Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım bende Tayfun Hocaya gidiyorum önce kan verecen değilmi.Hanımlar merhaba; ben bugün saat 14:30'da Tayfun Bey'e gidiyorum. Adetimin 2. günü, bugün ya da yarın iğnelere başlarım herhalde.
Hayırlı olsun canım bende Tayfun Hocaya gidiyorum önce kan verecen değilmi.
Evet canım aynı anlattığın şekliyle oldu bana .Evet, önce kan vereceğim, E2 ye bakıyorlardı sanırım. E2 miktarına göre başlayıp başlamama kararı verecekler, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ne kadar lucrin alacağımı söyleyecek. 6 gün sadece lucrin kullanacağım, sonra da Gonal-F ya da Puregon başlayacak, iki günde bir de takibe çağıracak. En azından ilk yaptırdığımda böyle olmuştu. Bir değişiklik olacağını sanmıyorum.
Aaa zmn çok cabuk geçio dimi sonuna yaklaştın işallah sonu güzel olurrr. Kaç tane geliştiğini söledilermiCumartesi günü yumurta toplama islemine gececegiz sabaj 9.30 da.dun ve bugun yumurta catlamama ignesi yaptım ve bu aksam catlatma ignesi yapacam.
Canım merhaba.Kaç tane geliştiğini tam olarak söylemediler dr.hemşiresine söylerken duydum sadece.İşte solda çok yumurta geliştiğini ve sağdada aynı şekilde.Sayı olarak tam bilgiye sahip değilim bu akşam son puregon iğnemi olacam hala yumurta gelişmeye devam ediyor bakalım ne olacak hayırlısı.Senin zamanın geldimi ne durumdasın sende bahset habersiz bırakma bende yaşadığım tüm süreçler hakkında bilgi vericem sizlere.Sormak istediğin aklına takılan bişey varsa cevaplarım canım bildiğim kadarıyla.Aaa zmn çok cabuk geçio dimi sonuna yaklaştın işallah sonu güzel olurrr. Kaç tane geliştiğini söledilermi
Şekerim benim zamanım daha gelmedi malesef zaten 40-45 günde hasta olurdum bu seferde bekliyoruz die arayıdahada açtıCanım merhaba.Kaç tane geliştiğini tam olarak söylemediler dr.hemşiresine söylerken duydum sadece.İşte solda çok yumurta geliştiğini ve sağdada aynı şekilde.Sayı olarak tam bilgiye sahip değilim bu akşam son puregon iğnemi olacam hala yumurta gelişmeye devam ediyor bakalım ne olacak hayırlısı.Senin zamanın geldimi ne durumdasın sende bahset habersiz bırakma bende yaşadığım tüm süreçler hakkında bilgi vericem sizlere.Sormak istediğin aklına takılan bişey varsa cevaplarım canım bildiğim kadarıyla.
Canim evet buti muayeneleri tayfun bey yapıyor toplama isleminide kendi yapacak daha sonra laboratuvar da embriyologlar calisacak ve transfer isleminide Tayfun hoca yapacak.Şekerim benim zamanım daha gelmedi malesef zaten 40-45 günde hasta olurdum bu seferde bekliyoruz die arayıdahada açtıama çok sürmicek sanırım belirtiler var.bende başlıyım herşeyi anlatıcam işallah ya bu arada her muayeneni tayfun bey yapıyo dimi
ay işallah güzel sonuçlar alırsın bizede umut olursun ya maşşallahCanim evet buti muayeneleri tayfun bey yapıyor toplama isleminide kendi yapacak daha sonra laboratuvar da embriyologlar calisacak ve transfer isleminide Tayfun hoca yapacak.
Canım bugün kasıklarımda bayağı bir batma var.İğneler bitti çok şükür.Yarın bakalım ne olacak.Hadi bakalım hayırlısı.ay işallah güzel sonuçlar alırsın bizede umut olursun ya maşşallah
İğnelere başladınmı sen canım sormadıkHanımlar merhaba; ben bugün saat 14:30'da Tayfun Bey'e gidiyorum. Adetimin 2. günü, bugün ya da yarın iğnelere başlarım herhalde.
Semcan cım opu n oldumu işallah iyi geçmiştir,Cumartesi günü yumurta toplama islemine gececegiz sabaj 9.30 da.dun ve bugun yumurta catlamama ignesi yaptım ve bu aksam catlatma ignesi yapacam.
Canım işlemler bitti opu isleminde hic birsey hisssetmedim narkoz oldugu icin tayfun bry ve ekibi o kadar tatliydilarki islem bitince odaya aldilar benim sancim ve mide bulantim olunca biraz daha kaldim çünkü kalkinca baş dönmesi cok oluyor .isin ilginc yanı 4 yumurta toplamidlar diğerlerinin ici boş mus o kadar igneye karşı şaşırdım bir bayandan 1 tane ..digetibden 12 yumurta topladilar.iste böyle csnim yarın haber verirler bolunup bolunmedigini. Hayitlidi bakalımSemcan cım opu n oldumu işallah iyi geçmiştir,
Tabiki hayırlısı canım. Bir tane bile olsa sorun değil. Önemli olan tutması şekerim. İşallah tez zamanda güzel sonucunu alırsınCanım işlemler bitti opu isleminde hic birsey hisssetmedim narkoz oldugu icin tayfun bry ve ekibi o kadar tatliydilarki islem bitince odaya aldilar benim sancim ve mide bulantim olunca biraz daha kaldim çünkü kalkinca baş dönmesi cok oluyor .isin ilginc yanı 4 yumurta toplamidlar diğerlerinin ici boş mus o kadar igneye karşı şaşırdım bir bayandan 1 tane ..digetibden 12 yumurta topladilar.iste böyle csnim yarın haber verirler bolunup bolunmedigini. Hayitlidi bakalım