Samsun///55

canım iyiyim sen nasılsın yorulmuşsun bugün bende yorgunum çıktık baktık elbiselere biraz ama daha içimize sinen bişey bulamadık belki yarında çıkarızkaydirigubbakcemile5

canım benim çıkmam lazım geç oldu sabah erkenden işe gidecem öpüyorum seni kalmayı çok isterdim ama yarın normal saatinden önce işte olacam çarşıya çıkacaksan yeşilyurta kotona bak fiyatlar aman ama pahalı değil birde atalar sanırım yine yeşilyurtta baya indirim varmış öpüyorum seni canım iyi gecleer

iyiyim şekerim ne olsun bugünde çok yoğun uğraşıyorum bir akşam olsada çıksam diye bekliyorum :))

iyiyim şekerim ne olsun bugünde çok yoğun uğraşıyorum bir akşam olsada çıksam diye bekliyorum :))

bende birde nasıl karnım ağrıyor varya sürünüyorum resmen canım ya fıstığım sizin orlarda ne güzel elbiseler var dün matbaadaydım bir ara bayıldım da anneme tarif ettim ay bir çarşıya çıkıyorum aklım kalıyor kendimde karar veremem annemsiz :1shok:

doğrudur vardır güzel elbiseler şekerim , şuracıkda ya cadde hiçbişeyden haberim olmuyor . evden işe işden eve .bende elbise giymesini çok severim ilk fırsatta bakacağım

tişörtüm çikolata oldu bende kolonyayla çitileyeyim dedim ojem aktı lekenin üzerine bende asten döktüm çıktın diye,soldu tişörtüm annem beni öldürecek gidip aynısından alacam daha yeni giymiştim valla keser beni zaten başım ağrıyor bide onumu dinleyecem :))))))))

ablacığım bende çok istiyorum hepberaber olmayı ama karar suprensesinin tabii , heyecan var heyecandan çok mutluluk da var şimdiden :))

her sıkıntıda seni buluyo. hiperaktiflikten olmasınzemuszemus

geçmiş sayfayı okudunmu bilmiyomda dün böyle oturuyordum masum masum birden kendimi hastanebaşında buldum ordan hasköyde ordan tekrar işe geldim delikafaduldeni şyerimde ankara yolunda otogarın orda biliyon :)))))))))

kız ne işin vardı hastane başlarında korkulur senden haa o kadar yere nasıl gittin delikafadulden

geçmiş sayfayı okudunmu bilmiyomda dün böyle oturuyordum masum masum birden kendimi hastanebaşında buldum ordan hasköyde ordan tekrar işe geldim delikafaduldeni şyerimde ankara yolunda otogarın orda biliyon :)))))))))

okudum,okudum her yazını okuyorum merak etme. ne işin vardı oralarda acaba geçmişinde oralarda hatıralarınmı vardı?

okudum,okudum her yazını okuyorum merak etme. ne işin vardı oralarda acaba geçmişinde oralarda hatıralarınmı vardı?

ya inanmıyorum abla ya ne alaka onumu çıkardın delikafadulden hastanebaşında işle ilgili bir mevzuu vardı hasköydede babam öğretmen orda okul müdürü,giderken onlara yaş pasta götürdüm kalkarkende dedimki param yok bana yol parası verin :))))))))))delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…