• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun tüp bebek yaptıranlar

burcu12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2022
32
9
1
30
Arkadaşlar merhaba samsunda tüp bebek yaptırmaya karar verdim ama doktor konusunda çok kararsızım.Aranızda yaptıran memnun kalan kalmayan görüşlerini yazabilir mi fikir olması açısından şimdiden teşekkür ederim🥰

Arkadaşlar nerhaba tüp bebek ilacı iğne ihtiyacınız olursa bana ulaşabilirsiniz ( tüp bebek tedavim yeni bitti transfer bekliyorum ) elimde kalan ilaçlar var satış fiyatından daha uyhuna veririrm reçeteli hepsi

Merhaba Samsun'da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum MedikalPark Muhterem Akdeniz'i önerdiler memnuniyet fazla ama henüz karar vermedik araştiriyoruz. Olumlu olumsuz görüşleri olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim☺️birde morfoloji sorunu var eşimin. Morfoloji bozukluğundan dolayı tüp bebek yaptıran ve olumlu sonuç alanlar var mı aramızda?

Merhaba Samsun'da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum MedikalPark Muhterem Akdeniz'i önerdiler memnuniyet fazla ama henüz karar vermedik araştiriyoruz. Olumlu olumsuz görüşleri olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim☺️birde morfoloji sorunu var eşimin. Morfoloji bozukluğundan dolayı tüp bebek yaptıran ve olumlu sonuç alanlar var mı aramızda?
Merhaba umarım güzel sonuçlar alırsınız tayfun bey ile ilgili bir bilginiz var mı acaba ben de kararsızım halen bir arkadaşım tayfunda hamile kaldı

Tayfun bey ve Muhterem beyin adını duymuştum bende ama Muhterem beyi tavsiye etti bir yakınım yinede emin olamıyoruz..gerçekten kararsızlık zor..Ağustos yada Eylül gibi başlamayı düşünüyoruz o zamana kadar araştıracağız inşallah en doğru en hayırlı karar olur..siz ne zaman düşünüyorsunuz tedaviye başlamayı?☺️

hemşireyim eşimin ailesinde birçok sağlıkçı var ,genel kanı olarak tayfun beyi tavsiye ediyor herkes ,kasım gibi başlicaz tüp bebeğe ama yine de insan fikir almak istiyor tabiki bildiğim kadarıyla tayfun beyde tedavi görseniz bile yunurta toplama işlemini muhterem bey veya mehmet bilge bey yapıyormuş yani ikisi tayfın beye yardımcı oluyor bilginiz olsun diye söyleyeyim dedim😊

Ben şafak hatırnaza gidiyorum. Tayfun beye bi kere görüşmeye gittik adam egosundan gecilmiyodu. Yaninda asistan kadin vardi ona anlatarak muayene etti. Hosuma gitmedi. Hasta-Doktor iliskisi benim icin onemli. İkinciye daha gitmedim. Sonra arastirmalarimdan şafak hatırnazi buldum. Cok memnunum cok ilgili babacan, ve bilgili. Cumartesi gunu yumurta toplamam oldu. İnsallah hayirli sonuclar alirim.

Ben şafak hatırnaza gidiyorum. Tayfun beye bi kere görüşmeye gittik adam egosundan gecilmiyodu. Yaninda asistan kadin vardi ona anlatarak muayene etti. Hosuma gitmedi. Hasta-Doktor iliskisi benim icin onemli. İkinciye daha gitmedim. Sonra arastirmalarimdan şafak hatırnazi buldum. Cok memnunum cok ilgili babacan, ve bilgili. Cumartesi gunu yumurta toplamam oldu. İnsallah hayirli sonuclar alirim.
Aaa ciddi misiniz hasta doktor ilişkisi çok önemli şehir dışında olduğum için birebir görüşemedim kendisiyle şuan ben de muallakta kaldım inanınki🤔

Aaa ciddi misiniz hasta doktor ilişkisi çok önemli şehir dışında olduğum için birebir görüşemedim kendisiyle şuan ben de muallakta kaldım inanınki🤔
Yani benim en önemsediğim konu hasta doktor iliskisi. İnanin belki bana o gün öyle denk gelmistir tayfun bey ama yinede kabul edilir bi tavir degildi. Simdiki doktorum cok iyi her sorumu yanitliyor, mesajlarima donuyor, kibar en onemlisi babacan. Ve gercekten bilgili

Yani benim en önemsediğim konu hasta doktor iliskisi. İnanin belki bana o gün öyle denk gelmistir tayfun bey ama yinede kabul edilir bi tavir degildi. Simdiki doktorum cok iyi her sorumu yanitliyor, mesajlarima donuyor, kibar en onemlisi babacan. Ve gercekten bilgili
Çok teşekkürler fikrinizi söylediğiniz için mutlaka dikkate alacağım.Doğru söylüyorsunuz sonuçta devlete oyüzden gidilmiyor ilgi alaka açısından e bir de malum tüp bebek fiyatları ilaç fiyatları vs uçtu oyüzden ince eleyip sık dokumak gerek size ne kadara maal oldı bu süreç acaba bu arada umarım güzel sonuçlar alırsınız 🤲🏻😊

Çok teşekkürler fikrinizi söylediğiniz için mutlaka dikkate alacağım.Doğru söylüyorsunuz sonuçta devlete oyüzden gidilmiyor ilgi alaka açısından e bir de malum tüp bebek fiyatları ilaç fiyatları vs uçtu oyüzden ince eleyip sık dokumak gerek size ne kadara maal oldı bu süreç acaba bu arada umarım güzel sonuçlar alırsınız 🤲🏻😊
şuana kadar 12.500 yumurta toplamaya kadar olan sürece verdik 5 bin ilaclar tuttu, transfer icin 3 bin dediydi doktorum, ama bize pgt yapilcak embriyo başı 250 dolardan bahsediyolar. Tabi embriyom kalirsa suan beklemedeyiz 5. Gune gelmelerini bekliyoruz😀

Tahminimden uyguna yaptırıyorsunuz pgt hariç tabi😊 ben 50 bini gözden çıkardım açıkçası Allah çabalarımızı sonuçsuz bırakmasın inşallah zor süreçler🤲🏻🥰

bende tayfun beyde yaptırdım çok şükür oğlumu kucagıma aldım arkadasın dediği gibi birebir iletişim zor oluyor asırı yoğun bir doktor hemsiresiyle konuşuluyor hersey ama bir sıkıntı yasamadım

Merhabalar Samsun'da tüp bebek tedavisine başlamayı planlıyorum ama dr hakkinda bi bilgim yok.. once OMÜ tup bebek merkezini düşündüm özel hastane isi biraz ticarete döktüğü icin istemedim siz ne dusunuyorsunuz oyle mi ? Arastiriyorum bi yandan maa bi dr u seven de var sevmeyen de ... Bi de nasip tabi bi dr da hamile kalirsiniz bi baskasi o dr da kalamaz cok kararsizim esimin gorevi sebebiyle samsun dışındayım eylul gibi gelip başlamayı düşünüyorum ama ortada secebildigim bi dr yok ..

Bende Tayfun hocaya gidiyorum ama bir sorun proplem yaşamadım ne zaman yazsam sekreteri cvb verdi muaynede sıkıntı çok çekiyorum mesela ellerinden gelen komiklik espiri ile beni sakinleştiriyorlar ben çok memnunum

Back
X