SAMSUN'da burun estetiği olduğunuz doktorlar kimler ?????

Lutfu beyin yaptigi burnu canli olarak gordum cok iyi hatirlamiyorum ama kadin ya 2kez ameliyat olmustu lutfu beye yada 2..ameliyati olacakti.Goruntu iyi degildi.Sonucta ben cokta aman aman bisey isteyen tip degilim ama bi insan burnunu duzelttirmek rahat nefes almak istiyorsa ve bunun icin ameliyat olup onca aci onca masraf cekiyorsa sonucu gormek istemesi kadar dogal birsey yok diye dusunuyorum.

Bana biraz garip geldi yorum. Çağlayan bey ile FBM de görüştüm orada çalışmaya başlamış.Hiçte moral bozucu bir konuşması yoktu.Ameliyatın riskleri de dahil olmak üzere herşeyi anlattı ve gayet rahatlatıcı ve sıcak bir tavrı vardı.Acaba sen başka biri ile mi görüştün :)

Alper adi. Nefes alamiyorum burnumu mafetti. Kemikler bi taralpta burun ucu bi tarafta. Herseyden vazgectim nefes alamiyorum. Nefes problemimden kalp zarim su toplamis
geçmiş olsun.. ne zaman olmuştunuz tam anlamıyla şişleriniz indimi?

bende olmayı düşünüyorum kafam çok karışıyor yeni üyeyim araştırıyorum çevremden soruşturuyorum okuduklarımla yetiniyorum henüz bi dr la görüşmedim bu ameliyatı geçirmiş kişiler olarak sizden daha fazla bilgi edinmek istiyorummmm
(

bende olmayı düşünüyorum kafam çok karışıyor yeni üyeyim araştırıyorum çevremden soruşturuyorum okuduklarımla yetiniyorum henüz bi dr la görüşmedim bu ameliyatı geçirmiş kişiler olarak sizden daha fazla bilgi edinmek istiyorummmm
(

Arkadaslar samsunda yaşıyorum ve burun estetiği olmak istiyorum, eğer herkes bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim çünkü aşırı kararsızım simdiden çok teşekkürlerr :))))
Ben Salı günü Halit urgana oldum bugun bandajlar çıktı Before after Yaptım resımleri görebilirsin cok Şiş ama burnum valla ben doktorumdan çok memnun kaldım istanbuldan geldim üstelik ne agrı ne acı ne sızı biraz morarmalar ve Şiş oldu ama acı Ağrı kesinlikle yok çok memnun kalırsın bence mutlaka görüş

ameliyata ne kadar ödediniz ogrenebilirmiyim

Samsunda burun estetiği konusunda dr.lütfi eroğlu çok iyi kesinlikle. Ben yaptırdım ve çok mutluyum şu an. Ödemli hali bile çok hoş duruyor bide oturunca mükemmel durur herhalde.
merhaba geçmiş olsun acaba ne kadara yaptırdınız bende yaptırmayı düşünüyorum birde burnunuzda ne gibi sorunlar vardı

merhaba daha önce duymamıştım o doktoru özgür kemal samsunda nerede acaba birde ne kadara yaptırdınız

çağlayan bey ne kadara yapıyor acaba burun estetiğini

Çağlayan yağmurun kombine ameliyat olmuş bir hastasiyim asla tavsiye etmiyorum
İyi bir insan ama doktorlugundan memnun kalmadim

burun estetiği olacak iseniz Op. Dr. Ahmet Şentürk üzerine tanımıyorum. bütün operasyonları çok başarılı olmak ile birlikte çooook doğal burunlar yapıyor.

Burunda et sorunu ile tavsiye üzerine Ahmet Şentürk’e gittim.
Dr. Beyin muayenesinden çok memnun kaldım.
İlgili ve alakalı davrandı. Öncelikle tüm gerekli testleri yaptı.Testler sonucun da ameliyat için sorun olmadığını görünce gün vererek ameliyatı gerçekleştirdi.
Ameliyata hazırlık aşamasında da çok ilgili davrandı. Gereken işlemler için ekibini yönlendirdi.
Ve hatta hasta psikolojisinden o kadar iyi anlıyor ki beni rahatlatmak için ameliyathaneye kadar bizzat
sohbet ederek eşlik etti. Bu arada doktorumdan o kadar iyi bir izlenim edindim ve bende öyle bir güven hissi oluşturdu ki et sorunu yanında ufak bir estetik operasyonda geçirdim:) Ameliyat çok iyi geçti. Sonrasında gerekli kontrolleri de titizlikle yaptı.
Ufak ağrılarım oldu ameliyat sonrasında ama dayanılmayacak kadar değildi. Gerekli ilaçlarla onun içinde yardımcı oldu dr.um. Şuan için bir sıkıntım yok ameliyatımdan da dr.umdan da çok memnunum ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Kesinlikle Ahmet Şentürk hocam gibi iyi dr. lara ihtiyacımız var.

Canım bende samsundayim ne kadara yaptırdin Ahmet beye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…