- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.561
iyi akşamlar kızlarrrrr!...napıyosunuz?var mı yeni olay?....
canım iyiyim sen nasılsın yorulmuşsun bugün bende yorgunum çıktık baktık elbiselere biraz ama daha içimize sinen bişey bulamadık belki yarında çıkarızkaydirigubbakcemile5
iyiyim şekerim ne olsun bugünde çok yoğun uğraşıyorum bir akşam olsada çıksam diye bekliyorum :))
bende birde nasıl karnım ağrıyor varya sürünüyorum resmen canım ya fıstığım sizin orlarda ne güzel elbiseler var dün matbaadaydım bir ara bayıldım da anneme tarif ettim ay bir çarşıya çıkıyorum aklım kalıyor kendimde karar veremem annemsiz :1shok:
tünaydın kızlar suprensesi naber bak geldim sen yoksunalkisalkisalkis
tünaydın , nasılsınız ?
tünaydın kızlar suprensesi naber bak geldim sen yoksunalkisalkisalkis
he he ablacım geldim ben nasılsın :))
ayşegül canım ya bende elbise istiyorum şöyle efil efil :))
iyiyim sağol sen napıyosun azcık dedikodu yapcaktık arkandan niye geldin şimdiopuyorumnanaktan
tişörtüm çikolata oldu bende kolonyayla çitileyeyim dedim ojem aktı lekenin üzerine bende asten döktüm çıktın diye,soldu tişörtüm annem beni öldürecek gidip aynısından alacam daha yeni giymiştim valla keser beni zaten başım ağrıyor bide onumu dinleyecem :))))))))
her sıkıntıda seni buluyo. hiperaktiflikten olmasınzemuszemus
geçmiş sayfayı okudunmu bilmiyomda dün böyle oturuyordum masum masum birden kendimi hastanebaşında buldum ordan hasköyde ordan tekrar işe geldim delikafaduldeni şyerimde ankara yolunda otogarın orda biliyon :)))))))))
geçmiş sayfayı okudunmu bilmiyomda dün böyle oturuyordum masum masum birden kendimi hastanebaşında buldum ordan hasköyde ordan tekrar işe geldim delikafaduldeni şyerimde ankara yolunda otogarın orda biliyon :)))))))))
okudum,okudum her yazını okuyorum merak etme. ne işin vardı oralarda acaba geçmişinde oralarda hatıralarınmı vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?