samsun medikal park veya anaklinik te doğum yapanlar ..

ceylan07

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
231
2
621
İstanbul
arkadaşlar doğumuma çok az kaldı merak ediyorum samsunda medical park ta safiye gençe gidiyorum sezeryan olacam ama eli hafifmi bilemiyorum birde anaklınikte mükerrem erol var ona hiç gitmedim ama çok övüyorlar sezeryan olanlar var mı lütfen yardımcı olursanız sevinirim il dışındayım çok araştırmaya imkanım yok artık iyice psikolojim bozuldu strese giriyorum ne olur yardımcı olursanız sevinirim.

birde benim ilk doğumumu büyük anadolu hastanesinde tolga şişli yaptı memnum kalmadım çok zor bir doğum geçirdim açıkçası doğum korkumda biraz ondan.

merhabalar bende 24 haftalık hamileyim ve samsun medikalde dogum yapan arkadaşlar hiç yokmu m.ahmet canbaza gidiorum lütfen yorumlarınızı bekliorum ???

merhabalar bende 24 haftalık hamileyim ve samsun medikalde dogum yapan arkadaşlar hiç yokmu m.ahmet canbaza gidiorum lütfen yorumlarınızı bekliorum ???

merhaba bende 34 haftalık hamileyim tokat yaşıyorum ama samsunda sezeryan olucam allah izin verirse safiye hanıma gidiyordum hastanede çalışan birinden naziye hanımın daha iyi olduğunu duydum bende randevu aldım bugün çalışıyorum iş çıkışı samsuna gidip yarın doktora muayene olucam doktorun elinin hafif olduğunu duydum ben sezeryan olacağım için önemli olanda bu çok kişi de tercih ediyormuş ama ahmet canbazı biliyorum desem yalan olur sitede çok sordum ama kimse cevap vermiyor yarın gidersem istersersen benim gideceğim dokktoruda sana anlatırım ama sen bilirsin.inan 2.doğum olmasına rağmen bende çok tedirginim.

arkadaşlar konuyu yeni gördüm ben anaklinikte doğum yapıcam doktorum mükerrem erol ve çok memnunum sinoptan gidiyorum üstelik.samsunda kime dediysem doktorumu mükemmel doktordur ona gidiyorsan hiç korkma dediler ki ben de çok memnunum.5 haftalıkken başladım o gün verdi cep numarasını kafama birşey takıldığında hep aradım sordum.doğum yapanlarla da görüştüm hepsi memnun.anakliniğin bütün doktorları çok iyiymiş zaten.anestezi doktoru da iyiymiş epidural normal olacak inşallah benim doğumum.son kontrolümde bir hamileyle tanıştım sorunlu bir gebeliği var 10 doktor değiştirmiş mükerrem erola gelmiş anaklinikte yapacak doğumunu.doktor tavsiyesinde bulunmak çok zor bir kere gidin tanışın derim.benim açılmam olmadığı için perşembe sabahı suni sancı vermeye başlayacaklar.hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah.

arkadaşlar konuyu yeni gördüm ben anaklinikte doğum yapıcam doktorum mükerrem erol ve çok memnunum sinoptan gidiyorum üstelik.samsunda kime dediysem doktorumu mükemmel doktordur ona gidiyorsan hiç korkma dediler ki ben de çok memnunum.5 haftalıkken başladım o gün verdi cep numarasını kafama birşey takıldığında hep aradım sordum.doğum yapanlarla da görüştüm hepsi memnun.anakliniğin bütün doktorları çok iyiymiş zaten.anestezi doktoru da iyiymiş epidural normal olacak inşallah benim doğumum.son kontrolümde bir hamileyle tanıştım sorunlu bir gebeliği var 10 doktor değiştirmiş mükerrem erola gelmiş anaklinikte yapacak doğumunu.doktor tavsiyesinde bulunmak çok zor bir kere gidin tanışın derim.benim açılmam olmadığı için perşembe sabahı suni sancı vermeye başlayacaklar.hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah.

benımde doktorum mükerrem erol ..ama kafamı karıştırdı sizdede kan uyuşmazlığı var mı?ve gebelik haftası ne kadar?

slm bende 17haftalık hamileyim ve aynı doktora gidiyorum sen doğumunu nasıl yaptın memnun kaldınmı cvp verirsen çok sevinicem kafam çok karışık :(

Back
X