SAMSUNDA BEBEK TEDAVİSİNDE KİMİ ÖNERİRSİNİZ?

canım üniversiteyi ara oradan davut hocadan davut güvenden randevu alma istiyorum de hemen gününü al..
03623121919 u ara randevu al canım.
muayene olduğunda hoca kendi kartını verir sana zaten ..
6 aylık evli olduğundan rapor çıkmayabilir sana en az 3 sene şart var raporlu tüp bebek için raporsuz sanırım 9-10 bini buluyor..
anladım cnm.yaza.kadar inss olur olmazsa mecbur tupnebek denicen agrisizi oldumu zormu süreç

Belki siz aradığınız da izinde falanmıştır bence gidip hastane de görüşün orada yani o doktor
imkanın varsa özeli de tercih edebilirsin yani canım ama ben memnun kaldım çok şükür ve çok kişi olumlu sonuçlar alıyor dolu tıklım tıklım yani sinoptan ordudan nerelerden geliyorlar davut hoca için

yumurta toplama biraz sonrasında sızı oldu ama ertesi gün toparlandım ..
zaten aneztezi ile alındı yumurta sayısı ile de alakalı çok olunca biraz sızın oluyor orta olunca hiç olmuyor gibi ..

zaten aneztezi ile alındı yumurta sayısı ile de alakalı çok olunca biraz sızın oluyor orta olunca hiç olmuyor gibi ..
Merhaba transfer oldu mu sizin 😊

tupbebek olayi nekadar zamaniniz aldi

imkanın varsa özeli de tercih edebilirsin yani canım ama ben memnun kaldım çok şükür ve çok kişi olumlu sonuçlar alıyor dolu tıklım tıklım yani sinoptan ordudan nerelerden geliyorlar davut hoca için
davut hocayami yaptırdınız memnun muusnuz

davut hocayami yaptırdınız memnun muusnuz
ben memnunum canım her aradığımda da telefonumuza baktı yani..
pazartesi kan tahlili yaptırdım negatif çıktı hemen aradım açtı hocam ne yapayım dedim ilaçlarımı bırakayım mı deidm..
ben ne zamana dediysem o zamana kadar bekle ilaçlara devam dedi yarın yeniden yaptıracağım yani oradaki hemşireler de sekreteri de ünv hastanesine göre çok çok da iyiler yani ben memnun kaldım ..
yine yaptırırsam devam edeceğim davut hocayla

tupbebek olayi nekadar zamaniniz aldi
ben haziranda histeroskopi olmuştum snra özelinde de muayeneye gittim sonra adetli tüp bebek merkezine gel dediler bir ay hazırlık dönemi veriyor vitamin ve doğum kontrol hapı ile adet olup gel diyor hemen diper aya tüp bebeğim başladı canım..

ben haziranda histeroskopi olmuştum snra özelinde de muayeneye gittim sonra adetli tüp bebek merkezine gel dediler bir ay hazırlık dönemi veriyor vitamin ve doğum kontrol hapı ile adet olup gel diyor hemen diper aya tüp bebeğim başladı canım..
anladım cnm rabbim hayırlı etsin insalah

medikal parkta nagihan yılmaz 2 doğumumu da onunla yapyım şahne bi kadın sadece ayrıntılı utrasonda tayfun alpere gittim o sadece tüp bebebk tedawisi ile ilgilenio inanılmaz tatlı we pozitif biri. nagihan hanım yar doç (gerçi artık yardımcı doçentlik kalktı) tayfun alper prof. umarım en kısa sürede sizde sağlıklan we mutlulukka ewlatcığınızı kucağınıza alıtsınız

evet oldu canım 5. gün çift yumurta kondu 7 aralıkta ben pazartesi dayanamadım kan tahlili yaptırdım bana 19 u yaptırın dedi bir umut yarını bekliyorum bakalım
7 Aralık da erkenmiş bence vardır inşallah yarın güzel sonuç alırsınız

medikal parkta nagihan yılmaz 2 doğumumu da onunla yapyım şahne bi kadın sadece ayrıntılı utrasonda tayfun alpere gittim o sadece tüp bebebk tedawisi ile ilgilenio inanılmaz tatlı we pozitif biri. nagihan hanım yar doç (gerçi artık yardımcı doçentlik kalktı) tayfun alper prof. umarım en kısa sürede sizde sağlıklan we mutlulukka ewlatcığınızı kucağınıza alıtsınız
tayfun beyin ismini medicalparkta bulamadım ben nagahana kontrole gittim ben bana bayagi ilgisiz geldi mesela kontrole gitim bebejiicn hormon testine çağırmadı sadece ultrasonda yumurtayi gordu iyi olur 6ayicibde dedi ayrıntılı birsey istemedi

tayfun beyin ismini medicalparkta bulamadım ben nagahana kontrole gittim ben bana bayagi ilgisiz geldi mesela kontrole gitim bebejiicn hormon testine çağırmadı sadece ultrasonda yumurtayi gordu iyi olur 6ayicibde dedi ayrıntılı birsey istemedi

benim zamanimda mediksl park tup bebek merkezindeydi. nagihan hnm belki gerekli gorm4mistir bilemedim aslinda cok tatlidir benden sonra 2 arkadasim da gitti cok memnun kalmisti

Back
X