Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
samsun medikal parkta doğum yapanlar?hastane şartları,avantajları,dezavantajları,fiyat,eşler doğuma giriyormu?,gecede olsa normal doğuma dr geliyormu?il dışından geleceğim ,bu hastanede kendi,yakını,doğum yapanlar ne olur bilgi versinler.....
merhaba canım bende pazartesi günü allah izin verirse medikal parkta doğum yapacam doktorum naziye gürkan sen doğum yaptın mı yapmadıysan ben sana bilgi veririm ama inanki bende çok merak ediyorum?
merhaba canım bende pazartesi günü allah izin verirse medikal parkta doğum yapacam doktorum naziye gürkan sen doğum yaptın mı yapmadıysan ben sana bilgi veririm ama inanki bende çok merak ediyorum?
iyi akşamlar
mesajınızın üzerinden çok zaman geçmiş
eşimin tayini Samsun a çıktı, doktor araştırıyorum. Naziye Hanımla ilgili internette olumlu yorumlar var
sizin doğumunuz nasıl geçti acaba?