Herkese merhabalar...uzun süredir siteye girmiyordum...bu konuyu açtığımı bile unutmuştum malesef

bende 22 aralıkta adetimin 3. günü Tayfun Bey'le başladım.Eşimde ben de kendisini çok sevdik oldukça sıcakkanlı ve rahat bir doktor, güven oluşturuyor.Aynı zamanda kendimizde çok rahat hissettik bu bence
tüp bebek sürecindeki en önemli şeylerden biri.geçtiğimiz cuma opo işlemi yapıldı.kesinlikle ne olduğunu anlamadım çok rahattı.Tabi bunda Tayfun Bey'in etkisi çok büyük oldu.saat 3'te işlem için gittim ve 3.40 ta hastaneden çıktım:)) hiç sorun yaşamadan cumartesi günü aradılar. 6 yumurtanın toplandığı 5 tanesinin döllenebilecek olgunlukta olduğunu ve bunlarında 4 tanesinin döllendiğini söylediler. bu gün aramalarını ve yine bilgi vermelerini bekledim ama şu ana kadar dönüş olmadı acaba pazar olduğu için mi aramadılar diye düşünmeye başladım. Bu arada daha önce soranlar olmuş tedavi 4500 ayrıca ilaç parası.İlaç parası içinse her eczane farklı bir fiyat söylüyor.Biz bir kaç yerle görüştük buradan isim vermem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama hastanenin karşı sırasındaki bir eczaneden en düşük fiyata bulabildik ve oradan aldık.Eğer ilaç alacaksanız mutlaka eczaneleri dolaşın bir ilaç için 50-60 lira kadar fark ediyor. Daha uyguna alabiliyorsunuz. Birde bu ilaçları 2 günde bir aldığınızı düşünürseniz baya külfetli oluyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar..Eğer bir sorunuz olursa seve seve cevaplarım çünkü hepimiz aynı sıkıntılı süreçten geçiyoruz ve sanırım aklımızda bir sürü soru var...şimdilik hoşçakalın...umarım yakın zamanda güzel haberlerinizi alırım ve inşallah bende paylaşırım...