortada olduğunu görebiliriz. Ben artık böyle yapıyorum ve kendimi çok daha iyi hissediyorum. Çünkü artık saçlarımla barıştım. Bunu karbonat ve sirke yardımıyla başardım. Nette biraz araştırın no poo akımı diye girin bakın çoğunluk sonuçtan çok memnun. Ayrıca bunu kimyager ve güzellik uzmanı Şems Arslan da bir tv programında anlatmıştı ona da bir bakın derim. Umarım birilerinin işine yarar...