Tüp Bebek Merkezleri samsun medical park tüp bebek merkezi hakkında bilgi lütfen

merhaba, ben Tayfun Bey ve ekibinden memnunum açıkçası benim için rahat germeyen bir ortam. Benim beklentimi karşıladı inşallah transfer sonucu da iyi bir şekilde olur ve bu memnuniyet artar:) bu arada ben tedaviye 22 aralık'ta adetin 3. günü başladım. 2 günde bir muayene ve kan tahlili sonucuna göre ilaçlarım belirlendi. 2 ocakta yumurta toplama işlemi oldu.7 ocakta da transferim yapıldı. Artık bekleme sürecindeyiz. 17 ocak tahlil günümüz.hayırlısı inşallah...
inşallah bebişlerin tutunur güzel haberlerini alırız...

Progesteron 40,E2 960 çıktı.Progesteron 20'nin üzerindeyse iğneye gerek yokmuş.E2 200'ün altında olursa bel bandından bi kutu daha kullanmak gerekiyomuş.Benim için gerek kalmadı çok şükür.Darısı başına Semcan.

merhaba, ben Tayfun Bey ve ekibinden memnunum açıkçası benim için rahat germeyen bir ortam. Benim beklentimi karşıladı inşallah transfer sonucu da iyi bir şekilde olur ve bu memnuniyet artar:) bu arada ben tedaviye 22 aralık'ta adetin 3. günü başladım. 2 günde bir muayene ve kan tahlili sonucuna göre ilaçlarım belirlendi. 2 ocakta yumurta toplama işlemi oldu.7 ocakta da transferim yapıldı. Artık bekleme sürecindeyiz. 17 ocak tahlil günümüz.hayırlısı inşallah...
teşekkür ediyorum
Bilgilendirme için canım. ? Çok uzagiz bu konulara, bir şey bildiğim yok. Birden kendimi tup bebek içinde buldum. Peki rahim filmi falan çekiyorlar mi.

merhabalar bizimde sizinle aynı sor
teşekkür ediyorum
Bilgilendirme için canım. ? Çok uzagiz bu konulara, bir şey bildiğim yok. Birden kendimi tup bebek içinde buldum. Peki rahim filmi falan çekiyorlar mi.
rahim filmide çekiyorlar ben çektirmedim ama hastane olarak tüp bebek tedavisi ve öncesi herşeyi yapıolar bildiğim kadarıyla.tabi istanbul dakile gibi gelişmiş teknolojileri yok ama beklentilerini karşılayabilir.
ben ilk denememi burda yapıcam eğer olmazsa istanbula gitmeyi düşünüyorum

teşekkür ederim, tüp bebek suan yaptırmayi düşünmüyoruz. Gene de orda eşim için tahlil yaparlar mi, iyi bir incelemeden geçsin istiyorum.
Evet eşimde Üroloji de Doç. Dr. Abdullah Açıkgöz var ona muayene olmuştu.Her konuda yardımcı oldular. bence gidip görüşebilirsiniz.

Progesteron 40,E2 960 çıktı.Progesteron 20'nin üzerindeyse iğneye gerek yokmuş.E2 200'ün altında olursa bel bandından bi kutu daha kullanmak gerekiyomuş.Benim için gerek kalmadı çok şükür.Darısı başına Semcan.
Canım merhaba.Az önce geldim m.parktan bakalım sonuç ne olacak hayırlısı.Bu arada annecine benden çok çok selam söylermisin ellerinden öpüyorum.Allah razı olsun çok dua etti bizler için.

teşekkür ediyorum
Yok canım rica ederim. Bizde sizin gibiydik insan bi anda bu sürece girince ne yapacağını nasıl başlanacağını bilmiyor. Rahim filmini çektiklerini düşünüyorum. Ben çünkü başka bir hastaneden çektirmiştim.Ondan bilmiyorum ama sende Kadın doğum servisinde muayene olursan sanırım seni oradan yönlendirirler. Rahim filmi istediğini de söylersin. Bir doktor tavsiyesinde de bulunamıyorum o kısma gitmediğim için ama sanırım çok seçenek var. Medical da bu tür işlerini halledebileceğini düşünüyorum. Umarım bu süreç sizin için iyi sonuçlanır...hoşçakal...

Tahlil sonuçlarım çıkmış.Progesteron 56.26 , E2 1440.Umarım iyi sonuçlardır bunlar az önce yazdığını okumasaydım düşünüp duracaktım bu değerler nasıl diye.Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.

