- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.913
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet fakülteye gittim davut güven hocaya gittim çok da memnun kaldım cumartesi transferim oldu şimdi beklemedeyim canım..Fakülteye gidin kesinlikle
inşallah canım ilk tüp bebeğim 7 senelik özlemim benim ALLAH bizleri de hayırlarla sağlıcakla sevindirsin tüm herkesin evladı hayırlı sağlıklı olur inşallah amin.İnşallah tutar canım Allah sağlıkla sıhhatle nasip etsin
biraz maddi olarak da sıkışıktık üniversite o konuda daha rahatlattı hemşireler ve davut bey düşündüğümden çok çok daha iyiydi ben hacettepe de aşılama yaptırmıştım hiç memnun kalmadım yani..Medical park da muhterem Akdeniz de iyidir giden herkes memnun
İnşallah güzel sonuç alırsınızbiraz maddi olarak da sıkışıktık üniversite o konuda daha rahatlattı hemşireler ve davut bey düşündüğümden çok çok daha iyiydi ben hacettepe de aşılama yaptırmıştım hiç memnun kalmadım yani..
inşallah hayırlarla sağlıcakla sevinirim tüm isteyenler de sevinsin inşallah aminİnşallah güzel sonuç alırsınız![]()
Cnm.nasiloldu detaylı bilgi verirmisin bende yazakadar olmazsa oyledusunuyorum sorun.neydievet fakülteye gittim davut güven hocaya gittim çok da memnun kaldım cumartesi transferim oldu şimdi beklemedeyim canım..
fakültede genellikle asistanların elinde kaliyor diyorlar ozele gidin diyorlar sen fakulteyini oneriyorsunevet fakülteye gittim davut güven hocaya gittim çok da memnun kaldım cumartesi transferim oldu şimdi beklemedeyim canım..
ama.randevularda o ismi gormedim mehmet çetinkaya oneriyoalr genelde amaMedical park da muhterem Akdeniz de iyidir giden herkes memnun
merhaba canım ...Mesela.ben.desemeki tüp bebek istiyorum yapıyorlarmi yoksa enaz sukadr yil bekle diyorlrmi
cnm benimde.yasin 32 6aylık evliyim.ama.yastan dolayı çok beklemek istemiyorum benimde yumurtlama donemim geç oluyor bunu ovulasyon testi ile anladım cnm sıkıldı adetin dÜzenli iki aydir duznei bozuldu bende kokruyorum adetum biter erkenden menapoza girerim diye yaza kadarnolmazsa bende tuobebek denicem davuthocanin nosu adresinerdemerhaba canım ...
biz nisan ayında samsuna taşındık mayısta hemen davut güvenden özel muayene için sıra aldım haziranda histeroskopi yaptı bana ben istedim acaba sorun var mı diye..
sonra yeniden kontrole gittim şimdi ne yapalım dedi benim 2 aşılamam vardı zaten olumsuz 34tü yaşım 7 yıllık evliyim pko var ben de eşimde çok büyük sorun yok ama yine de olmuyor çocuk hiç hamile kalmadım..
bir ay zaten hazırlık veriyor tüp bebek için vitamin ve doğum kontrol hapı..
sonra adetin en erken 2. günü tüp bebek merkezine gidiyorsun davut hocanın hastasıyım diyorsun beni yönlendirdi kan tahlillerin alınıyor davut hoca kendi muayene ediyor tabii asistanlar yanında ama o kendi bakıyor hep orada yanında oluyor..
evrak işleri oluyor hemen rapor çıkacaksa o gün rapor çıkıyor 2 günde 3 günde bir yumurta takibi sonrasında yumurta toplama transferde de kendisi yaptı beni çok rahatlattı güler yüzlü sen de tabii kendin de sorularını sor hemen muayene de telefon numarasını da veriyor zaten bana 5. gün embriyosu çift yumurta kondu şimdi beklemedeyim besmele ile transferim yapıldı seni germiyor sıkılmıyorsun yanii devlet için çok iyi ben kesinlikle tavsiye ederim canım..
bir tane ayşe hanım var o da bir kez davut hoca yurt dışındaydı o kontrolumu yaptı o da çok iyi hemşireler ilgili sekreterler ilgili güler yüzlü..
ben koskoca hacettepe tüp bebek merkezinde seni azarlayarak konuşan sekreterler gördüm yani ondokuz mayıs ona on basar hacttepe şubat ayında bana raporlu olduğu halde tüp bebek hastane 3600 istedi burası 2900 istedi arada 700 tl fark var yani..
ama ilk önce kesinlikle özelinde bir muayeneni ol durumunu iyice anlat hocaya seni de görsün bilsin
canım üniversiteyi ara oradan davut hocadan davut güvenden randevu alma istiyorum de hemen gününü al..cnm benimde.yasin 32 6aylık evliyim.ama.yastan dolayı çok beklemek istemiyorum benimde yumurtlama donemim geç oluyor bunu ovulasyon testi ile anladım cnm sıkıldı adetin dÜzenli iki aydir duznei bozuldu bende kokruyorum adetum biter erkenden menapoza girerim diye yaza kadarnolmazsa bende tuobebek denicem davuthocanin nosu adresinerde