- 2 Ocak 2022
- 32
- 9
- 1
- 30
- Konu Sahibi burcu12345
-
Merhaba umarım güzel sonuçlar alırsınız tayfun bey ile ilgili bir bilginiz var mı acaba ben de kararsızım halen bir arkadaşım tayfunda hamile kaldıMerhaba Samsun'da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum MedikalPark Muhterem Akdeniz'i önerdiler memnuniyet fazla ama henüz karar vermedik araştiriyoruz. Olumlu olumsuz görüşleri olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirimbirde morfoloji sorunu var eşimin. Morfoloji bozukluğundan dolayı tüp bebek yaptıran ve olumlu sonuç alanlar var mı aramızda?
Aaa ciddi misiniz hasta doktor ilişkisi çok önemli şehir dışında olduğum için birebir görüşemedim kendisiyle şuan ben de muallakta kaldım inanınkiBen şafak hatırnaza gidiyorum. Tayfun beye bi kere görüşmeye gittik adam egosundan gecilmiyodu. Yaninda asistan kadin vardi ona anlatarak muayene etti. Hosuma gitmedi. Hasta-Doktor iliskisi benim icin onemli. İkinciye daha gitmedim. Sonra arastirmalarimdan şafak hatırnazi buldum. Cok memnunum cok ilgili babacan, ve bilgili. Cumartesi gunu yumurta toplamam oldu. İnsallah hayirli sonuclar alirim.
Yani benim en önemsediğim konu hasta doktor iliskisi. İnanin belki bana o gün öyle denk gelmistir tayfun bey ama yinede kabul edilir bi tavir degildi. Simdiki doktorum cok iyi her sorumu yanitliyor, mesajlarima donuyor, kibar en onemlisi babacan. Ve gercekten bilgiliAaa ciddi misiniz hasta doktor ilişkisi çok önemli şehir dışında olduğum için birebir görüşemedim kendisiyle şuan ben de muallakta kaldım inanınki
Çok teşekkürler fikrinizi söylediğiniz için mutlaka dikkate alacağım.Doğru söylüyorsunuz sonuçta devlete oyüzden gidilmiyor ilgi alaka açısından e bir de malum tüp bebek fiyatları ilaç fiyatları vs uçtu oyüzden ince eleyip sık dokumak gerek size ne kadara maal oldı bu süreç acaba bu arada umarım güzel sonuçlar alırsınızYani benim en önemsediğim konu hasta doktor iliskisi. İnanin belki bana o gün öyle denk gelmistir tayfun bey ama yinede kabul edilir bi tavir degildi. Simdiki doktorum cok iyi her sorumu yanitliyor, mesajlarima donuyor, kibar en onemlisi babacan. Ve gercekten bilgili
şuana kadar 12.500 yumurta toplamaya kadar olan sürece verdik 5 bin ilaclar tuttu, transfer icin 3 bin dediydi doktorum, ama bize pgt yapilcak embriyo başı 250 dolardan bahsediyolar. Tabi embriyom kalirsa suan beklemedeyiz 5. Gune gelmelerini bekliyoruzÇok teşekkürler fikrinizi söylediğiniz için mutlaka dikkate alacağım.Doğru söylüyorsunuz sonuçta devlete oyüzden gidilmiyor ilgi alaka açısından e bir de malum tüp bebek fiyatları ilaç fiyatları vs uçtu oyüzden ince eleyip sık dokumak gerek size ne kadara maal oldı bu süreç acaba bu arada umarım güzel sonuçlar alırsınız
bende tayfun beyde yaptırdım çok şükür oğlumu kucagıma aldım arkadasın dediği gibi birebir iletişim zor oluyor asırı yoğun bir doktor hemsiresiyle konuşuluyor hersey ama bir sıkıntı yasamadımAaa ciddi misiniz hasta doktor ilişkisi çok önemli şehir dışında olduğum için birebir görüşemedim kendisiyle şuan ben de muallakta kaldım inanınki
Bende Tayfun hocaya gidiyorum ama bir sorun proplem yaşamadım ne zaman yazsam sekreteri cvb verdi muaynede sıkıntı çok çekiyorum mesela ellerinden gelen komiklik espiri ile beni sakinleştiriyorlar ben çok memnunumAaa ciddi misiniz hasta doktor ilişkisi çok önemli şehir dışında olduğum için birebir görüşemedim kendisiyle şuan ben de muallakta kaldım inanınki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?