- 19 Nisan 2015

- 2.244

- 2.224

- 133

- Konu Sahibi kahveyokmu

Benim yumurtam az ve gelişmiyo.bende 2015 yılında tayfun hocaya gittim öncesinde 1 negatif aşılama, 1 dış gebelik(sol tüpüm alındı) yaşadım. pkoluyum. birçok kez yumurtlama tedavisi görmüştüm ve yumurta sayım oldukça fazla oluyordu.
iğnelere başladık. git gel muayeneler derken sadece 1 yumurtam büyüdü şaka gibi. opu oldum ve sadece 2 yumurta toplamışlar. ertesi gün embriyologun dediği şey yumurtanız çok kalitesizdi döllenmedi. şok oldum. tayfun beyle görüşmeye gittiğimde bana açıp yumurtamın resmini gösterdi. o gün bir daha oraya dönmemek üzere ayrıldım ordan.
eski doktorumun yönlendirmesiyle ankara antolia tüp bebek merkezi ile tanıştım. gerekli tüm takiplerimi kendisi yaptı burda. ilaçları ve dozlarını hakan yaralı hoca belirliyordu. opumu oldum. pko sebepli tazetransfer yapılmadı. 26yumurtam toplandı. 1 tane transfer edildi ve tuttu. 9 embriyom donduruldu. şubatta 2.kez tek transfer oldum o da tuttu çok şükür.
demem o ki kesinlikle imkanınız varsa ankara veya istanbulda isim yapmış yerleri tercih edin. laboratuar çok çok önemli
Ha gelişmediğide benim teşhisim çünkü tayfun shoca asla bilgi vermiyo konuşmuyo adam.
Çok pişmanım ona gittiğim için.
Mesela yumurta sayım çok az ama artırmak geliştirmek için bi tedavi planı yok denemeyle gidiyo adam.
20 liralık klomenle yola çıktı.
Başkasından duyduğum yumurta gelişmesi için özel ilaçlar veriliyomuş.
Hiç birşey yapmıyolar para almaktan başka kimseye önermiyorum