Samsun///55

2 den sonra arıcam seni babam bir hat aldı ayda 20 saat bedava ama bana zor veriyor bugün aldımda delikafadulden entrikalarımla akşam ben konsere gittim neden sormuyorsunuz nasıldı diye

hangi hatmış o?fisfisfisunuttum ben konseri kimindi:uhm: ayyy konsere gitmeyeli asırlar oldu!....:a015:

hangi hatmış o?fisfisfisunuttum ben konseri kimindi:uhm: ayyy konsere gitmeyeli asırlar oldu!....:a015:

canım hani bir reklam var ya öğretmenim öğretmenim komutanım komutanım diyor işte o ayda 35 lira ödüyon 20 saat bedavan var gerçi bendeki çeneyle oda yetmiyorya normalde 100-120 lira kontore verirdim şimdi 60 milyon faturam geldi çok iyi demi msj çekmemeyecem bu ay hiç biraz daha düşsün faturam bu ara babam herşeye kızıyor antropoja mı girdi ne dellenmiş

volkan konak vardı akşam çok güzeldi ya ,gerçi zeynep sultan bana kızdı ama ben onun gönlünü alırım

iyiymiş valla!a.sbabalar arada delleniyo öyle boşver sen!niye kızdı zeynep sana?:sm_confused:burda da bahar şenlikleri var ama gece konsere kalamıyoruz çocuk yüzünden biliyosun?inşallah biraz daha büyüyünce takılırız bizde!....kaydirigubbakcemile

o sevgilisiyle gidecekti bende onlarla olacaktım üçümüz yani bende giderken yolda birini buldum konsere onunla gittim:jeyyar:

merhabalarrrrrrrrrrrrrr cici kızlar nasılsınız bakemmmmmmmm

o sevgilisiyle gidecekti bende onlarla olacaktım üçümüz yani bende giderken yolda birini buldum konsere onunla gittim:jeyyar:

satışşşşçııııı!niye kızı bıraktın?kaydirigubbakcemile2hani aramadın beni?güneş abla merhaba nasılsın?....opuyorumnanaktan

evt canım sensin napıyosun prensesim

ne yapayım ablacım çalışıyorum iş işte , sen gidecekmisin pikniğe

derincim ben kimseye söz vermeyeyim daha canım,emele söyle çok kırıldım ondan senağlama ya şimdi dolmuş bekliyordum o ara arkadaşımı gördüm işyeriyle alakalı bir yerde çalışıyor birde passatı var şimdi sen olsan dolmuşa biner gidermisin hem zeynepin yanında sevgilisi vardı mafoldumben

emelim napsın o da arkadaş arıyo kendine işte çocuğum!gamyoncuiremsudoğru diyosun erkek arkadaşıyla takılmış işte romantik romantik iyi olmuşa.s dolmuşa da binmemişin!...

emelim napsın o da arkadaş arıyo kendine işte çocuğum!gamyoncuiremsudoğru diyosun erkek arkadaşıyla takılmış işte romantik romantik iyi olmuşa.s dolmuşa da binmemişin!...

he ya kızıyonuz bide bana hem eve kadar bıraktı beni kaydirigubbakcemile2:jeyyar:

satışşşşçııııı!niye kızı bıraktın?kaydirigubbakcemile2hani aramadın beni?güneş abla merhaba nasılsın?....opuyorumnanaktan
MRB CANIM ıYıM SENı SORMALIŞeniz
ne yapayım ablacım çalışıyorum iş işte , sen gidecekmisin pikniğe

CANIM KARAR VERMEDıM DAHA PıKNıK ıÇıN ,HAVA ÇOK SICAK ,SICAĞA GELEMEM HıÇ BıRDE KENE OLAYI GÜNDEMDE,,,BAKALIM :1hug

tek başına binme ama sen öyle arabalara falan haa yine de!CADIARZUdevir kötü nolur nolmazzzz!kaydirigubbakcemile

aşkolsun canım ya ben istanbulda 1 yıl tek başıma yaşadım okul döneminde bişey olmadıda burası samsun ben bilmiyormuyum iyiyi kötüyü valla adım çıkmış diye söylemedim arkadaşım ya bizim işyerinde çalışıyordu önceden şimdi kendi işyeri var bizden mal alıyor bana yanlışı olabilirmi patronlar keser onu vallahi

güneş abla bu kene olayını ortaya ben attım:jeyyar:yaşasın kötülük ama gitmesinler bensiz ben gelemiyorum napıyım:jeyyar::jeyyar:

günaydın kızlarrrrr!a.s.prenses ben sen bilmediğin için demedim canım :1hug:iyi olduğunu sanırsın manyak çıkar devir kötü!
güneş abla geç oldu ama iyiyim işte uğraşıp duruyorum evle!...a.s

][/COLOR] tünaydın samsunlu güzel hatunlar opuyorumnanaktan
prensesim doğru ama kene olayı ,,izmirde çok sıcak ,o yüzden tehlikeli,piknik ortamları,,biz ailece her sene giderdik pikniğe,,2 senedir gitmiyoruz , sen gelde biz yaparız baharda piknik , o zaman daha güzel her yer yeşil ,,
günaydın kızlarrrrr!a.s.prenses ben sen bilmediğin için demedim canım :1hug:iyi olduğunu sanırsın manyak çıkar devir kötü!

allah iyilikler versin canım ,

öyle işte ay ne güzel yaz geldi efil efil eteklerimi giyinebiliyorum tişörtlerimi felan ahh bide denize girebilsem ballllın bana sözü var denize gitcezz he he siz nasılsınız derincim ya öylede bilyon ben başımı derde sokarım ama çıkmasınıda biliyorum gerçi bu ara sakinim şöyle 3 gündür felan ama işler çok yoğun ya

güneş ablacım bu torun olacak sanırım sana çok benziyor gerçi senide resimlerden gördüm ama :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…