Bekliyorum canım. Bu sefer umutluydum ama ilk iki gün kabızlık sorunum olduSlm kızlar durumlar nasıl var mı sonuç alan
Etkilemez canm korkma ben hamile olduğum gün ohss olduğumu öğrendim çok ağrım vardı 10 gün boyunca ben de kabız oldum sanıyodum sürekli kaysı yiyip tuvalete çıkmaya çalışıyodum nerdeyse basur olacaktım korkma onun nasibinde nefes almak varsa her şekilde seninle kalır inş güzel haberler verirsinBekliyorum canım. Bu sefer umutluydum ama ilk iki gün kabızlık sorunum oldusonra şurup aldim geçti. Etkiler mi sence
Etkilemez canm korkma ben hamile olduğum gün ohss olduğumu öğrendim çok ağrım vardı 10 gün boyunca ben de kabız oldum sanıyodum sürekli kaysı yiyip tuvalete çıkmaya çalışıyodum nerdeyse basur olacaktım korkma onun nasibinde nefes almak varsa her şekilde seninle kalır inş güzel haberler verirsin
Canım bugün test gününmuş sonuç nedirİnşallah canım 15 i test gunum. Sen keseyi görmüşsündur herhalde. Bir arkadas daha vardı galiba transferi yapilan. Merak ettim onun sonucu nasil acaba
Test günümdü ama gidemedim. Yarın için randevu aldım. Sonucu yazarim canim. Bu arada evde yaptim pozitif çıktı. İnsallah sorun çıkmadan devam ederCanım bugün test gününmuş sonuç nedir
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka sizden olumlu haberler geldikçe umudum artıyor.Test günümdü ama gidemedim. Yarın için randevu aldım. Sonucu yazarim canim. Bu arada evde yaptim pozitif çıktı. İnsallah sorun çıkmadan devam eder
Bugün kan sonucu da çıktı pozitif çok şükür. Tedaviye baslarken çok umutluydum. Allah kimsenin umudunu cabasini bosa cikarmasin. Rahat ol inşallah sen de iyi sonuçlar alacaksınİnşallah hayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka sizden olumlu haberler geldikçe umudum artıyor.
Bugün kan sonucu da çıktı pozitif çok şükür. Tedaviye baslarken çok umutluydum. Allah kimsenin umudunu cabasini bosa cikarmasin. Rahat ol inşallah sen de iyi sonuçlar alacaksın[/QUOTE
364 ama bir gün gec yaptirdimKAN ORANINIZ KAÇ ÇIKTI ACABA
HIMM GÜZEL YA MAŞALLAH RABBİM SANA BAĞIŞLASIN CANIM ÇOK DİKKAT ET KENDİNE364 ama bir gün gec yaptirdim
OOO MAŞALLAH SUPHANALLAH BU MÜBAREK GÜNDE UMARIM SENİ HİÇ BIRAKMAZLAR SIMSIKI TUTUNURLAR364 ama bir gün gec yaptirdim
İnşallah canımOOO MAŞALLAH SUPHANALLAH BU MÜBAREK GÜNDE UMARIM SENİ HİÇ BIRAKMAZLAR SIMSIKI TUTUNURLAR
Çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsinBugün kan sonucu da çıktı pozitif çok şükür. Tedaviye baslarken çok umutluydum. Allah kimsenin umudunu cabasini bosa cikarmasin. Rahat ol inşallah sen de iyi sonuçlar alacaksın
Sizde üroloji dr undan randevuda sıkıntı yaşadınız mı. hep bır ay sonrasına randevuyu atıyo. Ramazan hoca ne derse ona göre davut hoca başlıyormus. o kısmı nasıl yaptınız. yanı OMÜ de tüp yaptıranlara bı ayrıcalık vs yapmıyorlar.benim doktorum davut hoca kesinlikle harika bir doktor hemşireleri falan aşırı iyiler.
rabbim kucağımızı boş bırakmaasın canım benim.
ne güzel hamile kalmışşınız :)samsun tıp fakültesi davut güvn hocayı tavsiye ederim kenisi benim doktorum . 2nci transferimde şükürler olsun hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?