Tüp Bebek Merkezleri SAMSUN TÜP BEBEEEEEKK

Bende samsun medikal parkta tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Zor oldumu nasıl bir süreç yaşadınız. Kontrolleriniz ne sıklıkla oldu. Biraz bilgi verebilirmisiniz. Çok araştırdım internetten bu konuda açılımış.güncel bir forum bulamadım. Burayı görünce sevindim

Bende samsun medikal parkta tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Zor oldumu nasıl bir süreç yaşadınız. Kontrolleriniz ne sıklıkla oldu. Biraz bilgi verebilirmisiniz. Çok araştırdım internetten bu konuda açılımış.güncel bir forum bulamadım. Burayı görünce sevindim
Benim ilk deneyinin olacak samaun dışından gidecegim tedaviye tsygun bey sadece 3 defa samsuna giderek diğer kontrollerimi bulunduğum yerde yaptırarak bu süreci tamamlayabileceğimizi söyledi geri kalanı netten kadar hepimiz için hayırlısı olsun. Benim planım martta başlamaktı ama planlamadığımız bi durum çıktı ve nisana ertelemek zorunda kaldım. Siz ne zaman başlıyacaksınız samsunda mı oturuyorsunuz

Benim ilk deneyinin olacak samaun dışından gidecegim tedaviye tsygun bey sadece 3 defa samsuna giderek diğer kontrollerimi bulunduğum yerde yaptırarak bu süreci tamamlayabileceğimizi söyledi geri kalanı netten kadar hepimiz için hayırlısı olsun. Benim planım martta başlamaktı ama planlamadığımız bi durum çıktı ve nisana ertelemek zorunda kaldım. Siz ne zaman başlıyacaksınız samsunda mı oturuyorsunuz
Ben temmuz gibi başlamayı düşünüyorum. Kontroller sık olacağı için tatilde olsun dedim. Daha önce omü de 1 kez aşilama oldum. Olmadı . bazı sebeplerden dolayi aşılamaya devam edemedim direk tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum.samsunda oturuyorum. Benim sorunum açıklanamayan inferlite. 3 sene oldu istiyorum.

Canım kontroller üç günde bir veya iki günde bir yapılıyor. Yumurtanın durumunu takip ediyorlar. Genelde kısa protokol uygulanır. Ben ikinci denememde 8 gün ilaç kullandım 10. gün yumurta toplama 3 gün sonra transfer. İğnelerini kendin yapabilirsin sana ogretecekler. İğne yapacağın gün sayısı yumurta gelişimine göre değişebilir ama kısa protokollu tedaviyse ortalama 10 gün sürer. Merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin

Görümcemin Samsun Medikalpark tüp bebek bölümü Muharrem bey tarafından tüp bebek yapıldı şimdi oğlu 1 yaşında bende oraya gitçem fakat önce eşimde bir problem olmadığı için femara diye bir hap var yumurta büyütüyor sonra çatlatma iğnesi oluyorsun eşinle sık ilişki sonra sonuç alıyorsun acaba bu tedaviyi samsunda kime yaptırabilirim varmı iyi bir kadın doğumcu

Canım kontroller üç günde bir veya iki günde bir yapılıyor. Yumurtanın durumunu takip ediyorlar. Genelde kısa protokol uygulanır. Ben ikinci denememde 8 gün ilaç kullandım 10. gün yumurta toplama 3 gün sonra transfer. İğnelerini kendin yapabilirsin sana ogretecekler. İğne yapacağın gün sayısı yumurta gelişimine göre değişebilir ama kısa protokollu tedaviyse ortalama 10 gün sürer. Merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin
Teşekkür ederim ınsallah hayırlı sonuçlar alırız

İki negatif sonuç alan biri olarak üzüntünü anlayabiliyorum canım seninle beraber ben de günleri saydım uyandığımda ilk aklıma sonucu sormak geldi ben de çok üzüldüm kolay değil ama her işte vardır bir hayır diye düşün. Belki kendiliğinden hamile kalırsın. Tedaviden sonraki aylarda olabiliyormus. İnşallah en yakın zamanda kavuşursun kuzuna. Dondurulmuş var mı peki

1 tane dondurulmuşum var canım o önümüzdeki ay transfer edilecek, Aynen öyle herşeyde vardır bi hayır umutla bekliyoruz

Günaydın bayanlar nasılsınız tedaviye bsşlayan oldu mu aranızda.

Back
X