Samsun kadın doğum hastanesnde doğum?i

Benim eltimde ozelde yapti sezeryan oldu oda bebek kuvezde kalinca onunda kalmasina izin vermediler cik yada oda parasini ver dediler.. ayy ne zormuş gerçekten sona yaklaştıkça daha çok stres oluyo insan
Demekki aynı şekilde çıkartıyorlar ama para verip kalabiliyorsun özelde. Doğum ücretleri nasıl 4500 civarı diye duydum ama doğru mu bilmiyorum

Ya evet o saatten sonra özele mı gidilir ama yine de imkânın varsa özele git derim çok çok kötü şeyler duymadım ama yine de o anda özel ilgi bekler insan. Normal olsa bile o anki yaşayabileceğiniz ufak birşey gözümüzde büyüyebilir

Keşke deneyimli doğum yapmış anneler de yorum atsa faydalanırdık

Nur öztürk e gidiyorum ben. Normal doğum görünüyor şimdilik bir aksilik çıkmazsa.
Nur öztürke hatırlatında kan sulandırıcınızı kesmeyi unutmasın doğumdan önce.
Kaç kişi ölümden döndü onun hatası yüzünden.
Kan sulandırıcıyı kesmiyo doğuma yakın ve bütün hastaları kan kaybından omüye postalıyo

Ben kan sulandırıcı kullanmıyorum ki

Liman sezeryan doğum 3000 normal doğum 3250 ama oda fiyatları hariç. Oda fiyatları da sanırım ortalama 300 lira filan.

Samsunda misin sende .. normal oldugu icin devlette yaphem acı cekcen hem para mi vercen diyolar kafam karıştı açıkçası iyice bode corona var simdi
Aci ceksende insan gibi muamele gorursun ozelde bence
Ben 41+3de dogum yqptim sitrese girdim burnum kanayacak sekilde bunaldim 1mayista yatis vermisti dr bana suni sanci icin dogun haneye gectik cati muayenosi yqpilacak bana ebe bosey dedi ben duymadim bana sana diyom duymuyonmu sagirmisin demisti

Epeyi beklemiş senin bebişte.. cok zor mu normal dogum

Kizlar merhaba Bende samsundayim sanirim 12 gunluk gebeyim devlete gittim beta 95 cikti kimyasal olabilir dedi iki gun sonra kan yaptir tekrar dedi ve ben randevu alamiyorum ne yapicam bi fikir verin lütfen

Kizlar merhaba Bende samsundayim sanirim 12 gunluk gebeyim devlete gittim beta 95 cikti kimyasal olabilir dedi iki gun sonra kan yaptir tekrar dedi ve ben randevu alamiyorum ne yapicam bi fikir verin lütfen
Neye göre kimyasal diyorlar anlamadım benim 33 çıkmıştı kimsede bişey demedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…