Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doktorla görüştünmü bugün için randevu almıştın sanırım.Canım ben biraz önce adet oldum.Cuma günü saat 2 de doktoru görmeden önce kan verecekmişim.O gün akşamada randevu verecekler.
Canım evet görüştüm şuan işyerindeyim eve gidince yazarım tamammı canım çok güzel geçti görüşme dün iğneye başladık bile.Canım doktorla görüştünmü bugün için randevu almıştın sanırım.
Sanırım hala müsait olamadın,haberlerini bekliyoruz...Canım evet görüştüm şuan işyerindeyim eve gidince yazarım tamammı canım çok güzel geçti görüşme dün iğneye başladık bile.
Cokmsevindim adına içine sinmesi çok güzel.maşallah diyelim bende adet olmayı bekliyorum yakın tarihlerde tedavimiz sürecek işallah hep haberleşirizCanım merhaba yazmak için bir türlü fırsatım olmadı akşam bide misafir gelince bir türlü siteye girip yazamadım.
cuma günü sat 2 de kan verdim önce.Ortam ve çalışanlar çok iyiydi.hepsi güleryüzlü tek tek ilgilendiler benimle.Kan verdikten sonra dr.görüşmek için akşam 4.30 a rand.verdiler.Akşam tekrar gittim ve kan sonuçlarım çıkmıştı.tayfun Alperle ilk görüşmemdi ve sanki dr.yıllardır tanıyor gibiydim.Önce o tatlı hemşiresi bana sorular sordu ve onları cevapladım.Kaç yıllık evlisin,hiç korundunmu ameliyat oldunmu vs.Dr.bana yaşımın 36 olmasına rağmen yumurtalarımın çok genç olduğundan bahsetti ve sen 35 ve üstü gurubunda değilsin 34 yaş gurubuna uygunsun dedi.Değerlerin çok güzel dedi.Eşimin yakın tarihte yapılan testi olduğu için ondan test istemedi ve bu eski dosyanı arşive kaldırabilirsin dedi.şansınız çok yüksek hadi hayırlısı dedi.Beni alttan muayene etti.
ilk ödemem 350 tl.oldu.300 muayene ve 50 tahlil ücretleri.Bilgisyar takıldığı için şuan yazdıklarımı gönderiyorum yazmaya devam edecem canım
Canım sende Tayfun hocayamı gidecektin.Birde nerde oturuyorsun gülüm samsun içindemiCokmsevindim adına içine sinmesi çok güzel.maşallah diyelim bende adet olmayı bekliyorum yakın tarihlerde tedavimiz sürecek işallah hep haberleşiriz
Canım ben memhmet beyle başlıycam tedaviye bide ben vezirköprüden gelicem ben depco olduğu için tam tarihim malesef belli diil ama sanırım yaklaştı hissediyorumCanım sende Tayfun hocayamı gidecektin.Birde nerde oturuyorsun gülüm samsun içindemi
İŞALLAH HASTALIĞIN DAHA FAZLA İLERLEMEZ AY NE KADAR GÜZEL BU SÜREÇLER VALLA ÖZENİYORUM. AMA MAŞALLAHHHHHH ALAH TAMAMINI GETİRSİNArkadaşlarım günaydın.Az önce kan verdim geldim.Akşam 6.da kontrol var.Kasıklarımda hafif hafif ağrılar var iğnelerin etkisinden.Birde grip oluyorum herhalde boğazlarım çok ağrıyor akşam dr soracam bakalım ilaç felan ne içebilirim diye.
Canım ilk adımı attık ve peşimden sıra halinde sizlerde geleceksiniz ve burdan çok güzel şeyler paylaşmaya devam edeceğiz ben inanıyorum.İŞALLAH HASTALIĞIN DAHA FAZLA İLERLEMEZ AY NE KADAR GÜZEL BU SÜREÇLER VALLA ÖZENİYORUM. AMA MAŞALLAHHHHHH ALAH TAMAMINI GETİRSİN
ÇOK GÜZEL SÖYLEMİŞSİN İŞALLAH YACanım ilk adımı attık ve peşimden sıra halinde sizlerde geleceksiniz ve burdan çok güzel şeyler paylaşmaya devam edeceğiz ben inanıyorum.
BU ARADA SENİN SORUN NEYDİ YA SEMCANCanım ilk adımı attık ve peşimden sıra halinde sizlerde geleceksiniz ve burdan çok güzel şeyler paylaşmaya devam edeceğiz ben inanıyorum.
Canım az önce geldim doktordan çok güzel yumurtalar gelişmiş sağlı sollu ve çarşamba yine kan ve yumurta takibi var.BU ARADA SENİN SORUN NEYDİ YA SEMCAN
Öncelikle maşallah herşeyin güzeşl gitmesi çok güzel. Bizde sorun sperm aslığı ve pkoCanım az önce geldim doktordan çok güzel yumurtalar gelişmiş sağlı sollu ve çarşamba yine kan ve yumurta takibi var.
Bizim sorunumuz belli değil canım.kalın bir klasör götürdüm hocaya daha önceki tahlillerime ait.bu dosyayı arşive kaldır hiç bişey yok sizde dedi.Rahim filmide dahil bunlara.3 aşılama olmuştum tutmadı.Sebepsiz koydular adını.Sizin sorun neydi canım.