Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım....Benimkilerde 3 aylık oldular çok şükür darısı sizlere kızlar inşallah şimdi semcandan güzel haber bekliyorum
Ultrasonda muayene eidyo tahlil. Sonuçlarına bakiyo ona göre de ilaçları yazıp gonderiyo sonra 2 3 gün sonra cagiriyolarbenim de lekelenmem basladi.agrim da var.3 4 gun erken olucam sanirim.hemen aradim merkezi.tayfun bey yarin yokmus.eger dolu dolu olmadiysaniz kanama yoksa pazartesiye yazalim dedi.pazartesi gidicem.ilk muayanede neler yapiliyor?once oglen gidip kanlari vericem.muayene aksam olcak
Ultrasonda muayene eidyo tahlil. Sonuçlarına bakiyo ona göre de ilaçları yazıp gonderiyo sonra 2 3 gün sonra cagiriyolar
tesekkur ederim.bakalim neler bekliyor beniUltrasonda muayene eidyo tahlil. Sonuçlarına bakiyo ona göre de ilaçları yazıp gonderiyo sonra 2 3 gün sonra cagiriyolar
tsk ederim.Hoca ve ekibi çok iyi..inşallah sanada iyi gelecektir canım.tedavin hayırlı olsun..
Umut eczanesinden al cnm orası hesapliiyi aksamlar herkese
bugun tayfun beyle tanistim.cok tatli bir adam.sureclerimi anlattim.muayene etti.pkonun bir sonucu olarak 2 yumurtaligimda 30a yakin folikul goruluyor.bu tabi igne dozaji icin dezavantaj.daha once igne kullandigimda sorun yasamadim ama o tup bebek gibi bir durum diildi tabi.
tahlil sonuclarima gore elindeki bir cetvelden bakti.112.5 dozla gonal f basladim bu aksam.persembe test ve ultrason yapacak.muayenem 7ye kaldigi icin nobetci eczaneye gittik.sagolsunlar 250 tlye verdiler gonalf 450yi.
simdi benim durumumda olan bu kadar yumurta ile yola cikan varmi.cok korkuyorum ohss den.
Umut eczanesinden al cnm orası hesapli
dozlar hastadan hastaya değişiyor canım ...dun ekstra bir hasta ciktigi icin muayene bittiginde saat 7 bucuktu.ondan dolayi gaziler eczanesinden aldik nobetci eczane diye.yoksa umutu soledi hemsire.
persembe gunu doza devam edersen eger cuma yeniden aldirirlar.o zaman umuttan alirim.devam eder tahminim.450 doz yetmez degil mi.siz kac kullandiniz
dozlar hastadan hastaya değişiyor canım ...
korkma hoca iki günde bir kontrol edecektir .. sen bunları düşünüp strese girme sakın...evet dgisirde fikir edineyim dedim.bi de 30 yakin yumurta gorunuyor korktum.ins hepsi buyumez