Tüp Bebek Merkezleri Samsun 19 Mayis Universitesi Tup Bebek Merkezi

Selam saygi deger arkadaslar,

3 yildir tüpbebek yoluyla cocuk sahibi olmak icin cok ugrastim. ilk 4 denememi Almanya da yaptirdim ama malesef hersey cok iyi dedikleri halde hamile kalamadim. Esimle karar verdik Türkiye de yaptirmaya. Türkiye de Samsun da cevremizde bu sorunla yasayanlardan bilgi aldik ve herkez Prof.Dr Idris Kocak hocayi tavsiye etti ve bizim hocamizda Prof.Dr Idris Kocak hocamizdi. ilk tüpbebek tedavimde Allah in izniylede hamile kaldim suan 12 haftalik hamileyim. Hocamiz bizimle cok ilgilendi. kendisinden cok Allah razi olsun ve bize tavsiye eden dost ve arkadaslardanda. Iyi ve basarili doktor arayan, cocuk özlemi ceken herkeze Hocamizi tavsiye ederim.

Merhaba İdris bey Tedavi için Ankara ya gönderiyormuş diye duydum böyle birşey varmı ? Birde tüp bebek fiyatını öğrenebilirmiyim teşekkürler

Evet ankara ya gönderiyor. Kendisi takip parası sadece 1500 lira aldı bizden. Eşime microtese yapildi . İşlem yarım kaldı. Gönderdiği yerde eşim tek tarafıma baktılar dedi. Doktor ameliyat sırasında diğer tarafını açayım mi diye sormuşonermiyorum ilk seferde demiş doktor. Ama rapora iki tarafa da bakıldı yazmışlar. Eşimin tek tarafında kesik. Ne yapmak istemişler anlamadım. Bi de kayıt dışı ıdris hoca icin para aldıaldılar faturalandiramadilar.kesinlikle güvenmeyin derim. Bana iigne yapmayı ogretmesininbedeli 1500 lira siz düşünün artık.

Rabbim yardımcınız olsun ... Ben Davut Güveni düşünüyorum Davut beyde tedavi gören varmı lütfen yardımcı olurmusunuz

Şu konuda özellikle ismi geçen doktor beyi öven mesajlar yazan arkadaşların özellikle doktor beyin ismini büyük yazmasından şüphelenerek mesaj sayılarına baktım çok azlar. Neden acaba diye insanın kafasında soru işaretleri doğuyor. Ben de çok yakında tüp bebek tedavisine başlıcam inş. ve nedense burda bahsi geçen doktor beyi hiç istemiyorum. Sadece hissiyatım bu yönde. Ve ne yapıcam nasıl yapıcam hiç bir fikrim yok

Merhaba bende iki kez idris beyde denemistim ankara genarta yolla mis di sizin de ordami oldu bende çok pişman oldum sonra çok arastirdim istanbula gittim o kadar güzel ve iyi bir klinik ki herşeyi düzenli ve Takipli yapiyorlar şuan transferin oldu sonuç bekliyorum samsunda doğru düzgün Dr yok bide çok yeni teknolojileri kullanma imkânlar yok ben İstanbul gidince anmladim tabi allah nasip et çekse olacak benimde olmasa da uzulmem yine istanbuila giderim keşke hep bastan oraya gitseydim

Merhaba imkanin varsa İstanbul git derim burdakilerin birşey bildiği yok pişman olursun ikiz kez de nedim olumsuz yeni yazxdim bi arkadaşa cvp okuduysan

Rabbim yardımcınız olsun ... Ben Davut Güveni düşünüyorum Davut beyde tedavi gören varmı lütfen yardımcı olurmusunuz
Merhaba canım ben Davut beyin hastasıyım ben kendisinden gayet memnunum tavsiye ederim.

selam kızlar bende davut beye 2.aşılama için bu ay gideceğim
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Merhaba imkanin varsa İstanbul git derim burdakilerin birşey bildiği yok pişman olursun ikiz kez de nedim olumsuz yeni yazxdim bi arkadaşa cvp okuduysan

Teşekkürler ilgin için
Doktorlar, hastaneler bakım açısından kafam öyle karışık ki anlatsam roman olur.
İstanbulda kalmaya imkanım var ama benim hemen tüp bebeğe başlamam gerekiyor canım. -Çikolata kisti ameliyatı oldum.-
Ordaki klinikler doluysa ve beni 6 ay bile geri atsalar benim için sıkıntılı olurmuş.
Özel hastane ve tüp bebek merkezini de kesinlikle istemiyorum. Ne çektimse zaten özel hastaneler yüzünden çektim.

Rabbim her isteyene gönlünün muradını versin inş.
Bizler de inş. hayırlı, sağlıklı, zeki evlatlara kavuşuruz inş.

Kesinlikle size gözünüz kapalı İdris Koçak hocamızı tavsiye ederiz BIZIM ALTI SENEDIR OLMUYORDU ÇOCUĞUMUZ GİTDİGİMİZ DOKTORLAR OLMAZ DIYORDU ALLAH RAZI OLSUN İDRIS HOCADAN NE DESEK AZDIR HIÇ DÜŞÜNME BILE BENCE BEN SUAN COCUGUMU KUCAĞIMA ALDIM ALTI GÜN OLDU RABBIM BÜTÜN OLMAYANLARA NASIP ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…