Yazı bekliyodum.adetim bu ay 12 gün gecikti hala olmadim doktora gittim yumurtalik kisti oluşmuş iki tane.bakalım ne olcakSiz yazı bekliyordunuz sanırım. Allah herkese gönlünden geçeni hayırlısıyla versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazı bekliyodum.adetim bu ay 12 gün gecikti hala olmadim doktora gittim yumurtalik kisti oluşmuş iki tane.bakalım ne olcakSiz yazı bekliyordunuz sanırım. Allah herkese gönlünden geçeni hayırlısıyla versin
Geçmiş olsun canım neden olmuşturki tedavisi neymişYazı bekliyodum.adetim bu ay 12 gün gecikti hala olmadim doktora gittim yumurtalik kisti oluşmuş iki tane.bakalım ne olcak
Catlamayan yumurta kist te dönüşmüş.genelde adetle aramadigin zaman doğum kontrol hapı veriyolar.pazartesi kontrole gidecem.bakalım ne dicekGeçmiş olsun canım neden olmuşturki tedavisi neymiş
merhaba.... medikal park iyi endişeniz olmasın tayfun bey ınsanı çok rahatlatıyor...cuma 9 yumurtam toplandı.. bir tanesi boş 8 tane ile işlem yapılmış 4 tane embriyo oluştu çok şükür...rahim içi uygun olmadığı için transfer yapmayacaklar carsambaya kadar giderse embriyolar dondurup diğer ay transfer edecekler inşallahBen nisanın ilk haftası başlıyorum ama R reyyan2013 ü merak ediyorum
her ıkı faktörde etkiliyor canım...Ben de bu ay adet olunca soğan suyuna başladım. Rahim içini temizlesin diye. Nisan 15 i gibi diğer adetle tedaviye başlarız inşallah. Kızlar yumurtaların tamamının döllenmemesi yumurtayla mı ilgi sperm kalitesiyle mi ne diyor doktorlar sordunuz mu hiç
Canım bazı sorularım var.ön görüşmeye gittin mi. Tahlil istediler mi. toplam kaçinci gün yumurtaların toplandı. Doktor olumlu olumsuz bişey söyledimi başarı oranlarıyla ilgili.merhaba.... medikal park iyi endişeniz olmasın tayfun bey ınsanı çok rahatlatıyor...cuma 9 yumurtam toplandı.. bir tanesi boş 8 tane ile işlem yapılmış 4 tane embriyo oluştu çok şükür...rahim içi uygun olmadığı için transfer yapmayacaklar carsambaya kadar giderse embriyolar dondurup diğer ay transfer edecekler inşallah
Çok da sorgulamadilar ozman tahlil verdin hemen başladın. Hadi hayirlisiyla olur inşallah.Ben şuan tedaviye başladım adet olmadan iki gün önce görüşmeye gittim ve bana adetin ikinci günü gel dedi tahlillerin yapıldı sonuçlara göre adetin üçüncü günü ilaca başladım her akşam yedide göbekten iğne vrunuyorum ve iki günde bir kontrole gidiyorum medicalparkta başladım bu arada ama benim de bldgin bu kdr ilerisi için benim de bilgim yok nasıl gelişir dkye
Embriyoların durumu nasıl canım donduruldu mu?merhaba.... medikal park iyi endişeniz olmasın tayfun bey ınsanı çok rahatlatıyor...cuma 9 yumurtam toplandı.. bir tanesi boş 8 tane ile işlem yapılmış 4 tane embriyo oluştu çok şükür...rahim içi uygun olmadığı için transfer yapmayacaklar carsambaya kadar giderse embriyolar dondurup diğer ay transfer edecekler inşallah
sorun olmaz çünkü ya 2. Gun yada 3.gün baslanabiliyor tedaviyeKızlar nasılsınız. Ben bu gün 3gibi reğli oldum yarın tayfun hocadan randevu alıp gitmeye çalışacağım ama biraz zor olacak gidemezsem salı gitmem sorun olur mu sizce
Canım ne yaptin hangi aşamadasinizEşime spermograf yapıldı benim de değerlerine bakıldı başlandı bakalım ne zaman sonclarnj blmihkrjmb
Geçmiş olsun opu atlattin.kaç yumurtan toplandı nasıl.gectiBugün Opu olucam 11de onu bekliyorum heyecanla
Önemli olan kaliteli olması sayıya takılma.ben çok yumurta toplanıpda transvere çok az yumurtasi kalanı biliyorum.dondurulmaya yetsin yeter.nasıl geçti operasyonun.Rahat miydin.Altı tane toplandı cnm okuduklarını göre az geldi ama nasıl olcak blmiykrum