Tüp Bebek Merkezleri samsun medical park tüp bebek merkezi hakkında bilgi lütfen

Inş ama ben küçükken sağdan apandist ameliyatı olmuştum sağ tüp tikaliymis doktor tek tup de yeter dedi ama bilmiyorum

Canım merhaba yazmak için bir türlü fırsatım olmadı akşam bide misafir gelince bir türlü siteye girip yazamadım.
cuma günü sat 2 de kan verdim önce.Ortam ve çalışanlar çok iyiydi.hepsi güleryüzlü tek tek ilgilendiler benimle.Kan verdikten sonra dr.görüşmek için akşam 4.30 a rand.verdiler.Akşam tekrar gittim ve kan sonuçlarım çıkmıştı.tayfun Alperle ilk görüşmemdi ve sanki dr.yıllardır tanıyor gibiydim.Önce o tatlı hemşiresi bana sorular sordu ve onları cevapladım.Kaç yıllık evlisin,hiç korundunmu ameliyat oldunmu vs.Dr.bana yaşımın 36 olmasına rağmen yumurtalarımın çok genç olduğundan bahsetti ve sen 35 ve üstü gurubunda değilsin 34 yaş gurubuna uygunsun dedi.Değerlerin çok güzel dedi.Eşimin yakın tarihte yapılan testi olduğu için ondan test istemedi ve bu eski dosyanı arşive kaldırabilirsin dedi.şansınız çok yüksek hadi hayırlısı dedi.Beni alttan muayene etti.
ilk ödemem 350 tl.oldu.300 muayene ve 50 tahlil ücretleri.Bilgisyar takıldığı için şuan yazdıklarımı gönderiyorum yazmaya devam edecem canım

Canım merhaba yazmak için bir türlü fırsatım olmadı akşam bide misafir gelince bir türlü siteye girip yazamadım.
cuma günü sat 2 de kan verdim önce.Ortam ve çalışanlar çok iyiydi.hepsi güleryüzlü tek tek ilgilendiler benimle.Kan verdikten sonra dr.görüşmek için akşam 4.30 a rand.verdiler.Akşam tekrar gittim ve kan sonuçlarım çıkmıştı.tayfun Alperle ilk görüşmemdi ve sanki dr.yıllardır tanıyor gibiydim.Önce o tatlı hemşiresi bana sorular sordu ve onları cevapladım.Kaç yıllık evlisin,hiç korundunmu ameliyat oldunmu vs.Dr.bana yaşımın 36 olmasına rağmen yumurtalarımın çok genç olduğundan bahsetti ve sen 35 ve üstü gurubunda değilsin 34 yaş gurubuna uygunsun dedi.Değerlerin çok güzel dedi.Eşimin yakın tarihte yapılan testi olduğu için ondan test istemedi ve bu eski dosyanı arşive kaldırabilirsin dedi.şansınız çok yüksek hadi hayırlısı dedi.Beni alttan muayene etti.
ilk ödemem 350 tl.oldu.300 muayene ve 50 tahlil ücretleri.Bilgisyar takıldığı için şuan yazdıklarımı gönderiyorum yazmaya devam edecem canım
Cokmsevindim adına içine sinmesi çok güzel.maşallah diyelim bende adet olmayı bekliyorum yakın tarihlerde tedavimiz sürecek işallah hep haberleşiriz

canım 2 kutu puregon iğne verdi bir kutunun içinde 2 sefer vurulmak için iğne var canım.Cuma akşamı başladım ve c.tesi pazarda vurulup pazartesi sabah kan verecem akşam yine yumurta kontrolü var.iğnelerin devamı için yine reçete yazacak.Çünkü bunlarla sınırlı kalmayacak.iğnelere 420 TlL verdim igorta karşılamıyor.Birde benden 2 şer adet resim istedi.İkametgah ve eşimin nüfus cüzdan fotokopisi.Pazartesi 1200 Tl daha getirmemi istediler.Normalde 1500 Tl ama içinden muayene parası düşüyormuş geri kalan 3.000 tl yi yumurta toplamında vereceğiz herhalde.Kredi kartınada bölüyorlar.

