Tüp Bebek Merkezleri Samsun'da hangi hastanede tüp Bebek yaptırdınız ?

ALLAH RAZI OLSUN..
inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kavuşuruz yorulmak evet yorgunluk olacaktır sanırım geceleri uykum yok sabah bir dalarsam öyle milletin çenesi bambaşka insan bıkıyor yıprandık gerçekten de bundan sonrası ALLAH BİLİR...
Bizim de 7.yılımızda oldu ama ben dört yıl istememiştim. Hiçkimseye tüp olduğunu söylemedim çünkü utanmazlar karı koca arasındaki şeyi bile soruyorlar. Ben Sinop’tan gelip gidiyorum. O yüzden daha da zor oldu. Transferden sonra fakülteye yakın otelde kaldık.

BAŞKA İLDEN GELMEK KESİNLİKLE ZORDUR BİZİM İLK TÜP BEBEĞİ HERKESE SÖYLEDİM YOK TEDAVİ OLMUYOR MUSUNUZ YOK GEÇ KALIYORSUNUZ YOK YAŞ GEÇİYOR FALAN TEDAVİ GÖRÜP 3. ÇOCUĞU ELİNE ALAN AKRABALARIN GELİNLERİ HAMİLE KALACAĞIM DİYE ÖDÜM KOPUYOR DİYOR BANA KAYNANAM PARALAR BOŞA GİDİYOR GELİNLER KIT ÇIKTI DİYOR KARIŞIK YANİ HAYIRLISI İLE SAĞLICAKLA HAMİLE KALIP KUCAĞIMIZA ALIRSAK SÖYLEYECEĞİM TÜP OLDUĞUNU HERKES ZATEN NORMAL OLMAMIŞTIR DER

Merhaba ben de fakültede Davut beye gidiyorum. Ocak 2017’de transfer olmuştum, bir kızım var. Geçen hafta yine başladım. 14 embriyom var. Muhtemelen pazartesi günü transfer olacak :)
Merhaba tekrar başladınız mı tedaviye aynı zamanlarda hastaneye gidiyormususz o günler aklıma geldi bende Ayşe Zehra hanıma gidiyordum 28 Ocak ta da doğum yaptım benim de tüp bebekti

Back
X