Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi gunler kızlar ben samsun 19 mayıs idris beye gidiyorum ve bana tup bebek yapıcaz dedi fiat bilen varmı bide nerde yapıyo tup bebegi medicana diye duydum ama kafam karıstı bilen yakın zamanda yaptıran varsa beni bilgilendirebilirmi acaba ?
anlamadıgım şey 19 mayısta muayene edip neden başka hastanede tüp bebek yapıyoMerhaba,
Ben bir sene önce yaptırmıştım. Takip sırasında hiçbir şey söylemedi ben de transferin Samsun'da yapılacağını düşünmüştüm. Opu öncesi Ankara'ya gitmemiz gerektiğini söyledi ben kabul etmedim Samsun'da olsun dedim. Sonra Medicana da yapıldı. Hiç tavsiye etmem çok pişman oldum. Embriyolarimi dondurmadilar. Bu arada sonuç da negatif. İlaç hariç 5 bin vermiştik
anlamadıgım şey 19 mayısta muayene edip neden başka hastanede tüp bebek yapıyo
Bende 2014yilinda kadınlar kulübünde duyup ismini gitmiştim medicanada yaptı dondurulmus kalmadı fazla ilaç yüklediği içinohss oldum ölümden döndüm iyi araştırın koru körüne gitmeyin lütfen hastası çok ama fazla olduğu için herkese aynı dozamanda başlıyor gibi geldi banaanlamadıgım şey 19 mayısta muayene edip neden başka hastanede tüp bebek yapıyo
Onu ben de çözemedim. Orda başarı oranının düşük olduğunu söyledi. Ama Medicana da sonuçta aynı belki de daha kötü dondurma üniteleri bile yok. Hocanın ismini duyduğum için gitmiştim ama laboratuvar da çok onemli. Sen çok dikkat et yönlendirdiği merkezin laboratuvarını iyice araştır bence. Tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Ben de çok düşündüm bu sefer de İdris hocaya gidip transferi Ankara'da mı yaptırsam diye ama sonunda Medical parka karar verdim. Yakın olduğu için
Hayırlı olsun canım inşallah iyi sonuçlar alırsınbiz tedaviye başladık ilaç verdi 10 gün kullan ve regli dönemimde benmi ara dedi işte cumartesi ilacım bitiyo bakalım bana dondurmada yapıcaz dedi bana buyuk ihtimal 19 mmayısta yapıcak beni
inşallah canım hepimiz iyi sonuçlar alırızHayırlı olsun canım inşallah iyi sonuçlar alırsın