Tüp Bebek Merkezleri samsun medical park tüp bebek merkezi hakkında bilgi lütfen

Benim ilk denemem olduğu için ne yorum yapacağımı bilemiyorum.Aşılama da yaptırmamıştım.Yaklaşık 2,5 yıldır evliyim.29 yaşındayım.Ama bazı sebeplerden dolayı doktor tüp bebeğe yönlendirince hadi deneyelim dedik.Olmadı nasip değilmiş.Ama ekip olarak benim çok rahat hissetmemi sağlayan bir ekipti,malum en özelimizi paylaştığımız için bu benim için çok önemli bir faktör.İmkanın varsa başka bir yerde deneyebilirsin.Ben tekrar medicali düşünüyorum.Hepimiz için hayırlısı ne ise nasılsa öyle olsun inşallah.
Aynı durumdayız bende senin gibi aşılama yapmadan tüp bebek düşünüyoruz. Bende 29 yaşındayım.

Benim ilk denemem olduğu için ne yorum yapacağımı bilemiyorum.Aşılama da yaptırmamıştım.Yaklaşık 2,5 yıldır evliyim.29 yaşındayım.Ama bazı sebeplerden dolayı doktor tüp bebeğe yönlendirince hadi deneyelim dedik.Olmadı nasip değilmiş.Ama ekip olarak benim çok rahat hissetmemi sağlayan bir ekipti,malum en özelimizi paylaştığımız için bu benim için çok önemli bir faktör.İmkanın varsa başka bir yerde deneyebilirsin.Ben tekrar medicali düşünüyorum.Hepimiz için hayırlısı ne ise nasılsa öyle olsun inşallah.
Aynı durumdayız bende senin gibi aşılama yapmadan tüp bebek düşünüyoruz. Bende 29 yaşındayım.
asilama yaptırdım tutmadı bencede gereksiz biir sey aşılama boşuna hormon ilaçları kullandım en iyisi tüp bebek ama benim anlamadığım herkes aynı ilaclari kullaniyo kimnki gelisiyo kiminki gelişmiyor bu korkutuyo beni valla bende .29yasindayim

TE="SEMCAN, post: 38949963, member: 581932"]Canım az önce geldim kan verdim yüreğim yerinden fırlayacak gibi.Allahım sen onu bize bağışla.
Tum gün Aklımdaydin . Merak ettim hep seni. Nasip değilmiş demek ki aarkadaşım, yilmak yok, denemeye devam ccanım. Allah yardımcımız olsun[/QUOTE]
Canım sağolasın Allah razı olsun.

Evet canım çok doğru diyorsun aşılama vakit kaybından başka birşey değil ben zamanında 3 kez yaptırdım ama şimdiki aklım olsa hiç yaptırmazdım.
canım nasılsın iyimisin yılmak yok şekerim işallah mutlu sona ulaşıcaz.
tayfun beyi aradın mı ne diyor.

canım nasılsın iyimisin yılmak yok şekerim işallah mutlu sona ulaşıcaz.
tayfun beyi aradın mı ne diyor.
Canım henüz aramadim adet olmayi bekliyorum bugün yarın olurum herhalde afadersin kahverengi lekelenmeler başladı bile.

Canım henüz aramadim adet olmayi bekliyorum bugün yarın olurum herhalde afadersin kahverengi lekelenmeler başladı bile.
Uzulme cnm sakin herşeyin hayırlısı bende olmadim daha adet karnım agriyo ama belki orda karşılaşırız seninle

Uzulme cnm sakin herşeyin hayırlısı bende olmadim daha adet karnım agriyo ama belki orda karşılaşırız seninle
Canım senin tedavin nasıl gidiyor.Bana 29 ocak günü saat 6 ya verdiler dr.görüşme randevusunu.Ama sadece görüşme muayne olmadan.Neden tutmadığı hakkında ve bundan sonra nasıl bir süreç izleneceği konusunda konuşacağız.2-3 ay ara vermek istiyorum ben.

Canım senin tedavin nasıl gidiyor.Bana 29 ocak günü saat 6 ya verdiler dr.görüşme randevusunu.Ama sadece görüşme muayne olmadan.Neden tutmadığı hakkında ve bundan sonra nasıl bir süreç izleneceği konusunda konuşacağız.2-3 ay ara vermek istiyorum ben.
Cnm ben lapatoskopi oldum ya 1ay oldu ışte adet olmam gerek di 17sinde olmadım ama bugün ağrım var gibi olacam galiba ona göre arayıp randevu alican ışte suan beklemedeyim hemen tedaviyemi baslicak yoksa bekleyelim mi Dicek bilmiyorum sağ tüp tikaliymis benim esimdede sperm azlığı var senin sorun tam neydi

Arkadaşlar onerebileceginiz iyi bir üroloji var mi samsunda?

QUOTE="whiterose55, post: 39037716, member: 630088"]Arkadaşlar onerebileceginiz iyi bir üroloji var mi samsunda?[/QUOTE]
Canım liman hastanesinde Burhan Erdoğan.Uroloji uzmanı.

Back
X