Cokmsevindim adına içine sinmesi çok güzel.maşallah diyelim bende adet olmayı bekliyorum yakın tarihlerde tedavimiz sürecek işallah hep haberleşiriz
Canım sende Tayfun hocayamı gidecektin.Birde nerde oturuyorsun gülüm samsun içindemi

Tüp bebek koridorunda beklerken o kadar çok kişi vardıki kendi kendime dedimki bu arkadaşlar yazıştıklarımızdan biri olabilir mi acaba dedim.Herkes birbirinin yüzüne öyle dikkatli bakıyordu ki.

Hadi hayırlısı cnm bende gittiğimde senin gibi hissettim acaba yazistigim biri var mi diye ben bir ay sonra laporoskopi kontrolün var onun için omu ye gidicem orda artık nasıl vi yol izlicemize karar vericez bende ki sividan dolayı yumurtalar hakkında birşey dememisti artık sen herşeyi yaz burdan da bilelim bizde;)

Arkadaşlarım günaydın.Az önce kan verdim geldim.Akşam 6.da kontrol var.Kasıklarımda hafif hafif ağrılar var iğnelerin etkisinden.Birde grip oluyorum herhalde boğazlarım çok ağrıyor akşam dr soracam bakalım ilaç felan ne içebilirim diye.

Arkadaşlarım günaydın.Az önce kan verdim geldim.Akşam 6.da kontrol var.Kasıklarımda hafif hafif ağrılar var iğnelerin etkisinden.Birde grip oluyorum herhalde boğazlarım çok ağrıyor akşam dr soracam bakalım ilaç felan ne içebilirim diye.
İŞALLAH HASTALIĞIN DAHA FAZLA İLERLEMEZ AY NE KADAR GÜZEL BU SÜREÇLER VALLA ÖZENİYORUM. AMA MAŞALLAHHHHHH ALAH TAMAMINI GETİRSİN

BU ARADA SENİN SORUN NEYDİ YA SEMCAN
Canım az önce geldim doktordan çok güzel yumurtalar gelişmiş sağlı sollu ve çarşamba yine kan ve yumurta takibi var.
Bizim sorunumuz belli değil canım.kalın bir klasör götürdüm hocaya daha önceki tahlillerime ait.bu dosyayı arşive kaldır hiç bişey yok sizde dedi.Rahim filmide dahil bunlara.3 aşılama olmuştum tutmadı.Sebepsiz koydular adını.Sizin sorun neydi canım.

Canım az önce geldim doktordan çok güzel yumurtalar gelişmiş sağlı sollu ve çarşamba yine kan ve yumurta takibi var.
Bizim sorunumuz belli değil canım.kalın bir klasör götürdüm hocaya daha önceki tahlillerime ait.bu dosyayı arşive kaldır hiç bişey yok sizde dedi.Rahim filmide dahil bunlara.3 aşılama olmuştum tutmadı.Sebepsiz koydular adını.Sizin sorun neydi canım.
Öncelikle maşallah herşeyin güzeşl gitmesi çok güzel. Bizde sorun sperm aslığı ve pko
Biz sadece klomen tedavisi olduk ama rahim filmi çektirmedim ben aşılamanın biraz zaman kaybı olduğunu düşündüm direk bu yönteme geçtik.
Tabi böle düşünmeme iki arkadaşımın aşılama olmadan tüp den hamile kalması oldu. Ama malesef bu iki arkadaşım adana da oldu. O yüzden burda olmak beni hep düşündürdü. Hayırlısı hiç diilse ilk denememi burda olmasına karar verdik

Bu arada int hızı çok yavaş o yüzden bakmadan yazıyorum. Yazı hatalarım çok olabilir işallah anlaşılırdır☺️

Back
X