inş isyeyen herkes hayırlı evlatlara kavuşur ben de en önemli olan şeyin labaratuvar olduğunu düşünüyorum ama bir türlü samsunda tedavi olmuş çok memnun kalmış olumlu sonuç almış birilerine rastlayamıyorum. Bu da karar vermemde beni etkiliyor. Yakın diye samsun olsun istiyorum ama olumsuz olur diyede heryeri arayıp götüşüyorum malatyayı bileRica ederim canım umarım yardımcı olabilirim. Hocayla görüşmemiz olumlu geçti hastane ortamını da beğendim ama sonuç ne olur bilemem tabii. Aslında orayı tercih etmek istememin sebebi en çok da laboratuvardi. Şu anda Samsun'da güvenebildigim tek yer orası. Fiyat 7000 ilaçlar hariç. Daha önce omude tedavim oldu sonuç negatif. Fiyat farkı 2500 TL. Doktorumdan memnundum doğru tedavi uyguladı ama 7 dollenebilecek yumurtadan sadece biri dollenebildi o da kalitesizdi. Bizde sorun eşimde olduğu halde tanıda kadın infertilitesi yazıyordu. İhmalkarlık olduğunu düşünüyorum
5 yıldır evliyim sebepsiz deniyor ama sanmıyor. Beklediç hemde çok 1 yanlış tedavi 1 doğru tedavi aşılama yapıldı olmadı ama 2 ay toplayamadım kendimi lütfen samsunda bana umut olabilecek birileri olsun. Ne merkez ne de dr var şuan aklımda
Merhaba... Ben en yakın yer bana samsun olduğu için orayı tercih ettim. Medicalpark Tayfun Alper bey. Şubat ayının başında başladık tedaviye 8 tane yumurtam toplandı, 6 tanesi kaliteli çıktı fakat 4 tanesi döllendi. şimdi test günümü bekliyorum. 7000 TL sadece hastaneye ödenen para ilaçlarla 10 bini buldu. Umarım yardımcı olabilmişimdir... Hakkımızda hayırlısı olsun...
Hayırlı olsun canım inşallah sonuç pozitif olur. Kaçıncı gün transferiydi? Bana neredeyse bütün transferlerin beşinci gün yapıldığını söylediler ondan sordum. Test günün ne zaman sonucu bize de yazar mısın
Ben de yakın bir ilceden gideceğim tayfun beye siz kaç günde bir kontrole gittiniz öğrene bilir miyim?bir de Tayfun beyin çalışma saatleri mesai sonrası diye duydum öyle mi acaba?evet ilk tüp bebek denememiz, amin inşallah çok teşekkür ederim, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah paylaşırım tabi , Sonuç ne olursa olsun Tayfun hoca gerçekten çok iyi biri, transfer aşamasında o kadar çok korktum ki hemşileler spekulumu takana kadar elimi sımsıkı tuttu hiç bırakmadan :)))
Ben de yakın bir ilceden gideceğim tayfun beye siz kaç günde bir kontrole gittiniz öğrene bilir miyim?bir de Tayfun beyin çalışma saatleri mesai sonrası diye duydum öyle mi acaba?
Ben Ordu'dan gidip geldim. Ordu'da da doktorum medicalparktaydı ve Tayfun beyi kendi doktorum önerdi. Dedim çalışıyorum her gün ya da 2 günde bir samsuna gidemem nasıl başlicam tedaviye dedim, dedi ki istersen günlük kontrollerini ben burdan yaparım sen sadece adet günün, yumurta toplamada ve transferde 3 defa gitsen yeter dedi. Tayfun beye gittiğimde ben ona söylemeden o bana söyledi kendi doktorun kontrol etsin biz doktorunla bilgi alışverişinde bulunuruz. Her kontrolümde benim ordudaki doktorum tayfun beyle görüşüp öyle iğne dozlarını ayarladılar.
Çok tesekkür ederimMesai saatlerinde gittim ben hep o konuda hiç bilgim yok canım
sen hangi ilçeden gidip geliceksinÇok tesekkür ederim
Erbaadan malesefsen hangi ilçeden gidip geliceksin
kızlar sonucum 1.20 maalesef tutmadıUmarım siz güzel haberler alırsınız...
Hayırlı zaman değişmiş diye düşün canım benim herzamanki duam bu dünyada sınavım evladım olmasın Allahım ben evladımdan o benden razı olacaksa bana nasip et oldu her olmadığında da duam kabul oluyordur inş dedim. Gücün yettiğince dene nasibinde kısmetinde varsa bir gün gelir meleğin.kızlar sonucum 1.20 maalesef tutmadıUmarım siz güzel haberler alırsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?