Tahlil sonuçlarım çıkmış.Progesteron 56.26 , E2 1440.Umarım iyi sonuçlardır bunlar az önce yazdığını okumasaydım düşünüp duracaktım bu değerler nasıl diye.Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
Rica ederim.Değerlerin çok iyi görünüyor.Hangi değer nasıl değerlendirilir bilmiyorum ama en azından sınırın altında olmadığımızı biliyoruz.Şehir dışında yaşadığım için tüp bebek merkeziyle telefonla iletişim kurabiliyorum ancak.Çok iç rahatlatıcı olmuyor açıkçası,kafamda soru işaretleri dolaşıp duruyor.Hayırlısı diyelim.Allah yardımcımız olsun.Şimdi sıra Beta hcg testinde.O güne kadar çok rahat nefes alamıyacam gibi görünüyor.
Bu arada anneme selamlarını seve seve iletirim.Görüşmek üzere.

kızlar tayfun hoca kiloyu çok sorun ediyormu malum bende kilo fazlalıgı var bide bu bele takılan bant ne işe yarıyor ben ilk defa duydum?

Semcan cım test günün ne zamandı

kızlar tayfun hoca kiloyu çok sorun ediyormu malum bende kilo fazlalıgı var bide bu bele takılan bant ne işe yarıyor ben ilk defa duydum?
Merhaba Tayfun Hocanın kilo ile ilgili yorumunu tam olarak bilmiyorum ama ideal kiloyu tercih ediyordur herhalde ama bence bunun stresini yaşama. bantlarsa östrojen hormonu takviyesi yanılmıyorsam ...

Semcan cım test günün ne zamandı
Canım test günüm 19 ocakta ama ben 16 ocakta yaptirayim diyorum beklemek cok zor günler geçmiyor arkadasim adeta zaman durdu cok Afedersin bide ishal oldum hic halim kalmadi yuzum gozum sapsarı oldu.Hic idrar testi yapmaui düşünmüyorum kanda pozitif sonucu alirsam eğer Allahin izniyle iste o zaman önüme cikan eczanelerden bir bir test alacağım o yıllardan beri görmeyi arzuladigim cift cizgiyi gormek için.

Merhaba Tayfun Hocanın kilo ile ilgili yorumunu tam olarak bilmiyorum ama ideal kiloyu tercih ediyordur herhalde ama bence bunun stresini yaşama. bantlarsa östrojen hormonu takviyesi yanılmıyorsam ...
ya geçen defa ender telli sorun olmaz demişti ve düzenli diyet yapamıyorum gelecek ay başlamayı düşünüyoruz en büyük korkum kilodan ertelnirse diye :(

Canım test günüm 19 ocakta ama ben 16 ocakta yaptirayim diyorum beklemek cok zor günler geçmiyor arkadasim adeta zaman durdu cok Afedersin bide ishal oldum hic halim kalmadi yuzum gozum sapsarı oldu.Hic idrar testi yapmaui düşünmüyorum kanda pozitif sonucu alirsam eğer Allahin izniyle iste o zaman önüme cikan eczanelerden bir bir test alacağım o yıllardan beri görmeyi arzuladigim cift cizgiyi gormek için.
Canım bnm ne guzel anlatmışsın işallah o çift çizgiyi hep birlikte görürüz

Inş kızlar hepimiz görürüz o çizgilero
Canım seni açık gördüm paylaşmak istedim.Transferin 8.yani dün kan testim negatif çıktı.Moralim çok bozuldu.Doktorumun hemşiresine söyledim.çok erken yaptırmışsın 19 ocakta yaptırman gerekiyordu dedi.

Canım seni açık gördüm paylaşmak istedim.Transferin 8.yani dün kan testim negatif çıktı.Moralim çok bozuldu.Doktorumun hemşiresine söyledim.çok erken yaptırmışsın 19 ocakta yaptırman gerekiyordu dedi.
bir çok forumda okuyoruz 12. günde bile idrar testinde negatif çıkıp kan testinde pozitif çıkan var o yüzden bence zamanını bekle derim hemde moralini bozma lütfen

UOTE="dreamruya, post: 38863583, member: 644008"]bir çok forumda okuyoruz 12. günde bile idrar testinde negatif çıkıp kan testinde pozitif çıkan var o yüzden bence zamanını bekle derim hemde moralini bozma lütfen[/QUOTE]
Sağol canim içime su serptin halimi su an görsen ruh gibiyim.

Back
X