- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
Belki siz aradığınız da izinde falanmıştır bence gidip hastane de görüşün orada yani o doktorama.randevularda o ismi gormedim mehmet çetinkaya oneriyoalr genelde ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki siz aradığınız da izinde falanmıştır bence gidip hastane de görüşün orada yani o doktorama.randevularda o ismi gormedim mehmet çetinkaya oneriyoalr genelde ama
anladım cnm.yaza.kadar inss olur olmazsa mecbur tupnebek denicen agrisizi oldumu zormu süreçcanım üniversiteyi ara oradan davut hocadan davut güvenden randevu alma istiyorum de hemen gününü al..
03623121919 u ara randevu al canım.
muayene olduğunda hoca kendi kartını verir sana zaten ..
6 aylık evli olduğundan rapor çıkmayabilir sana en az 3 sene şart var raporlu tüp bebek için raporsuz sanırım 9-10 bini buluyor..
imkanın varsa özeli de tercih edebilirsin yani canım ama ben memnun kaldım çok şükür ve çok kişi olumlu sonuçlar alıyor dolu tıklım tıklım yani sinoptan ordudan nerelerden geliyorlar davut hoca içinBelki siz aradığınız da izinde falanmıştır bence gidip hastane de görüşün orada yani o doktor
siz yaptiridnİzmiBelki siz aradığınız da izinde falanmıştır bence gidip hastane de görüşün orada yani o doktor
Merhaba transfer oldu mu sizinyumurta toplama biraz sonrasında sızı oldu ama ertesi gün toparlandım ..
zaten aneztezi ile alındı yumurta sayısı ile de alakalı çok olunca biraz sızın oluyor orta olunca hiç olmuyor gibi ..
tupbebek olayi nekadar zamaniniz aldiyumurta toplama biraz sonrasında sızı oldu ama ertesi gün toparlandım ..
zaten aneztezi ile alındı yumurta sayısı ile de alakalı çok olunca biraz sızın oluyor orta olunca hiç olmuyor gibi ..
davut hocayami yaptırdınız memnun muusnuzimkanın varsa özeli de tercih edebilirsin yani canım ama ben memnun kaldım çok şükür ve çok kişi olumlu sonuçlar alıyor dolu tıklım tıklım yani sinoptan ordudan nerelerden geliyorlar davut hoca için
ben memnunum canım her aradığımda da telefonumuza baktı yani..davut hocayami yaptırdınız memnun muusnuz
ben haziranda histeroskopi olmuştum snra özelinde de muayeneye gittim sonra adetli tüp bebek merkezine gel dediler bir ay hazırlık dönemi veriyor vitamin ve doğum kontrol hapı ile adet olup gel diyor hemen diper aya tüp bebeğim başladı canım..tupbebek olayi nekadar zamaniniz aldi
evet oldu canım 5. gün çift yumurta kondu 7 aralıkta ben pazartesi dayanamadım kan tahlili yaptırdım bana 19 u yaptırın dedi bir umut yarını bekliyorum bakalımMerhaba transfer oldu mu sizin![]()
anladım cnm rabbim hayırlı etsin insalahben haziranda histeroskopi olmuştum snra özelinde de muayeneye gittim sonra adetli tüp bebek merkezine gel dediler bir ay hazırlık dönemi veriyor vitamin ve doğum kontrol hapı ile adet olup gel diyor hemen diper aya tüp bebeğim başladı canım..
7 Aralık da erkenmiş bence vardır inşallah yarın güzel sonuç alırsınızevet oldu canım 5. gün çift yumurta kondu 7 aralıkta ben pazartesi dayanamadım kan tahlili yaptırdım bana 19 u yaptırın dedi bir umut yarını bekliyorum bakalım
hayırlısı inşallah 9. gün yaptırmış oldum evet bazılarında çıkmayabiliyormuş yarın bakalım tam belli olacak ALLAH'IM sevindirsin cümlemizi inşallah amin7 Aralık da erkenmiş bence vardır inşallah yarın güzel sonuç alırsınız
tayfun beyin ismini medicalparkta bulamadım ben nagahana kontrole gittim ben bana bayagi ilgisiz geldi mesela kontrole gitim bebejiicn hormon testine çağırmadı sadece ultrasonda yumurtayi gordu iyi olur 6ayicibde dedi ayrıntılı birsey istemedimedikal parkta nagihan yılmaz 2 doğumumu da onunla yapyım şahne bi kadın sadece ayrıntılı utrasonda tayfun alpere gittim o sadece tüp bebebk tedawisi ile ilgilenio inanılmaz tatlı we pozitif biri. nagihan hanım yar doç (gerçi artık yardımcı doçentlik kalktı) tayfun alper prof. umarım en kısa sürede sizde sağlıklan we mutlulukka ewlatcığınızı kucağınıza alıtsınız
tayfun beyin ismini medicalparkta bulamadım ben nagahana kontrole gittim ben bana bayagi ilgisiz geldi mesela kontrole gitim bebejiicn hormon testine çağırmadı sadece ultrasonda yumurtayi gordu iyi olur 6ayicibde dedi ayrıntılı birsey istemedi
benim zamanimda mediksl park tup bebek merkezindeydi. nagihan hnm belki gerekli gorm4mistir bilemedim aslinda cok tatlidir benden sonra 2 arkadasim da gitti cok memnun kalmistitayfun beyin ismini medicalparkta bulamadım ben nagahana kontrole gittim ben bana bayagi ilgisiz geldi mesela kontrole gitim bebejiicn hormon testine çağırmadı sadece ultrasonda yumurtayi gordu iyi olur 6ayicibde dedi ayrıntılı birsey istemedi
tayfun bey nerede suantayfub bey medlkal parkta degil
benim zamanimda mediksl park tup bebek merkezindeydi. nagihan hnm belki gerekli gorm4mistir bilemedim aslinda cok tatlidir benden sonra 2 arkadasim da gitti cok memnun kalmisti