samsun ana klinik ile ilgili bilgii

avren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2007
4
0
86
Samsun
fisfisfisiyi günler bayanlar ana klinikte kimi önerirsiniz?Samsun da özellikle epidural sezaryende iyi bir dr arıyorum..

tabii mutlaka şu an taşkın beyi öneriyor çevremdekiler birde galiba mükerrem bey varmış ama emin olamıyorum.Bakalım tecrübe etmiş arkadaşlar umarım yazarlar..bilmiyorumkismile

hepimiz aynı durumdayız anlaşılan.sinop_e bende sinoptayım.samsundan taşkın beye randevu aldım cumartesi gününe.13 haftalık hamileyim ben.sorun çıktı dün burdaki tahlilimde.mecburen yarın birde fakülteye gideceğim.fakülteden kime gidecem bilmiyorum.aranıyorum öyle..offff...

ozers..tahlillerinde bir sorun varsa fakülteden tayfun lperi öneririm..ikili testtemi sorun var..özel ine gidersen detaylıca bakar..tedavi gerekirse fakültede ilgilenir..

taşkın beyin adını bende duydum..ayrıca doğumevinin de doktoru sanırım..neden epidural normal düşünmüyorsunuz kızlar..anaklinik bu konuda iyi..2. gebelikler mi yoksa..

ben de 6 haftalık hamileyim iyi bir doktor arayışındayım. ilk muayenemi Atasamda oldum. Aysim hanımı çok önerdiler doktor çok iyi ama sanki devlet hastanesi verilen randevuya uyulmuyor. en az 2 saat bekliyorsun muayene olmak için bu yzden iyi bir doktor bulursam değiştereceğim

ana klinikte epidural normal doğum yaptım dr.um nur öztürk ve çok memnun kaldım doğum hastanesinden emekli ve çok tecrübeli bir dr.

arkadaşlar bende epidural normal düşünüyorum.ana klinikte kimi öneriyorsunuz ve fiyatları nasıl emekli sandığına bağlıyım

ana klinikte epidural normal doğuma1250 lira verdim epidural sezeyan ise 1500 lira

teşekkür ederim hoya.fiyatı çok gibi geldi bana ama samsunda epidural normal yapan başkayer yok sanırım.sancı çektinmi azda olsa nasıldı doğumun?

teşekkür ederim hoya.fiyatı çok gibi geldi bana ama samsunda epidural normal yapan başkayer yok sanırım.sancı çektinmi azda olsa nasıldı doğumun?

hiç sancı çekmedim ben suni sancı verildi ardından hemen katater takıldı ve hiç acı duymadım.doğumhaneye yürüyerek gittim eşimle yürüdük hep doğumum da çok kolay oldu dr. anestezist hep şakalaştık

evet epidural normal yapan başka yer yok malesef

ben de bu ayın sonunda ana klinikte taşkın bey veya aysun hanıma gitmei düşünüyorum. kararsızım dr konusunda

kızlar ben şubat ayında ana klinikte epidural normal doğum yaptım doğumum çok kolay oldu hiç ağrı acı hissetmedim dr taşkın beydi ondan da çok memnun kaldım

Anaklinikte Mükerrem Bey ve Taşkın Bey'i herkes söylüyor. İşlerinin ehli bu doktorlar. Ama şahsen (bayan olmasından dolayı) İpek Hanıma gidiyorum ve bende memnunum.

meraba,ana klinikte doğum düşünüyorum çok güzel şeyler yazmışsın,acaba eşimi sokabilirmiyim doğuma bilgin varsa yazarmısın?

kızlar ben de anakliniğe gidiyorum doktorum mükerrem bey ve çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim

merhaba mükerrem bey sezeryanla doğumda nasıl acaba merak ediyorum ilk doğumumu büyük anadolu hastanesinde yaptım hiç memnun kalmadım.

canım ben normal doğum istiyorum mükerrem bey de normal doğum taraftarı ama senin ilk gebeliğin sezeryansa 2.de öyle olur herhalde.bir tanıdığımız da aynı doktora gidiyordu.o da sezeryanla doğum yaptı mecburen çünkü çocuğun çıkış kısmında el kadar miyom varmış.hatta mükerrem bey bize de bahsetti uyku uyuyamadım o gece diye çok ilgileniyor hastalarıyla riskli bir sezeryan olmuş ama çok memnunlar hiçbir sorun çıkmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…