Samsun kadın doğum hastanesnde doğum?i

Kizlar merhaba Bende samsundayim sanirim 12 gunluk gebeyim devlete gittim beta 95 cikti kimyasal olabilir dedi iki gun sonra kan yaptir tekrar dedi ve ben randevu alamiyorum ne yapicam bi fikir verin lütfen
Beta düşük çıktığı için öyle demiştir benim 20 çıkmıştı ilk sağlık ocağındaki ebe belli olmaz ama sagliklidir buyuk ihtimalle demisti adet tarihin geldi mi tahlil için sağlık ocağına git randevu almak çok zor gerçekten hem sağlık ocağına daha az insan var mümkün olduğu kadar tahlilleri falan orada yaptırıyorum ben hastane çok kalabalık maalesef

Oyle yapacam bende yarin sağlık ocağına gidicem insallah bende hamisimdir sağlıklı sıhhatli

Anladim canim doktordN doktora fark ediyo ya ben beğenmedim devletteki doktoru
Ilk başta doktorlar çok ilgilenmiyor onu bende yaşadım yüzüme bakmamıştı hatta bi tanesi gebelik kesinkes olmayınca galiba ve devamlı aynı doktora gitmekte farkediyor doktor tanıyor artık daha ilgili davranıyor

Karar verdim pazartesi gidicem saglik ocağına orda test yaptiricam o zamana kadarda artar diye düşünüyorum yoksa psikolojim çok bozulacak
Moralinizi bozmayın sıkıntı yoktur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Aynen öyle vallahi ilk gebeligim dediğim halde kimyasal da olabilir diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…