- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.521
2 den sonra arıcam seni babam bir hat aldı ayda 20 saat bedava ama bana zor veriyor bugün aldımda delikafadulden entrikalarımla akşam ben konsere gittim neden sormuyorsunuz nasıldı diye
hangi hatmış o?fisfisfisunuttum ben konseri kimindi:uhm: ayyy konsere gitmeyeli asırlar oldu!....:a015:
iyiymiş valla!a.sbabalar arada delleniyo öyle boşver sen!niye kızdı zeynep sana?:sm_confused:burda da bahar şenlikleri var ama gece konsere kalamıyoruz çocuk yüzünden biliyosun?inşallah biraz daha büyüyünce takılırız bizde!....kaydirigubbakcemile
merhabalarrrrrrrrrrrrrr cici kızlar nasılsınız bakemmmmmmmm
merhabalarrrrrrrrrrrrrr cici kızlar nasılsınız bakemmmmmmmm
o sevgilisiyle gidecekti bende onlarla olacaktım üçümüz yani bende giderken yolda birini buldum konsere onunla gittim:jeyyar:
evt canım sensin napıyosun prensesim
ne yapayım ablacım çalışıyorum iş işte , sen gidecekmisin pikniğe
derincim ben kimseye söz vermeyeyim daha canım,emele söyle çok kırıldım ondan senağlama ya şimdi dolmuş bekliyordum o ara arkadaşımı gördüm işyeriyle alakalı bir yerde çalışıyor birde passatı var şimdi sen olsan dolmuşa biner gidermisin hem zeynepin yanında sevgilisi vardı mafoldumben
emelim napsın o da arkadaş arıyo kendine işte çocuğum!gamyoncuiremsudoğru diyosun erkek arkadaşıyla takılmış işte romantik romantik iyi olmuşa.s dolmuşa da binmemişin!...
he ya kızıyonuz bide bana hem eve kadar bıraktı beni kaydirigubbakcemile2:jeyyar:
MRB CANIM ıYıM SENı SORMALIŞenizsatışşşşçııııı!niye kızı bıraktın?kaydirigubbakcemile2hani aramadın beni?güneş abla merhaba nasılsın?....opuyorumnanaktan
ne yapayım ablacım çalışıyorum iş işte , sen gidecekmisin pikniğe
CANIM KARAR VERMEDıM DAHA PıKNıK ıÇıN ,HAVA ÇOK SICAK ,SICAĞA GELEMEM HıÇ BıRDE KENE OLAYI GÜNDEMDE,,,BAKALIM :1hug
tek başına binme ama sen öyle arabalara falan haa yine de!CADIARZUdevir kötü nolur nolmazzzz!kaydirigubbakcemile
aşkolsun canım ya ben istanbulda 1 yıl tek başıma yaşadım okul döneminde bişey olmadıda burası samsun ben bilmiyormuyum iyiyi kötüyü valla adım çıkmış diye söylemedim arkadaşım ya bizim işyerinde çalışıyordu önceden şimdi kendi işyeri var bizden mal alıyor bana yanlışı olabilirmi patronlar keser onu vallahi
güneş abla bu kene olayını ortaya ben attım:jeyyar:yaşasın kötülük ama gitmesinler bensiz ben gelemiyorum napıyım:jeyyar::jeyyar:
tünaydın samsunlu güzel hatunlar opuyorumnanaktanaşkolsun canım ya ben istanbulda 1 yıl tek başıma
yaşadım okul döneminde bişey olmadıda burası samsun ben bilmiyormuyum iyiyi kötüyü valla adım çıkmış diye söylemedim arkadaşım ya bizim işyerinde çalışıyordu önceden şimdi kendi işyeri var bizden mal alıyor bana yanlışı olabilirmi patronlar keser onu vallahi
güneş abla bu kene olayını ortaya ben attım:jeyyar:yaşasın kötülük ama gitmesinler bensiz ben gelemiyorum napıyım:jeyyar::jeyyar:
günaydın kızlarrrrr!a.s.prenses ben sen bilmediğin için demedim canım :1hug:iyi olduğunu sanırsın manyak çıkar devir kötü!
güneş abla geç oldu ama iyiyim işte uğraşıp duruyorum evle!...a.s
günaydın kızlarrrrr!a.s.prenses ben sen bilmediğin için demedim canım :1hug:iyi olduğunu sanırsın manyak çıkar devir kötü!
güneş abla geç oldu ama iyiyim işte uğraşıp duruyorum evle!...a.s
teşekkür ederim!a.s.siz izmirin neresindesiniz güneş abla?...
şirinyerdeyim canım ,,vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?