SAMSUN'da burun estetiği olduğunuz doktorlar kimler ?????

gzzmd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
126
1
46
Samsun
Arkadaslar samsunda yaşıyorum ve burun estetiği olmak istiyorum, eğer herkes bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim çünkü aşırı kararsızım simdiden çok teşekkürlerr :)))):16:

Benim aslında ikinci olcak Birinci'yi bafrada Cavit akkurt a yaptırdım simdi Halit urgan ya da Çağlayan yağmura yaptırmayı düşünüyorum Samsun'da değilim suan öğrenciyin gelince hemen arastiricam

Arkadaslar samsunda yaşıyorum ve burun estetiği olmak istiyorum, eğer herkes bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim çünkü aşırı kararsızım simdiden çok teşekkürlerr :)))):16:

valla ben samsunlu değilim ama benım arkm yaptırdı söyledıgıne göre çok iimiş falan fılan ama 2. olacak zaten 1. de o kadar güzel olmamıştı şuan kayma mı ne varmış...yanı kk da gösterılen resimler gibi değildi paranıza kıyın bıraz düzgün olsun 1 kere de olsun....hangi doktor oldugunu sorarım...

Kızlar ben samsunda epey bi arastrma yaptım ve sonuc ÇAĞLAYAN YAĞMUR diyorum :)

eğitim araştırmada çağlayan beye gittim. moralimi bozdu, söyledikleriyle psikolojim bozuldu resmen. zaten burnumun görüntüsünden dolayı yerlerde olan moralim daha da bozuldu. bana , ameliyat sonucunda çok da mükemmel bişey bekleme, senin burnunu istediğin gibi sadece ben değil hangi doktor olursa olsun yapamaz yaparım derse bile seni kandırmış olur dedi. ameliyattan vazgeçmiştim neredyse. ben ondan çok mükemmel sanatçı burnu istemedim. yorumlara bakarak halit beye gittim vee son derece olumlu şeyler söyledi. beni rahatlattı, sohbet ortamında geçen muayenemin ardından 18 aralıkta ameliyat oldum ve de çok memnunum. çok ilgili çok alakalı. ağrı, acı, tampon yok iğne olmak kadar basit ama burnumun düzelme süreci için 1 yıl sabredeceğim.
Kısacası kesinlikle halit bey diyorum. istanbul ve diğer şehirlerden ameliyat olmaya gelen çok hastası var ve yorumlarında tek olumsuz bişey yok. iyi araştırıp doğru karar verin.

eğitim araştırmada çağlayan beye gittim. moralimi bozdu, söyledikleriyle psikolojim bozuldu resmen. zaten burnumun görüntüsünden dolayı yerlerde olan moralim daha da bozuldu. bana , ameliyat sonucunda çok da mükemmel bişey bekleme, senin burnunu istediğin gibi sadece ben değil hangi doktor olursa olsun yapamaz yaparım derse bile seni kandırmış olur dedi. ameliyattan vazgeçmiştim neredyse. ben ondan çok mükemmel sanatçı burnu istemedim. yorumlara bakarak halit beye gittim vee son derece olumlu şeyler söyledi. beni rahatlattı, sohbet ortamında geçen muayenemin ardından 18 aralıkta ameliyat oldum ve de çok memnunum. çok ilgili çok alakalı. ağrı, acı, tampon yok iğne olmak kadar basit ama burnumun düzelme süreci için 1 yıl sabredeceğim.
Kısacası kesinlikle halit bey diyorum. istanbul ve diğer şehirlerden ameliyat olmaya gelen çok hastası var ve yorumlarında tek olumsuz bişey yok. iyi araştırıp doğru karar verin.

Canım niye öyle oldu ya çok üzüldüm seni anlayabiliyorum ama bende çağlayan beyle görüştüm ve bana senin burnun kolay bi burun ben senin burnunu yaparım hemde iyi yaparım sonuçtan memnun kalırsın dedi.Demekki senin burnunla alakalı bisey.Seni ekledim resim koyarmısın önceki ve şuanki halini :/

Arkadaşlar herkese selamlar. Rize Özel Şar Hastanesinde Burun estetği ve Botox konusunda istanbulun bilinen ünlü cerrahlarından Dr Savaş SARI başlamış. İstanbulda kuzenim Acıbadem hastanesinde kendisine ameliyat olmuştu ve sonucu mükemmeldi. Dün ögrenir ögrenmez sekreterinden randevu alıp bugun kendisine gittim. Gerçekten işine cok hakim Savaş Bey. Bugune kadar 1000 in üzerinde estetik burun ameliyatı yapmış istanbul acıbadem ve medıcanada. Yaptıgı ameliyatların fotograflarını zaten muayene ofisinin ekranında izledim. Ayrıca yüz fotograflarımı çekip ameliyattan sonra burun şeklimin nasıl olacagını bana gösterdi. Tamponda kullanmıyormuş. Ben en çok tampondan korkuyordum zaten. Bana çok güven verdi. kuzenim ve kuzenimin arkadaşlarınıda istanbulda ameliyat etmişti ve onlarlada konuştum. fotograflarını kuzenim bana yolladı gerçekten çok hoşuma gitti. Bende ameliyat için haftaya randevu alacagım kendisinden umarım herşey güzel olur. Şimdiden sabırsızlanıyorum.

Samsunda burun estetiği konusunda dr.lütfi eroğlu çok iyi kesinlikle. Ben yaptırdım ve çok mutluyum şu an. Ödemli hali bile çok hoş duruyor bide oturunca mükemmel durur herhalde.

Uzun bir aradan sonra merhaba.Samsun konu başlığını görünce yazayım dedim.Tam 1 yıl oldu son ameliyatımın üzerinden.Geçmiş yazılarımı araştırıp bulursanız sitede Samsun daki hekimler ile ilgili bilgilenmiş olursunuz uzun uzun anlatamayayım.En kısa ve yalın olarak şunu demek istiyorum bu konu başlığında 3 ameliyat sonrasında Samsun da burun estetiği olmak isteyenlere verdiğim tek isim Eğitim ve Araştırma hastanesinde Plastik Cerrah Çağlayan Yağmur dur.Hem insani yönü hemde hekimlik vasfıyla dört dörtlük bir kişi.Herkese geçmiş olsun.

Uzun bir aradan sonra merhaba.Samsun konu başlığını görünce yazayım dedim.Tam 1 yıl oldu son ameliyatımın üzerinden.Geçmiş yazılarımı araştırıp bulursanız sitede Samsun daki hekimler ile ilgili bilgilenmiş olursunuz uzun uzun anlatamayayım.En kısa ve yalın olarak şunu demek istiyorum bu konu başlığında 3 ameliyat sonrasında Samsun da burun estetiği olmak isteyenlere verdiğim tek isim Eğitim ve Araştırma hastanesinde Plastik Cerrah Çağlayan Yağmur dur.Hem insani yönü hemde hekimlik vasfıyla dört dörtlük bir kişi.Herkese geçmiş olsun.

Canım o kadar haklısın ki senin yazdıklarını okuyup gitmiştim görüşmeye ve beni gerçekten çok etkiledi ve 1 hafta sonra ameliyatım var inşallah sonucu da etkiler ama güvenim sonsuz doktoruma, sen de resimlerini eklermisin canım :)

bende halit urganla görüştüm ama hiçte iç açıcı konuşmadı

Back
X