- Konu Sahibi melikeyesil
-
Selam herkese,
Samsun'da tup bebek yaptirmak isteyen herkese 19 Mayis universitesi bunyesindeki tup bebek merkezini tavsiye ediyorum. Ekip olarak super hepsi ve dusunulenin aksine inanilmaz ilgililer. Benim ikinci denemem, ilk denemem Ankara da ozel bir klinikte olmustu ama basarili sonuc alinamamisti. Once Allah sonra da Dr.İdris Kocak sayesinde 8 haftalik hamileyim insallah sonu da basi gibi guzel olur :)
Basari oranlari cok yuksek bi kac arkadasim da bu merkez sayesinde hamile. Samsun'da yasayip bebek isteyen herkese tavsiye ediyorum.
Mrhaba öncelikle tebrik ediyorum. Bende samsunda yaşıyorum iki kere ilkadım tüpbebek merkezinde yaptırdım ama tutmadı. Şuan merkez arıyorum aslında doktorum ankaraya git dedi ama kararsızım.
Sen biraz bahsedermisin tedavinden
Selam herkese,
Samsun'da tup bebek yaptirmak isteyen herkese 19 Mayis universitesi bunyesindeki tup bebek merkezini tavsiye ediyorum. Ekip olarak super hepsi ve dusunulenin aksine inanilmaz ilgililer. Benim ikinci denemem, ilk denemem Ankara da ozel bir klinikte olmustu ama basarili sonuc alinamamisti. Once Allah sonra da Dr.İdris Kocak sayesinde 8 haftalik hamileyim insallah sonu da basi gibi guzel olur :)
Basari oranlari cok yuksek bi kac arkadasim da bu merkez sayesinde hamile. Samsun'da yasayip bebek isteyen herkese tavsiye ediyorum.
Merhabalar,
benim de daha önceki denemelerim hep İstanbul'da ve özel merkezlerde olmuştu. Son denememizi OMÜ Tüp Bebek merkezinde Prof. Dr. İdris Koçak'a yaptırdık ve şuan 8 aylık hamileyim. Her şeyden önce bu nasip kısmet meselesi ancak ekibin göstermiş olduğu ilgi ve alakayı şimdiye kadar gittiğim hiç bir merkezde görmedim. O yüzden kesinlikle tavsiye ediyorum.
ben de size kesinlikle katılıyorum.samsun tıp fakültesi üniversitesi tüp bebek merkezinde sn idris koçak hocamı ve ekibini yürekten tebrik ediyorum. 9 yıldır yapılan yanlış tedavilerin önüne geçip gebe kalmamı sağladı, kendilerine minnettarım.idris hocamla 2 senedir tanışıyoruz , muazzam ilgili , güleryüzlü bir hoca. Ekibin herkese eşit davranması ve ilgileri gerçekten çok güzel .
Herkese tavsiye ederim. şu an 3 aylık gebeyim ve kısmetse ikizlerimi kucağıma alacağım. özel merkezlere gidip dünya kadar maddi zarara uğrayana kadar bence samsun tıp fakültesi üniversitesi tüp bebek merkezini prof. Dr. Idris koçak hocamı ziyaret edin lütfen. Eminiz yüzünüz bizim gibi gülecek ...herkese bol şanslar :)))))
çok teşekkür ederim samsun 19 mayıs tıp fakültesi tüp bebek merkezine ve özellikle bize böyle bir imkanı sağladığı için sağlık bakanlığına 7 senelik evliyim ve çocuğumuz olmuyordu ve olmayacağını düşünüyordum çünkü eşim çok nadir görülen bir rahatsızlığı vardı. Eşim kartagener sendromu hastası normal yolla hamile kalması milyonda bir olasılıktaydı. Tedavi olmak istedik bende maddi durumum çok iyi olmadığı için çok paralar harcamaktan korkuyordum. Tüp bebek tedavilerinde 30 bin 40 bin harcayan arkadaşlarım vardı. Tedavi için ilk olarak tıp fakültesine gittim olmazsa ankaraya - istanbula dahi gitmeyi göz önüne almıştım. Ancak tıp fakültesinde idris koçak hocamla tedavi sürecine başladık çok iyi bir ekip torpil yok herkeze eşit oranda davranılıyor. Bir aylık tedavi sonucu eşimin tüp bebek tedavisi bitti ve tıransfer işlemi oldu şimdi allahın izniyle eşim 9 haftalık hamile ikiz bebek bekliyoruz. Ve ayrıca diğer samsundaki tüp bebek merkezlerini de gezdim hepsi çok para isteyip ve gereksiz tedaviler sundular.
oncelikle herkese merhaba. bende 1.5 aylık hemileyim esim ben ve btun ailemiz cok mutluyuz. umarım allah herkese bu mutlulugu nasip eder ve tamamına erdirir. tabi bu mutlulugu borclu oldugumuz Prof. Dr. İdris KOÇAK a sonsuz tesekkurlerimizi minnetarlıgımızı bir borc biliriz. once yuce rabbim sonra idris hocam sayesinde oldu. bu tup bebek konusunda moral cok onemli. allah zahmetleriniz karsılıgını verir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?